Ha NR támogatja őket, akkor Oscarnak miért is ne lehetne segítsége? Ő is támogató lélekmester. Azért mert megtanult harcolni is? Vagy mehetnek mindenki ellen akárhányan? (ezek költői kérdések, nem akarom tudni pontosan)
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Ha NR támogatja őket, akkor Oscarnak miért is ne lehetne segítsége? Ő is támogató lélekmester. Azért mert megtanult harcolni is? Vagy mehetnek mindenki ellen akárhányan? (ezek költői kérdések, nem akarom tudni pontosan)
Hogyne lehetne támogatása? Neki is NR a támogatás mint mindenki másnak, neki van egyfajta harci kapacitása is viszont NR-nek semmi.Severum írta:
Nem azért de hiába segít RR kb 15 szintet áthidalni szerintem lehetetlen. És messze nem nézem le RR támogatását, de akkor is. Az a 15 szint olyan most mintha legalább 2x olyan erősek lennének. És még ha RR-ot nem is támadják szóval végig segít akkor is nehéz. Pláne ha még azt is vesszük hogy akár egymás után több embert is támogass. Akkor RR ereje is kifogy. Szerény véleményem, de ha TS nem amortizálja le valamennyire a TD-kat akkor nem igen tudnak győzni. Amúgy magát TS-t is támogatja majd RR? Ezt nem értettem ki belőle.
A rész mennyiséghez meg annyit hogy (lehet kissé spoilleres) de csikóhal elleni harc is 2 részes lesz. Héten kezdődik jövő héten fejeződik. Más egyebekkel együtt. de akkor is 2 rész. Bár gondolom maga a harc beleférne 1 részbe is. Na meg hogy ott aztán lesz erőfitogtatás. Nem kímélik egymást. Szóval nem lesz itt finomkodás. Így még érdekesebb a helyzet hogy tudnak majd győzni.
RR pont az előző részben bizonyította hogy mennyit ér a támogatása! Az egész szörny csapatot boostolta és cápit is. Amit a bálna király egyből észre is vett mert annyira jelentős volt a különbség. Én nem írnám le azt a támogatást főleg mivel egyszerre csak egy társat kell tollnia.
Ez így is van, de előtte elég kemény mentális terrort kapott miközben lemészárolták a klánja egy részét.
Itt viszont harcedzett tapasztalt TDk ellen kell majd harcolniuk, és 72 óra alatt mindegyik ellen győzni kell. A lélekerő pedig fogy közben,és mivel időkorlát van ezért nem sok ideje lesz pihenni hogy regenerálódjon, ha lesz egyáltalán.
De akkor is nehéz elképzelnem hogy egy 70+os 7 kincses támogatással elver egy 90+os, ugyanilyen nehézségű próbákat kiálló TDt. Elég ha csak a Kard bácsiból indulok ki aki 4 TD ellen támogatás nélkül milyen harcot csinált. Jó a tengeri TDk szintjét nem tudom, de nem hiszem hogy éppen 90esek.
Persze abban biztos vagyok hogy meg fogják oldani valahogy, de nagyon nehéz elképzelnem a módot ahogyan ez megvalósul. Igaz ez tetszik nagyon!
Mint írtam nem becsüljük mi le RR erejét! Hatalmas segítség! Viszont ilyen magasságokban kb 15 szint az rengeteg. És mint írták a tengeri dolók még erősebbek. És ugyan úgy folyamatos csaták őt is leszívják. Ezért leszek pláne kíváncsi hogy mennek át hőseink? Hogyan tudják megoldani.
De amúgy itt tényleg Oscar az érdekes. Ő képes harcolni, ami jó viszont az eredeti képességnek csak a 70-80%-át tudja használni ugyan olyan erőfelhasználás mellett. És még ő kapja csikóhalat. Még elvileg dagi is "gyengébb" ellenfelet kapott.
Dagival összehasonlítva neki lesz kemény dolga. Gyengébb harci lélek másolás (70-80%) ugyan olyan erő felhasználás mellett. RR támogatása is emiatt kb hasonlóval gyengül. Mezője sincs. Meg a lélekcsontjával dupláz meg 80%, viszont daginál ez extrém plusz erő és képesség. És az ellenfele is erősebb mint daginak.
De RR-nak TS-t is támogatnia kell? Vagy csak a 4 társát! És ilyenkor megint csak előjön bennem, hogy XW lényegében nem is vesz részt itt semmiben, mégis átmegy, ha TS átmegy? Na ez már megint érdekes. Meg még jutalmat is kap?
Másik téma. Milyen jó már hogy TS a gyűrűtől lélekcsonttól majd 84 szintű lett. A többiek már kezdték beérni. Megint kapott némi előnyt. A többiek meg mindig kapják a próbák végén az 1 szintet.
De arról még mindig nem volt szó, hogy RR miért nem kapott előzőleg plusz jutalmat. Meg említik hogy ha TS harcol előbb akkor ők megint csak kevesebb jutalmat kaphatnak. Na most ez hogy van már? A jutalmazás? Vagy ha TS harcol utánuk akkor ő is kaphat kisebb jutalmat?
Valaki írta már, de a lényeg az volt hogy TS taktikája miatt túl könnyű lett az a próba, és ez miatt a jutalom is kevesebb lett.
XWnak meg csak annyi a dolga hogy TSal kell lennie a próba közben, most az hogy a teste a szütyőben van, az úgy látszik nem jelent gondot, különben gondolom mondták volna hogy nem kellene.
Gondolom azért, mert ha TS harcol velük előtte akkor ők is fáradtabbak lesznek, és könnyebb legyőzni őket. Ezért is ajánlotta Zhuging hogy most inkább ők kezdjenek és TS meg utánuk rögtön, mert neki mind a hetet le kell győznie.
Ezeket én is olvastam korábban. De erre mondanám hogy "csak" ennyi.
És éppen azért is írtam hogy ha a többiek harcolnak TS előtt akkor meg most ő kap kevesebb jutalmat? Pláne az előzőnél lényegében mindenki megkapta a "szokásos" 1 szintjét, "csak" RR nem kapott többet. Pedig lényegében szerintem ő se teljesített rosszabbul mint a többiek. Többiek meg megkapták a szokásost.
És jó hogy mondjuk könnyebben győzne TS ha közvetlenül utánuk harcolna. Viszont azután még nehezebben győznének a többiek, mármint ha nem elsőre győznek.
Ki mit tippel? Elvégzik vajon a próbákat első nekifutásra? Mert valahogy n nem igen látok más lehetőséget a nagyobb sikerre. Kihasználva a meglepetés erejét. Ők ismerik a TS-k képességeit de ők az övéket nem.
Amúgy a LCS támadása a sziget ellen vajon milyen régen lehetett? Ez csak azért jött fel hogy igen réginek hangzott a támadás ideje, és már a 7 pillér azóta TD. Az meg régen lehetett.
Erre a jutalom dologra csak tippem van, és az a leendő rangjuk lehet. RR a lehető legmagasabb emberi rangra pályázik a szigeten, ha elvégzi a próbákat akkor szerintem neki se lesz feketénél alacsonyabb szintű gyűrűje, mint Bo néninek. A többiek meg elvileg az ő harcosai lehetnek majd, nekik gondolom a szintnél nagyobb jutalmat nem ad a TI, de azt megkapják akkor is ha könnyen átmennek a próbán. TS meg teljesen más kategória, ő egyenesen a TI helyére pályázik, az affinitáson kívül meg gyakorlatilag semmilyen jutalmat nem kap menet közben, de a végére biztos meg lesz jutalmazva rendesen.
Én úgy tippelem hogy sikerülni fog első nekifutásra, azt mondjuk még mindig nem tudom elképzelni hogy hogyan, de szerintem meglesz.
Igaz, de láttunk már néhány furcsaságot az animeben.Severum írta:
Arról volt szó hogy nincsen korlátozás. Ha nem halhatnak meg közben, akkor az már korlátozás szerintem.
Nem arra gondoltam hogy élethalál harc lesz, mert ha meg akarnák ölni őket, akkor biztos meg is halnának páran a szörnyek közül. Hanem hogy ha teljes erővel korlátozás nélküli a harc, akkor bizony benne van a pakliban hogy meghalhat valaki, mielőtt feladná a küzdelmet. Mondjuk ezt még annyira se tudom elképzelni, mint azt ahogyan győznek, meg nem is szeretném ha megtörténne. Nagy kövér happy endet szeretnék a végére.
Ugrás a fórumra: |