Huh ez komoly rész volt. Nem tudom hogy mi lesz most, de ha tippelnem kéne, akkor szerintem valahogy olyan erőhöz jut a 7 halálos bűn többi tagja is, amivel már felvehetik a versenyt.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Az első évad se volt semmi most viszont azta ... gondolom most jön képbe Elizabeth gyógyítási képessége, és így megmenti Meliodast, de tény hogy valami powerup nagyon kellene a másik 6 tagnak, mert még a kapitánynak is sok ez (bár jegyezzük meg, 1v2ben esélyük nem volt ellene. Ha az előző tündérkirály helyett más tag lett volna, már rég mindkettő halott lenne).
Azért picit túlzás, hogy halott lenne mindkettő ha más lett volna.
Jó pár tagtól még nem is láttunk kb. semmit. Most is csak annyit, hogy Zeldrisnek elég 1 mp hogy levágja Meliodas kezét.
Vagy Estarossának elég az egyik keze bármiféle technika nélkül, hogy megállítsa Meliodas híper-szuper támadását. Derierinek is csak folyamat ütnie kell és egyszer tuti eljut arra az erőszintre. ( gyorsasága megvan ahogy láthattuk )
Szerintem Escanornak nem kell Powerup, mert ő maga a Powerup. xD
Egyszerűen csak peche volt, hogy éjszaka volt.
De igen a többiekre ráférne kis tuning.
bakod írta:
gondolom most jön képbe Elizabeth gyógyítási képessége, és így megmenti Meliodast
Estarossán és Zeldrisen kívül bármelyik másik két taggal letudna Meloidas 2-1 be harcolni és nyerni is. Amikor a full countert használta meg is szólalt "Dreyfus" ,hogy megint ő miatta bukik el a klán? Gondolom egy elég erős full counterrel mindenkit legyőzött a régi csatában. Ha jól tudom a teljes erejének még ez is csak a 50% -a volt Meloidasnak Kiváncsian várom a következő részeket.
Nem volt rossz rész, de számomra még mindig a 19. volt az évadban a legjobb.
Ezt a rész kellett volna megtenni évadzárónak had egye a fene az embereket a 3. évadig. xD ( semmi gonoszság )
Nem értem az anime készítőit amúgy miért nem tudják megrajzolni mikor a parancsolatok repülnek a démon szárnyaikkal, folyamat kihagyják azokat a részeket az évadból, pedig tök hangulatosak.
Nagy kérdés fickók. 24 részes ez az évad? Ha igen akkor gondolom ebbe a maradék 4 részbe már nem sok minden fér bele . Tehát akkor majd a 3.évadba lesz a nagy csata is. Nyílván Meliodast valahogy visszahozzák és akkor talán az még belefér most . Lehet valamit tudni arról ,hogy ha vége ennek mikor lesznek újra részek ?
Hát ha nekem valaki pár hónapja azt mondja, hogy még az Escanor vs Esta harcot is bezsúfolják ebbe az évedba, kinevettem volna Mérget vettem volna rá, hogy Meli halálával ér véget az évad. Na de remélem jól megcsinálják ezt a harcot, ha legalább annyi erőt beletesznek mint a Meli vs Jikai harcba, akkor probléma nem lesz
Most lehet szidni engem, de a 22.rész nem jött be nekem annyira.
Az Estarossa vs Escanor nem adta annyira, mint mangában, pedig ugyanaz volt ott is. Lehet azért, mert hiányzott valami jó alávágott zene ...
A rész maga ... úgy sietett mintha muszáj lett volna, tele cenzúrával.
Látszik mit akarnak a készítők, letudni ezt a történetszálat a maradék részben, pedig akkor se lenne világvége ha átcsusszannának a dolgok egy esetleges 3. évad elejére.
Hosszú gondolkodás után kezdtem bele ebbe az animébe. Engem a manga nem hat meg. Nem található sehol sem, így megkönnyítik a dolgomat az olvasás tekintetében.
Az első évad valahogy nem adta annyira. Jó volt meg érdekelt a sztori ezért kihúztam a végéig. Viszont a vége az nagyon tetszett. Ahogy az egyszem malac, akiből nem néztem volna ki semmit odaáll a halálos csapás elé 0 félelemmel...
A második évad viszont bejön. (Utólag az egész nagyon jó egyébként. Főleg, mivel kénytelen voltam újranézni mert nem értek néhány dolgot...) A harcok jók, a karakterek bemutatása nagyon megy az animének. Escanor bemutatkozását megnéztem párszor csak mert mindig azt a reakciót váltja ki belőlem: Ez nagyon beteg Meliodas halála is jó volt, de ami még jobban átjött az a próbája. Az utóbbi résznél csak attól tartok, hogy most majd a purgatórium reseteli Meliodas karakterét aztán megint szaladhatjuk a felesleges köröket...
Az nagyon tetszik, hogy itt is mint a Fairy Tailben egy tömbként vannak kezelve a karakterek, vagyis a 7 Főbűnt, Elizabethet és Hawkot. Jók a karakterek történetei, jó a történetvezetés és az animáció. Remélem lesz következő évad, illetve remélem végigviszik a sztorit.
Ugrás a fórumra: |