Jaeger írta:
Akkor jöhet a véleményem:
FejezetrőlNem vagytok elég tapasztalt rókák Naruto igy biztosan nem fog meghalni ez igy nem elég drámai. Azt eltudom képzelni, hogy komába esik (igy írják ki egy időre a storyból) vagy szundít egy jót, de ez még nem a halál. Amugy lehet nekem rossz az angolom, de nem arról beszéltek, hogy Kawakiban is ott van a Karma mint Borutoban? Hogy 80%-ban átmentek hozzá az adatok és előbb vagy utóbb felébred majd ez a dolog mint Momoshiki Borutoban? Meg arról is volt utalás, hogy Borutonak van talán speciális regenerációs képessége szóval lehet majd ő foltozza be Sasuke szemét. De én már régen nem értem ezt a nerf dolgot. Naruto volt aki papírmunkázott nem harcolt mégis erősebb mint Sasuke. Pedig az utóbbi elvileg végig kémkedett meg harcolt az évek alatt. Szóval egyáltalán nem értem, hogy mitől van Sasukének pl. állandóan chakra gondja. Most annyi idős lehet mint Madara talán szóval Borutot is nagyon szépen lekellett volna tudnia szerelnie.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Én olyasmit is eltudnék képzelni a következő képkockáknál, hogy Sasuke közelebb hajol Narutohoz az meg kiböki..."éhes vagyok..." XD viccet félre téve, megvárom a kawakis momoshikis párbeszédet magyarul XD )