Rakd ezt a terméket a kosárba, és a rendelési folyamat végén, a MEGJEGYZÉSEK mezőben jelezd, hogy melyik köteteket szeretnéd.
A MEGJEGYZÉSEK mezőbe szövegesen beírod, hogy az x. y. és a z. köteteket szeretnéd. (természetesen annyit amennyit a csomag enged, meg amiből van raktárkészlet).
Helló!
Rendeltem a mangafantól már egy hete (február 16) de azóta se küldték le a rendelést. Semmi visszajelzés nincs hogy most mi van. Tudna nekem küldeni valaki egy címet hogy hol tudnék érdeklődni emiatt?
Előre is köszi.
A kapcsolatok menü alatt tudsz nekik emailt küldeni. Vagy személyesen verheted be a képüket, ha átvertek. http://mangafan.h.../kapcsolat
Segítek benne.
Név: hát valszeg a te neved kell
E-mail: logikus, a te címed. Az e-mail címed.
Üzenet: ezt rád bízom, de én a te helyedben aziránt érdeklődnék, hogy hol a rákban van az, amit rendeltél, és hogy az szerintük korrekt hozzáállás-e a vásárló irányába, ha b.sznak bármit is mondani a rendelésed állapotáról.
Most nekem kéne egy kis technikai segítség!
A problem az, hogy videokártya beállítás szerint 1366x768 a képarány, monitor is elvileg 1366x768-as led tv/monitor... Csakhogy a monitorom elkezdte 1280x768 al adni a képet... Játékokban is teljes képernyő módban ki-bekapcsolni kell a monitort, hogy ne legyen szétcsúszva a kép...
Üdv! Az lenne a kérdésem ha van egy geográfus diplomám (Bsc), milyen úton módon szerezhetnék hozzá még egy földmérő képzettséget? Mert ezzel a sima geográfus Bsc-vel nem nagyon tudok elhelyezkedni.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Váó. Ilyen komoly kérdést sem láttam még ebben a topicban
(BTW Sajnos nem tudok segíteni Ilyet szerintem inkább szakértőktől kéne megkérdezned, akik benne vannak a témában.)
Gabesz, VGA drivert fullba töröld le, majd töltsd le a legújabb drivert. Nézd meg, hogy mozog-e esetleg a monitor kábele, a tápkábele, nem kontaktos, stb. Ha továbbra is gebasz van, akkor próba másik monotorral, és vga-val. Egyelőre ennyi.
Szóval... Gigabyte változatot vedd meg, de csak a 6GB OC-set. Az a 100mhz, és a világítás már teljesen fölösleges.
Nekem is az van, és az i5 6600k mellett tökéletesen visz minden gammot FHD ultra 60 fps-sel. Emellett szinte egyáltalán nem melegszik (2-3 óra GTA5 után sem ment 65 fok fölé) és alig van hangja a ventiknek. Raádásul, 50 fok alatt le is állnak a ventik, szóval azalatt meg teljesen néma. Én speciel a GPU órajelén nem húztam, mert nem nagyon szereti. Egyedüli hibája az, bár ez széria bug, hogy hangos a kártya, amikor számít. De ezt is egyedül csak Division alatt tapasztaltam. Tehát nagyon jó kártya, ár-érték arányban messze veri az AMD RX 480 szériáját, és egy jó ideig elég is lesz mindenre.
Üdv! Az lenne a kérdésem ha van egy geográfus diplomám (Bsc), milyen úton módon szerezhetnék hozzá még egy földmérő képzettséget? Mert ezzel a sima geográfus Bsc-vel nem nagyon tudok elhelyezkedni.
Keress valami sulit, ahol van: Földmérő, és földrendező mérnöki szak, vagy Földmérő, földügyi és térinformatikai technikus szak!
Gabesz, VGA drivert fullba töröld le, majd töltsd le a legújabb drivert. Nézd meg, hogy mozog-e esetleg a monitor kábele, a tápkábele, nem kontaktos, stb. Ha továbbra is gebasz van, akkor próba másik monotorral, és vga-val. Egyelőre ennyi.
Köszi! Driver újrarakva, videókártya kicserélve a régire.. Amire használom a gépet, arra ez is elég... Odáig eljutottam, hogy 1366x768-nál 1360x768-at ír ki a monitor... Itt meg is álltam, másik monitort azért nem veszek, megvárom, míg végleg bedöglik a mostani...
Egyesítve 2017.03.08 20:31:43:
Újabb kérdés: 2 winyó van a gépemben, 5 patrícióra osztva. Hol tudom megnézni, hogy melyk patríció melyk winyón van? Azon kívül, hogy az egyik winyót lehúzom a gépről?
Szerkesztette: Gabesz - 2017.03.08. 20:31
Számítógép (vagy Ez a Gép)/ jobb klikk/kezelés/lemezkezelés. Itt ki vannak listázva egyenként a gépben lévő lemezek. SSD,HDD,ODD mind külön sorban, és az adott lemez sorában külön oszlopokban a particiók. Ha kell, ott tudod formázni/törölni/egyesíteni a lemezen lévő particiókat.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy 16 gigás pendriveom, évek óta remekül működik. Ma be volt dugva a laptopba éppen másoltam rá egy fájlt. És közben a gépet átetettem máshová, és meglöktem a pendriveot a foglalatban véletlenül. Azóta a windows nem ismeri fel. Formázni se tudom meg semmi, a win kiírja, hogy ismeretlen USB eszköz. Amit a neten találtam leírást, a diskpart program segítségével, az nem működik, mert ez se látja a bedugott eszközt. Mi van ilyenkor, lehet még valamit tenni?