Kár, hogy nem mondják, hogy Deku hány %-on van, de szerintem ez már 100%. És már elérte a fénykori All Might szintet az biztos.
De igazából AFO tervezz még valamit, és tuti lesz egy csavar, hogy tudja majd használni a képességeit.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Kár, hogy nem mondják, hogy Deku hány %-on van, de szerintem ez már 100%. És már elérte a fénykori All Might szintet az biztos.
De igazából AFO tervezz még valamit, és tuti lesz egy csavar, hogy tudja majd használni a képességeit.
370. fejezet
Némi társadalomkritikai momentumnak lehettünk szemtanúi az mha világán belül, és esélyes, hogy most Shoji(ék) nagy pillanata jön.
Kíváncsi vagyok rá, hogy a mangaka még tervez-e valamit Kurogiri karakterével.
Valami még biztosan lesz Kurogirivel. Most Deku csata meg szünetelve van mert nem tudja a mangaka, hogyan legyen vége. Mert úgy tudom ezzel a csatával akarta lezárni a mangát, de a rajongói nyomás hatására igy még folytatja a storyt szóval lehet valami történik majd ami elhúzza tovább.
371. fejezet
Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül kapott Spinner egy olyan képességet, ami miatt ködös az elméje...és még kaphatott még valami "extrát" is azonkívül, amiről tud.
Illetve, most akkor a "maradék" osztálytárs motivációját és/vagy előtörténetét is meg fogjuk ismerni?
372. fejezet
...és persze hogy a következő héten van szünet. XD Pedig kíváncsi vagyok arra, hogy Kurogiri kire fog reagálni, illetve most mi fog történni. Ha jól láttam, azért az odacsődített tömegből van, akit elértek Shouji szavai. Vajon ennek lesz jelentősége a történet alakulásában, vagy megmarad a megtorpanásnál?
373. fejezet
Nos, a tömeg lecsillapodott, viszont esélyes, hogy Kurogiri csatlakozik majd a harchoz, ami a hősök számára egy hatalmas buktát jelentene. Ha csak nem ébred fel az utolsó pillanatban benne Shirakumo, és szab gátat az egésznek addig, amíg nem jön az erősítés.
Nem tudom szerintem van arra is esély, hogy átáll a jófiúkhoz.
De lehet ő fogja Tomurát megmenteni és akkor azért fog a történet még úgymond tolódni.
Midoriya most erősebb volt mint Tomura (képességek nélkül). Viszont ha visszakapná a képességeit már ami maradt biztosan erősebb lenne mint a főhősünk. Viszont még Midoriya is tudna egy szintett előrébb lépni talán bár ahhoz idő kéne meg egy kis edzés.
374. fejezet
Hát, egyelőre a rosszfiúk oldalán áll Kurogiri és kavarta meg egy kicsit a meccset. És hogy még a kézzel is trükközött AFO...
Vagy lesz még egy csavar a történetben, vagy tényleg bukják ezt a csatát, és akkor mégis lesz szerepe annak a védelmi rendszernek, amit Nezu építettet.
375. fejezet
A vége megint egy cliffhanger. Amúgy ügyes húzás volt ez Toga-tól.
Kiváncsi vagyok milyen csavar lesz az év utolsó fejezetében milyen cliffhanger
De gondolom az, hogy Tomura lesz előnyben Deku meg vesztésre fog állni. De amugy Eri visszatudná pörgetni Deku testét a sérülései előtti állapotra és akkor gondolom ha úgy edzene Deku 1-2 évet akkor erősebb lehetne vagy fene tudja.
376. fejezet
Hát, nem jött be a tipped, de szerintem nem baj. Elég drámai harcnak ígérkezik a Touya vs Endeavor. Viszont fogalmam sincs, hogy mire lesz képes Hawks AFO-val szemben.
Meg gondolom, hogy Deku osztálytársainak is lesz valami szerepe itt, ha már így négyen összejöttek.
Endeavor death flag szagot érzek. Szerintem felfogja áldozni magát, hogy legyőzze a fiát. Nem tudom a mostani fejezetekben valahogy láttok Dragon Ball referenciát
AFO hirtelen felrepülése..., Tomura fújódik mint Cell, Deku Super Saiyan formában van.
Ugrás a fórumra: |