Én felvettelek, majd meglátjuk, kinek mikor van kedve játszani. Egyébként az enyém Risy#2653. Én estefelé vagy esténként szoktam játszani, napoktól annyira nem függ.
Overwatch
Direkt felrángatnak csak azért hogy legalább a HW ládát nyissam ki, erre valami Halloween Roadhog Voice lineon kívül semmi értelmes nem volt. Ahogy sejtettem. Nem is tudom, miért érdekel még egyáltalán.
Nekem eddig vagy 3 ládát sikerült nyitni. Utcsó 5 napom lesz, hogy kiszedjek valami értelmes dolgot. Egyrészt premade csapat is kellene, mivel még medium fokozaton is bitang nehéz a Junkeinstein, és hardot még ki se próbáltam. A szezonális acsik meg ugye, kellenek. Nekem elég lenne a Junkeinstein skin, más nem is nagyon kéne, de hát, az jön, ami jön. ^^"
Na plat meg lett végül. Elég hektikus volt a dolog. Amit felépítettem két vasárnap alatt sikerült is elvesztenem, 2400-ról kétszer is lezuhantam 1950-re.
Viszont amióta nem játszom vasárnap nincs gond Meg is lett a 2500 simán és alig-alig csúszik be három-négy winre egy lose és áltlaában a cspaat legjobbja, vagy azok között vagyok kivétel nélkül.
Egy ellenségem még mindig van, ha full premade ellen kell játszani az undorító.
Nem tudom mikor lesz szezon zárás, de a diamon reális cél lehet. Azt meglátjuk ott, hogy van-e feljebb.
Ha Csgoban képes voltam suprem lenni, akkor itt ahol jónak is érzem magam ki tudja hol a határ.
Messze ez a szint felett állok képességekben. Azt kiderül, mert sajnos egy fecske itt se csinál nyarat.
Ráadásul pocsék még mindig, hogy egy win ért néha kapok 10 pontot loseért meg élből jön a -32.
Mondanom se kell, hogy ezt is csak Reaper miatt néztem meg. Nem igen jön be Sombra stílusa: https://www.youtu...g5-Pm4HNlI
De, mindenesetre biztos vagyok benne hogy a többség imádja. Azért örülök, hogy 1-2 dologba megint csak sikerült plusz betekintést nyerni. Még ha nem is játszok már vele.
Kíváncsi leszek Sombrara. Bőven leszedhet egy Roadhog ultit, meg a HP Packokkal is tud viccelődni elvileg. Már annyira én sem érzem a játékot, de néha ilyen 10 perces levezetésnek jó. 52-es leszek lassan. 2 Új map is jön elvileg december felé, illetve lehet jövőre visszanézek Diablo 3-ra is a Necromancer és a D1 "remake" miatt.
Eddig is erős DPS volt Reaper, de mindegy. Amúgy ja, te jobb vagy. Meg lájkolsz is. :'3
Egyébként Reaper rohadt erős volt, de mostanában szoktam néha Esportot is nézni OW témában és kegyetlen amit le lehet művelni vele. Na meg a Lucio sem utolsó supportként. Múltkor jött az enemy team, végigfutottam a falon, lelöktem 3 embert, és rip, miénk a point. xD Ilios volt, vagy mi is a görög map nevem vicces volt.
Bezzeg én pofázhatok neked, hogy mekkora potenciál van benne. Masashinak csak akkor adnak igazat, hogy ha azt bajnokságon is beigazolják. Mert beszokták. Mindegy, megyek vissza TS-re a Diamondos haverokkal virtuálisan leinni magam miattad/tok. : (((
Ugrás a fórumra: |