A karakterek fejlődésében tényleg vannak hibák/túlzások. Még mindig reménykedek, hogy Gohan belekezd rendesen az edzésekbe, és rész vesz majd Zeno-sama tornáján.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Állítólag a fagy démonok alapjáraton piszok erősek és amit mi úgy ismerünk, hogy 1. forma az igazából a -3. forma. De lehet, hogy tévedek és csak egy doujinshiben olvastam. Bár most azt nem értem, hogy Freeza miért nem azt a szintet érte el mint Cooler? És akkor most ez a Golden forma magasabb szinten van mint amit Cooler használ?
Vagy csak azért nem veszik figyelembe Cooler végső formáját mert az movies?
Egyesek úgy kezelik a szinteket itt, mintha azok fix erővel bírnának. Attól, hogy SSJ3 Gotenks, miért is kéne, hogy meg tudják ütni Vegitát, aki Whis-szel edzett. Azzal a Whis-szel, aki a pusztítás istenét kiképezte, és tőle is erősebb. Ezen kívül Gotent és Trunksot mikor láttátok edzeni? SSJ3 ide vagy oda, csak gyerekek, könyörgök. Buu saga óta semmit nem fejlődtek. Amúgy én Black Gokura lennék már kíváncsi, hogy mégis hogy fog kinézni. Túl sok most az átvezetés a 2 saga között. 
Ha a következő rész után jön a jövő Trunks, akkor hamar vége lesz a harcnak.
Én úgy képzelem el, hogy Goku nagyon meg fogja alázni a klónt, amit az igazi nem néz jó szemmel.
Gondolok arra, hogy átváltozik kék istenbe, felemeli a kisujját és azzal hülyére veri a klónt.
Hol van baby vegeta?
Egyesítve 2016.06.01 14:13:12:
Meg amugy egesz jo lenne ha megjonne Trunks mikor Goku harcol vegeta klonnal, oszt atvaltozna (SSJB-re vagy SSJ3-ra) oszt akko szetverne Vegeta klon-t
| Ugrás a fórumra: |