Huh, örülök ha Toppo is fog még komolyabb szerepeket kapni Valahogy szimpatikus nekem az a karakter azokkal a hatalmas ökleivel, meg a nagy parasztbajszával Olyan mint egy portás bácsi
Tényleg, elég vicces, mennyi isten volt már a DB történelmében. Kezdve Karinnal, aki mondjuk még nem volt isten, de már valamiféle felsőbbrendű mester volt, aztán jött Kami sama, majd Kaio sama, aztán a Dai Kaio sama (akinek mellesleg nevetségesen kevés jelentősége volt az egész sorozatban), később megismertük a Kaioshin, aztán az öreg Dai Kaioshin, most meg már, pusztítás istenei, angyalok, főpap, meg Zeno... Engem a pusztítás isteneinél amúgy sokkal jobban érdekelnek az angyalok. Azok aztán hihetetlenül rejtelmes karakterek. Nem lepődnék meg azon se, ha hirtelen gonosz lenne az összes, aztán meg megint jó. Mintha végig csak színészkednének, amúgy meg érzelemmentes karakterek. Az angyalok egyáltalán le tudják váltani egymást, vagy azok öröktől való személyek? És miért néz ki mindegyik ugyan úgy? Ha valaki eléri az angyali erőt, akkor egyből fehér haja lesz, bekékül a bőre, és kap egy glóriát?
Meg még az nagyon érdekelne, amiről régebben Whis beszélt, hogy az apja, vagyis a Főpap, egyike az öt legerősebb harcosnak az egész multiverzumban. De ki lehet a többi négy? Volt erre valaha bármiféle utalás, trivia, vagy spoiler? Zeno, és a két testőre beletartozhat ebbe az öt személybe? Mert hallottam egy olyan fejtegetést, hogy a két Zeno, a két testőr, és a főpap az az öt személy. De az azért sántít, mert a Főpap ezt még azelőtt mondta, hogy a másik Zeno feltűnt volna, úgyhogy még ha így is nézzük, az csak 4 személy. Egy mindenképp ismeretlenségbe burkolózik. Meg az is érdekelne, hogy csak Whis és Wados a főpap két gyereke, vagy az összes angyal az övé?
Hát remélem, minderre kapunk majd válaszokat, mert elég sokmindent ki lehet hozni ebből az univerzumból, rendesen megalapoztak neki.