Értem én, hogy a lelkek eltávozása a testből a karakterek halálakor már-már tradicionális, de bizony voltak kivételes esetek, mikor nem történt meg, az illető pedig meghalt. Most hirtelen Narancia jut eszembe, illetve Caesar, de ha nem csal az emlékezetem, akkor Part 3-tól jellemző ez a hagyomány, így őt talán nem is számíthatjuk bele. Igaz, ezeknél a haláleseteknél azonnal megtörtént a dráma. Itt még nincs szó drámáról, de megvan a kellő feszültség, hiszen nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy meghaltak, avagy túlélték. Továbbá Avdul lelke sem rögtön azután távozott, miután meghalt, hanem Iggy halálát és Vanilla Ice legyőzését követően távozott mindkettőjük lelke. Szóval arra is megvan az esély, hogy meghaltak és a lelkük is meglátogatják a Mennyeket, csak később, amikor alkalom adódik rá. Bő a választék.
Ezt már mondtam neked, de mint Tooru, mint Wonder of U "katasztrófa áramlásként" hivatkozik a képességére. Tulajdonképpen a katasztrófáik nem csak úgy bekövetkeznek, hanem "áramlanak". Ezt úgy értelmezem, hogy a sorscsapások nem maga a képesség, szimplán következménye annak a valaminek. Ez a valami felfogható akár egy negatív energiaként, és igen, szerintem is terjed. "Az áramlás mindig katasztrófához vezet"
Wonder of U képessége egyértelműen hasonlít a Karmához, de nem maga a Karma. Úgy emlékszem, hogy ha ártatlan emberek, vagy olyan emberek, akiknek semmiközük nincs az éppen fennálló csapásokhoz, mégis belekeveredhetnek és belehalhatnak, az már a Karma része. Tehát határozottan párhuzamba hozható a "sors" fogalma ezzel az erővel. Persze Rai is mondta, hogy ezt erősen befolyásolja az egyén története is, lehet ha egy áldott jó személy vagy, akinek aligha van negatív Karmája, annál kevesebb az esélye annak, hogy belehalsz.
De a rab látta. Élőben nem lehetett szemtanúja, de Rai mutatott neki egy fényképet a Főorvosról, azt pedig tudjuk, hogy mi lett a vége. Nyilvánvalóan itt is közrejátszott, hogy egy elítélt gyilkosról volt szó. Akiket Wonder of U szándékosan, a célja elérése érdekében, vagy éppen azért, hogy nehogy fény derüljön a használója személyére, végez ki, az nem a Karma része.
Joshunak vannak rajongói?