Gondolom már páran látták, de azoknak akik nem és érdekli mi jóra számíthatunk tavasztól:
https://scontent-...e=5ABF69E8
Anime/Manga hírek
Gondolom már páran látták, de azoknak akik nem és érdekli mi jóra számíthatunk tavasztól:
https://scontent-...e=5ABF69E8
Én tavasszal kapcsolatban leginkább a hero academiát várom(mivel olvassom a mangát) és gyerekek most egy nagyon epic arcot fogunk látni.
Meg a Tokyo Ghoul re:-t, mivel elégé nagy fanja vagyok a mangának bár a második évadot én kifejezettem utáltam mert a mangához képest gáz volt ez az alternatív izé.
Wiz06:
Egyik sem jöhet tavasszal mivel akkor már reklámoznák, szóval SAO általában mindig ősszel jön, Fairy Tail is inkább ősszel esélyes, Konosubáról még infó sincs, sőt hivatalos bejelentés sem.
SAO meg Fairy Tail-el az a baj, hogy ütik egymást
Ha mindkettőt az A1 fogja vinni, bár eddig csak az SAO-nál biztos, akkor egy szezonban indítani elég hülyeség lenne. Más esetben lehetséges, de egyiket se várnám ősznél hamarabb.
A SAJÓ eddig mindig nyáron volt, de az már biztos, hogy az Alternative: Gun Gale Online tavasszal lesz. Nagyon remélem, hogy nem az A-1 csinálja azt is, mert akkor adok neki egy esélyt. A Kino no Tabi alkotója, Sigsawa Keiichi áll mögötte, akit sokkal, de sokkal többre tartok, mint Kawaharát.
És ha már tavasz, a Golden Kamuy nagyon várós, bár aggodalomra adhat okot, hogy egy viszonylag új stúdió készíti, aminek a legelső 3 animéjének egyike lesz. A PV mindenesetre biztató, a mangát pedig egyenesen ajánlom, ha valaki szeretne egy érdekes, izgalmas, és néha groteszkül szórakoztató seinent olvasni.
https://www.youtu...yeGQ0PyXpc
Most nem azért de amikor lesz majd SAO meg Fairy Tail azok nagy valószínűséggel csak fedik majd valamennyire egymást mert biztos hogy a SAO is 2 szezonos lesz mint eddig (eddig mindig annyi volt) a és a Fairy Tail is több szezonos lehet. Ennek fejében akármikor indíthatják őket. Mert nem hiszem hogy várnának csak hogy lefusson a másik. Max egy szezon különbséggel.
Mármint ha tényleg ugyanaz a stúdió készíti őket.
Amúgy egy másik jó kérdésem lenne! A Nisekoi befejezéséről nem halott valaki valamit? Lesz nem lesz?
A szerző már 2 új one-shotot is írt a Nisekoi óta. Ne számíts rá, hogy valaha is folytatják, és nem is lenne értelme.
Jaeger a Fairy Tail Dragon Cry végén a rövidke Zeref jelenet eléggé azt sugalja, hogy lesz 3. évad.
Bár igaz, hogy eléggé tudni kell a sorok között olvasni ahoz, hogy észre vegyed. Bár ez várható ha egy ekkora fan táború dologról van szó. Ezzel is csigázni akarják a rajongókat, hogy mist milesz és mint lesz.
Lehet félreérthetően írtam. De korábban leírtam, hogy hivatalos bejelentés csak a SAO-hoz meg a Fairy Tailhez van, Konosubához nincs amit kérdeztél.
Szóval csak arra utaltam, hogy a közeljövőben nem várható még a Fairy Tail leghamarabb ősszel szerintem.
Hát én azért nagyon sajnálom hogy nem animálják meg a Nisekoi befejezését. Pedig ha már megcsináltak belőle 2 évadot akkor az igazi végét is leadhatták volna ha már úgyis vége a mangáának. Igaz mivel már másfél éve vége valahogy gondolni lehetett hogy nem lesz befejezve.
Amúgy tavasszal elég sok folytatás jön. Sok 2. 3. szezonos anime jön!
Én amúgy legjobban a Shokugeki no Souma 4. szezonját várom. Bár nem értem minek keltet kihagyni egy szezont a folytatásig.
Na meg a tsubasa kapitány új feldolgozását.
Bastian szerintem goku5 arra gondolt, hogy az animét folytatják-e valaha nem a mangát.
Arra a kérdésre meg a válasz, hogy nem lehet tudni. Semmi hivatalos nincs a folytatásról. Szóval egyelőre a válasz nem.
Goku megértette, hogy az anime folytatásáról beszéltem a kiadó viszonylatából. Azzal, hogy a szerző 2 új one-shotot is írt, jelzi, hogy szeretne mással foglalkozni, így nem fogják utólag a már befejezett mangájának a maradék 130+ fillerrel elárasztott fejezetét feldolgozni, mivel nem éri meg nekik, az új műveit kell majd népszerűsíteni, ha valamelyiket is berendelik. Egyébként is, manapság nagyon elenyésző azoknak az adaptációknak a száma, ahol teljes feldolgozásról beszélhetünk. Most a hasamra csapok, és azt mondom, hogy az elmúlt 3 évet nézve, jó ha van 30 olyan anime, ami teljesen feldolgozta a forrását, de lehet, hogy ez is erős túlzás. És egy szezonban van 40-60 anime. Nem kedvezőek az arányok.
Köszi tényleg megértettem már elsőnek.
Viszont az tény hogy keveset fejeznek be. De viszont az is tény tipikusan a tavaszi szezon hogy sok még most is futó művet dolgoznak fel, amit eleve véget se ért és az nehéz is lenne úgy feldolgozni. Rengeteg a folytatás vagy pl az újrafeldolgozás is megjelenik.
A Nisekoi meg igen befejezetlen anime lett. Filler mentesen még kijöhetett volna egy szezon. De hát kár érte.
Ugrás a fórumra: |