Áh xD az adc-vel elég jól meg szoktunk lenni, ha douzunk akkor általában elég eredményesek is vagyunk, viszont a másik kettő.. x'D az egyik elég sokáig nem játszott, most kezdett megint, úgyhogy elég nabocska, a másik meg.. magam sem tudom, hogy szar e vagy sem.
Igazából nem lenne rossz mechanikailag, de annyira n00b gondolkodása van néha, nagyon szar helyzetekbe megy bele, és egyfolytában flamelni szoktuk egymást xd Főleg ha az adc-vel szokták oltogatni egymást, aki tipikusan az ilyen nagyon felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő egyén, aki tényleg op amúgy, de ahogy be tud ragelni, az durva.
Szóval jah, napközbe nem sok climberínó van, főleg ha 4-5-en vagyunk, hát olyankor nem könnyű túl komolyan venni, ilyenkor hétvégente ha nincs ivászat estefelé tudok kicsit fentébb mászni, csakhát ilyenkor meg néha 20-30 perces quek vannak, amik elég kibírhatatlanok. Ha már platba ez van, ne félj diába se lenne rövidebb, ha nem lenne support melletted állandóan xD
[img]http://oi47.tinypic.com/19lgqr.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
A lényeg, hogy épp harcoltunk Miden és mivel 2 low HP-s enemy már nem okozott gondot a 3 csapattagnak, gondoltuk, leütünk még egy inhibet Barátosnémmal akkor, de ehhez a két torony még állt. Szóval a terv az volt, hogy átfutunk az inhib előtt álló tornyon, ez nem volt gond, én tankoltam és vissza is töltöttem két lövésből, a bnőm követett. A következő lépés az lett volna, hogy befut a kb. Full HP-s tankjával a Low HP-s torony alá ami még állt én meg leütöm vele. Igen ám, de valami megmagyarázhatatlan okból ő úgy gondolta, hogy jobb ha megkerüli az egész tornyot és a gólemek felől tankol (az amúgy is kibaszott lassú champjével). Persze ez idő alatt és a pöcsölése miatt nem volt időnk leütni. XD
Nem tudom, mennyire sikerült érthetően felvázolni, de én ott hazaport közbe azon gondolkodtam, hogy csapjam agyon.
egyfolytában flamelni szoktuk egymást
Igen, ez ránk is jellemző. Legalábbis, a Suppommal aaaaaaaannyira nem. Viszont arra kurva allergiás vagyok amikor elviszi a killjeim, vagy amikor százszor kell rászólnom, hogy kövesse a picsám és ne álljon meg *ni a bokorba, meg nézegetni a Summoner's Rift élővilágát, mert azzal nagyon fel tud baszni amikor minden apró helyzetet kihagyunk amiatt, hogy ő tököl.
Persze gyönyörű Playeink voltak már. Egyszer például, mikor leszedtük az enemy botlanet, de a minionok nem értek oda hozzánk, elmentünk meglesni a Jungler blueját. Sajna nem volt ott, úgyhogy betettem oda egy Lótusz Csapit. Egy olyan egy perccel később Barátosném ment wardolni és a Jungler épp fél HP-val akkor jött leszedni még a Bluet. Amint megláttuk hogy benne áll, rögtön dobta a Lanternt bnőm, ráfogtam és így hogy rangebe lett a W-m, azonnal rá is lőttem és mivel akkor még divatos volt nálam az E pluszolása (főleg a sok CC miatt amit amúgy is bekaptak tőlünk egy sikeres Hook után), meg is döglött a szépség.
Olyan vészes Rageink nem szoktak lenni. Viszont egyszer.... hú... talán az volt a legdurvább, amikor a botlane hozása után ugye átmentünk midre segíteni. De, a midesünk tipikusan az a killcentrikus ember volt (mint én), aztán mivel a laneje állt, én meg 8/0-ba voltam 18 perc körül olyan 180 Farmmal, nekem Jhinként volt burstöm elég csúnya. Ahogy telt az idő, sorra tűnt el az ellenfél a gyerek elől, ő meg már a haját tépte, hogy amikor lanen vagyok, nem tud killt szerezni. Mondom jól van, le HP-ztam az enemyt és hazamentem. Csakhogy én a megrögzött csapdahelyezgetésemről vagyok híres többek között Jhinnel (sose lehet tudni, mikor jön jól üldözésnél, menekülésnél, ha nem nekem, hát a csapat többi tagjának és különben is, ward mellett még ha esetleg a W rangén belül van a mocsok, aki bele lépett, úgyis rootot kap tőlem, azon ne múljon) és amikor a kölyök rárohant az ADC-re, az menekülni kezdett - én pedig már nagyon jól tudtam akkor, hogy az adott helyzetek és az enemy viselkedéséből ítélve azok hova fognak kb. futni, szóval az enemy belerohant a virágomba (egymás után kettőbe - de volt már, amikor egy szűk kis "folyosón" 4 díszelgett egymás mögött - egyesek szerint rosszabb vagyok mint egy Teemo XD) és... hát... nem a haveromé lett a kill. Még úgy se, hogy épp kezdőhelyen álltam... Mondanom se kell, hogy "A Summoner has Disconnected" rendszerüzi után csak egy nagy csattanást hallottunk, ő eltűnt a konfiból és 3 napig szóba se állt velem. XD
Ha már platba ez van, ne félj diába se lenne rövidebb, ha nem lenne support melletted állandóan
Tudom-tudom. Volt hogy egy és fél órát vártam egy meccsre. De, olyan is, hogy háromnegyed óra múlva meghallottam, hogy meccset talált a rendszer, próbáltam berohanni a szobába, erre a nyomorult macska beugrott elém, én majdnem átestem rajta éééés... természetesen nem tudtam elfogadni azt a vackot. Aznap viszont így már nem mentem.
--- Ah... de kurva idegesítő, hogy ennyit tudok pofázni a Lolról!
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Nagyon király helyzet állt elő. Azelőtt alig ment a pingem 100 alá, most meg beáll 32-re és se fel, se le. Vissza is tért a kedvem LoL-ozni néhány játék után, hiába kaptunk ki, mocskos jól ment a gém. 3 meccsből 3 S- rang. Asszem visszatérek a Summoner's Rift-be
Az események vázolva a Mapon
Mindenkivel megesik Végülis a végeredmény számít. Az egyik ismerősöm aki szintén szeret supportkodni mindig hülyül, hogy majd Ő carry-zi a meccset ne féljek. Az elején is azért hal csak zsínórban háromszor, hogy izgalmasabb legyen xD
Így viszont rohadt jó hangulatban telnek a meccseink mert egymást oltjuk, persze senki sem gondolja komolyan és így az sem zavar ha vesztünk. ^^
--- Ah... de kurva idegesítő, hogy ennyit tudok pofázni a Lolról!
Engem az kezd zavarni, ha eszembe jut néhány haverom egyből a LoL-ra asszociálok
Szerkesztette: G3ri - 2016.04.03. 14:46
[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Így viszont rohadt jó hangulatban telnek a meccseink mert egymást oltjuk, persze senki sem gondolja komolyan és így az sem zavar ha vesztünk. ^^
Mostanában ezért játszunk legalább ketten mi is. Még a vereség is jobb hangulatú, bármi is történjen. Mondjuk nekünk leginkább azok a vereségek tetszettek, amik ... tényleg egy szoros és színvonalas meccs végeredményei. Persze a győzelem még szebb de azért ott tényleg tiszteltük a másikat, egymást és nem olyan szarokon csúsztak el a meccsek hogy nincs jungler, nincs ward, a tank előre küldi az ADC-t tankolni mondván hogy "De, neked van nagy DMG-d" és a többi. De, persze ezek is lehozhatók.
Engem az kezd zavarni, ha eszembe jut néhány haverom egyből a LoL-ra asszociálok
Ez itt is megesik. Meg az, hogy bármi hétköznapi dologról eszedbe juthat a LoL. Például erős napsütésben egy Leona ulti. Ha valaki rohan órára a Ghost. Az igazgatóhelyettes nálam meg barátosnőmnél már a Baron Nashor.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Na mehetne ranked team én azt mondom.
Kérdés: ha clubból indítjuk, akkor se mehet silveres platossal? Max akkor más accon jön az öreg kerri stance.
Én bármilyen pozíciót vállalok !
Teamnál nem számít a rank. Mehet felőlem is csak nehéz 5onlinet összehozni hogy mindenki ráérjen 2-3 naponta pár gamere. Nekem a holnapi nap jó lenne, lehet leszek már reggel, de este biztosan. Beszerzek egy mikrofont is már lassan.
Szóval itt egyeztessünk mindig, holnapi nap jó mindenkinek? Ha napközbe nem is de estefele.
Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani de... ez a Taric az előzőhöz képest egész... normálisan néz ki.
[img]https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/12909504_910006539127072_3591949553416405822_o.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Vajon mennyien fogják vinni a Rework után? Bele se merek gondolni. Alapvetően nem volt gyenge Support.
Öhm, tévedtem?
Ingame
Szerkesztette: Sasha - 2016.04.05. 20:42
Hát megvettem auréliót, meg mentem vele egyet first time rankedot xd. Nem igazán tudok reális képet festeni, ugyanis szarrá feedeltek, az ulti elég köcösgség, óriási dmg, nagy range és kb ki se lehet dodgeolni, max a szándékot.
Viszont ezt a q-e kombót egyszer se tudtam foganatosítani, lel. Nab vagyok xD
ui.: gentlebone néven addolhattok, holnap estefelé tuti ráérek
[img]http://oi47.tinypic.com/19lgqr.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Viszont ezt a q-e kombót egyszer se tudtam foganatosítani, lel. Nab vagyok xD
Ezzel én is így voltam, de gyorsan bele lehet jönni. A movement speed persze nagyon jól jön neki egyébként ehhez, így nem szorulsz később az E-re, max a kezdő löketet adja meg ha nagyon akarod, anélkül még döcögős az is.
és kb ki se lehet dodgeolni
Azért kellő mennyiségű Sol elleni meccs után (vagy ha épp te tolod vele sokat) már van egyfajta mechanikád, de legalábbis nem okoz aaaaakkora nehézséget. Tapasztalat. Persze az se mindegy, hogy a Sari hogy játszik.
Mondjuk nekem az E-je egy W és körülbelül meg is van oldva. XD
Lehet, hogy kéne venni egy pár napos IP Boostot és szünet nélkül csapatni.
Kérdés: Milyen sűrűn is változtatják a leárazott Rúnákat? Mármint, hogy melyik van leárazva éppen. Valahogy eddig nem tudott zavarni, de most...
Szerkesztette: Sasha - 2016.04.06. 16:44
Míg a kezdtetben AP Assassinként jelent meg, a dolgok későbbre kicsit megváltoztak.
A fiú, aki összetörte az időt a metát is összetörte.
Nem csak miden kívül játszották, de teljesen más játékstílussal és build-el.
Az előző két hétben nagy feltámadás érte a championt, ahol toplanen kezdtek el vele játszani és alkalmanként a jungleben.
Azért nagy változás ez, mert a régi tank ekko nem rendelkezett azzal a lehetőséggel, mint amivel a mostani Tank ekko rendelkezik. Grasp of the undying.
Az ok, amiért nem játsszák annyira sokan az AP ekkot az az, hogy a jelenlegi mid meta championok sok poke-al meg tudják verni Ekkot és itt Azirra, Corkira és Varusra gondolok. Persze fel tudja venni velük a versenyt a Timewinder-el, de a maradék képességeit túl rizikós használni ezekben a matchup-okban.
Amiért erős nagyon mint tank: Iceborn Gauntlet és Grasp of the Undying.
Talán minden tank erőssége ez a 2 jelenleg toplanen. A gyengébb early gammel rendelkező ekko-nak tökéletes sustaint ad a grasp of the undying. Az Iceborn gauntlettel meg sok lehetőség rendelkezésünkre áll a skilljeit figyelembe véve. Cooldown reductiont is ad és elég sokat. A tank ekko még mindig sok cooldown reductionnel rendelkezik.
Laning:
A laning fázisa ekkonak sokkal jobb a mastery miatt. A ranged matchupok ellen még mindig nehézsége akad, de jó a waveclearje a Timewinderrel.
Towerdiving:
Ez az egyik legerősebb Ekko lehetőségei közül. Tankosabb Ekkonak meg még jobban kedvez ez az opció. A sok élet és ellenállás miatt kevesebb torony sebzést eszik meg és tovább tud a torony alatt maradni és mindig ott van az ultija ha bajban van, hogy vissza ugorjon 4 másodpercet.
Skirmishes/Teamfights:
2v2 és 3v3 akár 4v4, de az 5v5 se probléma. Olyan undorítóan tankos vagy, hogy hiába kiteolnak téged nem tudnak megölni olyan könnyen. Early-mid gameben nagyon erős Ekko ezzel a builddel, de late gameben se gyenge, csak ott már több sebzése van a squishyknek. Képzeljetek el egy auto attack cc nélküli nautilust aki a pofátokba ugrik és slowol meg alig lehet megölni, több dmg-e is van és ha bajba van visszaugrik. Téged meg ki szorított a harcból.
Splitpush:
Nem jó a csapatharcotok? Szar a teamcomp? Hátrányba vagytok? Semmi probléma.
Ekko sheenje egy E skillel még mindig sokat sebez tornyokra, persze kevesebbet mint az Ap-s. Splitpusholni Ekkoval nem nehéz. Lassabb mint egy tryndamere, de van olyan idegesítő is.
Mastery: 12-0-18 Grasp of the Undyingal.
Rúna: 9x attack speed red --- 9x scaing magic resist per level blue --- 9x hp per level yellow --- 3x flat ap
Képességek:
Q-t maxolod elsőnek utána az E-t és végül a W-t. Az ultidra 6.-11. és 16. szinten rakj egy pontot.
Build:
Kezdés: Corrupt. potion vagy doran's ring + 2 potion
Tank Ekko, tank Akali, a junglebe meg az ADC-k rohangálnak, pl. Jhin, vagy épp egy Aurelion Sol. Vicces szezon ez, de talán az egyik kedvencem is - pont ezek miatt.