Ezt jó olvasni, akkor szerintem hanyagold a magyar többségű szervereket, ne ez alapján válassz.
jah igen, utóírat: Olvasd el a questeket, hidd el, nagyon jó a legtöbb és itt most nem arra gondolok, hogy megkérnek 12 disznó leölésére.
Meg itt a fórumon olvass vissza pár oldalt, valahol pont addonokról írtam, egy-kettőt érdemes leszedni.
Erősen gondolkodom, hogy elkezdjek-e wow-ozni.
A Trial módot kipróbáltam, tetszett, de szerintetek érdemes?
Csak mert fórumokon olvastam, hogy már nem az igazi..
Köszi!
Ó a fórumok.... nagyon sokan szeretnek sírni, hogy mennyire haldoklik már a wow. Szerintem negyed akkora probléma nincs az egésszel, mint amennyire ott felnagyítják. Ne ez alapján ítélj. Tetszett a trial? Akkor ott a válasz. Megéri.
Én arathor allin játszom, ott találtam egy guildet, habár magyarok elvagyok velük. (bár több realmen is van karakterem XD)
Hát na, Minagi én nem várom senkitől, hogy csak azért mert nem fiú vagyok, hanem lány máshogy bánjanak velem. Nem érdem szerintem. Nem tehetek róla, hogy lánynak születtem semmivel nem vagyunk jobbak mint a pasik. Szóval igen szánalmas szerintem ez a hozzáállás, bár vannak olyan kockák, mint azok, hogy életükben nem láttak lányt nekik biztos élmény
Én most kezdek bele hordázni, mert kell egy fejes transmog, amit csak horda oldalon tudok megszerezni, szóval indítanom kell egy hordás huntit vagy sámit.
Melyik Tmog fejes kell, meg hogyhogy azt nem tudod megszerezni alli oldalon?
LilusUchiha írta:
Én arathor allin játszom, ott találtam egy guildet, habár magyarok elvagyok velük. (bár több realmen is van karakterem XD)
Vannak jó fej magyarok, persze, meg jó kis normális magyar guildek is, csak azt akartam mondani, hogy azért nehéz, hogy mindenki normális legyen bent, egy barátikör. Nehéz ilyet találni, de nem lehetetlen.
http://www.wowhea...-the-brood
ebből a küldiből esik egy fejes. És sámit kell húzzak horda oldalon 36-ig. De jó most jövök rá. Hát akkor ork sámi csajszim lesz vagy trollkodásból pasi. xD
De elvileg megadja huntiként is ami már 14-es még pár szint De jó lenne ha lenne valaki 100+os ismi aki powerlevelingelne engem XD Mert egyedül nagyon uncsi Q_Q 100x meguntam.
Szóval ebből a küldiből esik egy menő sisak. bár megnézem dk-val hátha beadja de elvileg nem fogja. Q_Q
Hogy jött be eddig a 7.2 patch? Sokan szidják fórumon de nekem egészen bejön bár sehol nem tartok benne
Azért szidják mert valami nerfet kapott aminek pl nem kellett volna, valamelyik kaszt meg semmi változást aminek kellett volna, más pedig változás kapott aminek nem kellett volna.
A másik, hogy sok a lagg, a bug és egyéb játék élmény megrontó esemény.
Ha a patchet nézzük mint az "új" eseményt és ezeket, akkor nekem bejön, de egyelőre nem hidaltam le.
Apropó, ez a sisak esik alli oldalon is Thousand Needles-en. Én Leatherben ott szereztem meg anno de mailben is van, azt hiszem. De msot utána néztem és az a quest nem adja mailben. Sebaj, megszereztem a huntimmal a fejest, 43-as és már rég kiszemeltem. XD
Nekem 13as a huntim sajnos csak mailosnak adja szóval.... segáz 36ig nem gáz felhúzni szerintem egy karit addig. Csak nem visz rá a lélek.
Amúgy a leatheres változat esik eastern plaguelandsen alli oldalon, az már megvan de köszi amúgy DKval legalább megtaláltam a küldetést. Szóval legalább jó helyen van, nem hosszú
Ez a fejes sok helyne esik, utána néztem már, alli oldalon is esik ez, cska most hirtelen nem tudom hol, meg ZHra készülök most éppen, de később meglesem.
Thousand Needles-ben is könnyű volt, de igaz hogy ez a mail-es még egyszerűbb. Csak oda mész, aztán le délre, megölsz pár mobot és mész is haza.
Nekem a 67-es mage-mat kellene tovább húznom. Nem visz rá a lélek pedig fel aakrom húzni minimum 100-ra, ha nem 1110-re.
Allis a mage? nekem 17es a magem xD de szerintem most a dudum lesz amit húzok ragnán de szerintem át kell vigyem arathorra mert.... ragnán esélytelen XD engem mindig 4en farmolnak és campelnek
Kipróbáltam a tank dudut hát haláli élvezet volt tankolni tényleg. Olyan jó cd-ket kapott hogy egyszer trashnál egyedül hagytak és túléltem a bossig kitrasheltem és nyomultam vissza a többiekhez (ja fél resto cuccban.)
Oh köszi. Wowhead nem ír egyéb küldit :'(
Off.: Sok sok kalappal a zh-dhoz
A bugokhoz. Nekem nincs laggom, de! akkroa bugokat tapasztalok, hogy az már tört szerverhez hasonlít, gondolkodom hogy írok a blizznek hogy nagyon nem ezért fizetek..... Az nonszensz, hogy állandóan reloadolok mert flight után előre fut a karim egyhelybe és nem tudok mozogni csak forogni vagy elakadok a SEMMIBEN Stormwindben. Az is vicces volt.
Alli, naná, gnome ez is természetes nálam. Nem olyan esélytelen szintezni egyébként. Eleinte nehezebb mikor kijön a kiegészítő. Az a helyzet, hogy 67-es magem van, de baromi uncsi azt a 40+ szintet felhúzni. Pedig csak rá kell koncentrálnom és 1-2 nap alatt meg van. De mindig úgy vagyok... majd egyszer.
Igeeeen? Basszus van egy dudum, de Ő resto, még nem próbáltam ki, pedig néha elgondolkozom, hogy tankolok vele, mert healeltem néha dudukat, de alig kellett őket, olyan durvák voltak.
Most lejárt az accountom. Pont aznap, mikor végre megszereztem, ismétlem, VÉGRE a Reins of the Azure Water Strider
Úgy utálok úszniés igaz, hogy shamannal el vagyok, mert csak egy buff, de a többi karival nem.
Most komolyan meglepődtem, hogy játszik még valaki ezzel a játékkal? Anno a csapból is ez folyt, ma meg hallani se lehet rólla... Emlékszem anno képes voltam leülni haver gépéhez, és tolni a WoW-ot kemény 4 percig haver accával, hogy lássam, hogy miért van oda mindenki...
Hát szerintem játszák még jó pár millióan Nem tűnt ez el maximum nem követted de jelen van Nekem több ismerősöm is játszik van aki eredetin, van aki törtön.
De bocsi hogy ezt mondom de ez a hszed mi is akart lenni? Trollkodás vagy csak kell gyarapítani a hsz számot? O.o bocsi de nem igazán értem a kommented lényegét Nézz körbe battle.net fórumok tömve vannak nincs ez eltűnve picit sem. Max más körökben forogsz és nem foglalkozol vele.^^
Engem is érdekelne, hogy pontosan mi okból született ez a hozzászólás, ugyanis számomra elég erősen az szűrődik le, hogy ekkora gyökerek hogy lehetünk, hogy egyáltalán eszünkbe jut ilyen "játszhatatlan", "unalmas" játékkal játszani. Persze mindezt szép körítéssel.
Én is sok mindent szeretnék megérteni amúgy, minthogy hogyan lehet valakiből LoL függő, avagy WoT, vagy épp társai, de igazából még csak meg sem fordult a fejemben, hogy ezt így benyögjem a fórum valamely ennek megfelelő részlegére, úgyhogy a hozzászólásodon komolyan csak néztem...
Engem is érdekelne, hogy pontosan mi okból született ez a hozzászólás, ugyanis számomra elég erősen az szűrődik le, hogy ekkora gyökerek hogy lehetünk, hogy egyáltalán eszünkbe jut ilyen "játszhatatlan", "unalmas" játékkal játszani. Persze mindezt szép körítéssel.
Én is sok mindent szeretnék megérteni amúgy, minthogy hogyan lehet valakiből LoL függő, avagy WoT, vagy épp társai, de igazából még csak meg sem fordult a fejemben, hogy ezt így benyögjem a fórum valamely ennek megfelelő részlegére, úgyhogy a hozzászólásodon komolyan csak néztem...
Igen! Ez számomra olyan bunkó dolog. Nem szólok hozzá a LoL témához csakhogy benyögjem hogy mennyire nem szeretem mert addiktívabb mint a wow. (És az. Nem egy ismerősöm tűnt el az éterben a Lol miatt.) Azért hogy legyen +1 hsz nem kell idefirkálni szerintem. Ha nem tudsz érdemben megszólalni ne mondj semmit. Ezt az elvet követem azon témáknál amit nem igazán kedvelek/ismerek. Egyszer fiatal suttyó koromban ebbe belefutottam akkor a saját bőrömön tanultam meg hogy nem jó dolog.
Minagi nem. Azóta is inkább huntizom meg tank duduzom Lusta dög voltam húzni a karit meg most Timewalkingból esett egy íj (igaz jobb az artifact fegyóm de a kinézete állom és illik az egyik mogomhoz és most az van rajtam ^^)