Gondolom Emma Frost lehet az.
Filmek & sorozatok
És itt Pókember is az ő oldalán áll?
Na mindegy, az szerintem egyértelmű volt, hogy Daredevil Kapitány oldalára állna.
Megnéztük tegnap a Casablancát, moziban. Hát baromi jó volt Maga a film is, meg hogy nézhetünk ilyen filmet moziban...mintha visszarepülnénk az időben.
Nem is tudtam, hogy ennyi szállóige származik ebből a filmből.
Ishida írta:
Gondolom Emma Frost lehet az.
NEEE, lehet benne lesz rhaegar a sorozatban. T_T
https://www.faceb...mp;theater
Még az emiatt elmondott imáim sem válnak valóra. T_T
(bár így legalább azok, akik csak a sorozatot nézik, nem hinnék az folyamatosan, hogy jon apja az őrült király volt...)
Áthelyeztem ide, mert akarok kérdezni valamit, de akkor már teljesen elmennénk OFF-ba a dumában.
Szóval: miért nem akartad, hogy benne legyen Rhaegar? Mert úgysem képes megfelelni a fejedben kialakult tökéletes képnek?
Mert szerintem nemcsak hogy szükséges őt behozni, hanem baromi király is lesz. A csávó meg egy főnyereménynek tűnik arcra.
Sevanna írta:
Találtam egy sorozatról ajánlót. Minigynek küldöm:
http://comment.bl...ztositekot
Szerintem nektek tetszene.
Az a "baj", hogy ma már több tucat sorozatra lehet ezt rásütni, hogy nagyon jó, és egyik sem lenne érdemtelen.
Peak TV. Úgyhogy pár sorozat mindenképpen kimarad, pedig én is hallottam a Preacherről is, meg az Ash vs Evil dead-ről is, és mégis, nehezen tudom elképzelni, hogy megnézzem valamelyiket.
Bárcsak annyi jó (mainstream) film jönne ki évente, mint amennyi sorozat Vagy mondjuk fordítva lenne, és akkor még nézhető is lenne a mennyiség.
Nekem nem feltétlen a mennyiséggel van para, hanem az idővel, amivel jelen pillanatban rendelkezem. Pedig annyi jó sorozat és anime várja, hogy legalább belekukkancsak, hogy az valami eszméletlen. Plusszban ugye itt az október és kezdődik James Rolfe (Cinemassacre, Angry Video Game Nerd, fizetett hírdetést láthattak) sorozata, amiben egy csomó jó horrorfilmet mutat be, ami így október végére nézhető ötlet lehet, és mivel szerintem minőségben és hangulatban is kegyetlen jók a videói, ezeket is szívvel lélekkel megnézném, csak kevés idő van. Bár most ráz a hideg mint a rettenet, lehet elkapok valami nyavaját, vagy már kaptam és amíg kikúrálom magam, szépen megnézegetek párat.
Ugrás a fórumra: |