Köszi az új rész fordítást tetszett 😘
Egyesítve 2022.01.11 12:59:40:
Köszi az új rész fordítást tetszett 😘
Szerkesztette: LOLIPOPP - 2022.01.11. 12:59
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Kösz a fordítást!
Tartalmas rész volt. Tetszik az animáció, javult a CGI. Az opening nagyon jó! Az ending pedig a Vogel im Käfig illusztrációja szerintem. Kiemelkedő lett szintén! Nehéz spoiler nélkül beszélni magáról a sztoriról de reménykedem hogy meg lesz a megfelelő arány a harcok és a sztoris részek között. Meg kell nézzek pár dolgot a mangában.
Nagyon köszi az új részt, a várakozásoknak megfelelően nagyon izgalmas volt.
Látszik rajta, hogy több idejük volt dolgozni rajta, ami pedig az ED-t illeti, kicsit olyan, mintha párban lenne az elsővel, amikor Mikasa mászkál egy késsel: https://www.youtu...WUCdTngVjk
Levi szerintem nem halt meg, de ha tényleg él, ilyen állapotból felépülni azért nem 5 perc, szóval harcjelenetet szerintem tőle nem várhatunk egy darabig. Arra leszek nagyon kíváncsi, Falco milyen döntést fog hozni (már ha lesz rá lehetősége, hogy válasszon, ki mellé áll).
Annak viszont örülök, hogy Armin azt hiszi, Eren nem akarja az eutanázia tervet végrehajtani, ezzel én is egyetértek, nem hinném, hogy az lenne a valódi célja.
Amin kicsit meglepődtem, hogy a sok fejlesztés ellenére még mindig ennyire nem tudnak szembeszállni a fegyveres katonákkal, a Marley-iak simán halomra lőtték az embereket. Bár ez kicsit összecseng azzal, hogy Flock szerint már nem a titánok elleni hadviselésre kellene trenírozni a fiatalokat.
Köszönöm szépen a feltöltést.
Na kérem, volt itt minden.
Az animálásra nem lehet panasz, a harcjelenetek is szépek és folyékonyak voltak. A titánok rettentően szép rajzolást kaptak, mintha csak az előbb hagyták volna abba a súlyzós edzést, és totál be lennének durranva. Nem emlékszem, hogy bármikor is lettek volna ennyire erőtől duzzadónak megjelenítve!
Zeke meg, valóságosan újjá született, nagyon kreatív ötlet volt, ahogy lebuckázott a titán medencecsontjárol, mintha tényleg most jött volna a világra, jár a piros pont ezért is.
Armin nagyon jól kielemezte a helyzetet, Connyt meg teljesen meg tudom érteni. A tempó is jó volt. Elején kellően pörögtek az események, a végére kicsit vissza vettek, szal a következő részre hagyták az ejnye-bejnyét.
Az OP. Te jó ég!!! Vasárnap csak annyira voltam képes hirtelen, hogy megosszam gyorsan. Többedszeri megnézésre bizton állíthatom, hogy ettől jobb nem is lehetne! Van benne múlt idézés, meg mutatják pár képkockán Eren szökését, ami baromi jó ötlet volt, és van egy kis kikacsintás arra is, miket várhatunk a következő részekben. Annyira passzol, azokhoz, amik következnek, hogy áááááááá.
Nekem a Bleach harmadik OP-ja ugrott be róla, az is kicsit ilyen elborultabb, durvább darab.
Az ED már jóval nyugisabb, az is illik majd a....majd megtudjátok
Fhuuuu mik lesznek még itt
Amin kicsit meglepődtem, hogy a sok fejlesztés ellenére még mindig ennyire nem tudnak szembeszállni a fegyveres katonákkal, a Marley-iak simán halomra lőtték az embereket. Bár ez kicsit összecseng azzal, hogy Flock szerint már nem a titánok elleni hadviselésre kellene trenírozni a fiatalokat.
12 részes lesz az utolsó évad. Kérdés, hogy elég lesz-e mindenre? Jól számolva 22 fejezet maradt szóval én kezdek aggódni mert, az első rész csak a 117. fejezetet dolgozta fel és az utolsó pár oldal így is lemaradt.
A nagy tipphuszárok szerint a 130-131. fejezetig lesz feldolgozva a manga, utána a maradék 8 fejezetet beledobják egy movie-ba amit én nagyon nem szeretnék. Remélem a MAPPA tudja mit csinál és megtudták oldani 12 részben. Kellemetlen lenne már mert ez az utolsó évad és már szét lenne szedve 3 részre xD. Talán 2 fejezet/ rész tempóval működhetne csak hát az jó kérdés, hogy belefér-e egy részbe. Mert azon a ponton vagyunk ahol nem is nagyon lehet mit kivágni a mangából. Meg mivel a Jujutsu Kaisen movie is robbantja a kasszákat így ez is egy ok lehet arra, hogy egy nagy filmmel zárják le az egészet. Ja és nem mellékesen a Gintama is ezt a módszert használta.
Youtube-on láttam valami nagy AoT követőtől aki anno azt is kiposztolta, hogy az első fele az utolsó évadnak 16 részes lesz szóval szerintem most is igaza lesz, de rákeresve most hirtelen ezt a cikket találtam.
https://www.cheat...odes.html/
Legyen igazad amúgy és NE legyen movie mert az már kínos lenne bár pénzt amúgy is hozna szóval tök mindegy a stúdió szempontjából. Én tippre amúgy 16 részt mondtam volna ehhez az évadhoz is de az akciórészeket végülis lehet pörgetni szóval talán mégis beleférnek 12 részbe. Mindenesetre március végén meglátjuk kinek lesz igaza. Remélem nekünk és nem kell éveket várni az igazi fináléra XD.
Nagyon szépen koszonom Tapion sama a fordítást , mint mindig igényes és kiváló munka! Koszonjuk a kitartó munkát ! Bízom benne , hogy örömödet lelted te is az animébén , ahogy mi is! Sok kitartást és békét szeretnék neked kívánni az elkovetkező hetekben , hogy időt szánsz az anine fordítására! Mindegy meddig tart mi hűségesen kivárjuk mert tudjuk h tőletek kapjuk meg a legigényesebb feliratokat a jó érdemes várni ! Nagyon szépen köszönjuk!
Egyesítve 2022.01.17 20:42:27:
Igaz ma már egyszer megkoszontem de az a múlt heti rész volt engedelmetekkel szeretném megkkszonni még egyszer Tapion samának a gyors igényes fordítást és h időt energiát szánt a részre a sajat szabadidejéből! Koszonjuk szépen! Hálás koszonet! Tovabbi szép estét és mostmár pihenést is kívánunk! Köszönjük!
mery2001 írta:
és mostmár pihenést is kívánunk!
Pont ezen aprólékos reszeletekig belenyúló igényes munka miatt imádlak titeket ! Ez a mai világban már kincs ! Nagyon becsülöm a munkátokat !
Ui. Elnézést nem gondoltam bele h még más feladatod is van még mára kitartást ! Köszönjük szépen! Kitettetek magatokért ill. Kitettél magadért mint mindig Tapion sama!
Ugrás a fórumra: |