Nem kell olyan messzire menni, lesznek bőven olyan dolgok még ahol belehet vetni a cenzúrát
Pl.
UQ-Holder! anime, OVA
Avaren írta:
Hát nem tudom, de így csak az animések meg csak néznek, hogy miért viselkedik így.
Chakra írta:
Azért egyet furcsállok. Amíg Karin meztelen, addig mindent hermelin cenzúra takar ha kell ha nem. Mihelyst viszont a félszemű halhatatlan vadász ráteker néhány keskeny(!) árnyékcsíkot, egyből nincs cenzúra. Akkor most hogy is van ez?
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én majd leesek a röhögéstől mikor megjelenik a cenzúra, főleg a Mahou Sensei Negima évadának a megnézése után
http://naruto-kun...der/014/15
Csak engem idegesít, hogy kihagyták ezt a részt? :c
Önmagában tényleg nem rossz ( taktikai hörcsögöket leszámítva )
De itt van hozzá a manga, amiből kihagynak dolgokat és még ki is fognak bőven, ez már most borítékolható.
bakod : Ha tetszett a Mahou Sensei Negima akkor ajánlom, hogy inkább olvasd el annak is a mangáját, mert az animének sok köze nincs ahoz xD (Ezt mondták nekem, pont ezért nem is néztem meg azt, maradtam a mangánál. )
Ahogy a kollega is mondta, csak pontosítva 136. Fejezetig lehet megtalálni magyarul.
"Mahou Sensei Negima manga magyarul" ezt beírod google-ba tuti ki fogja dobni az oldalt. + itt ( naruto-kun ) eltudod olvasni a 240-249 Fejezekig, viszont a többit csak angolul.
Ugrás a fórumra: |