Champa kérdezte az animében Whis-től Goku és Vegita tanitványok-e és azt válaszolta rá lehetne úgyis mondani. Amikor először találkozott Beerus meg Champa. Később talán el is mondják az animében, hogy más univerzumban már pusztítás isten jelöltek lennének csak ők nem akarnak.
Szóval a lényeg az, hogy ők tényleg olyan tanítványok mint akár Toppo csak nem ismerik el ezt.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
már csak abból kiindulva hogy 12 universumba igen kevés az aki isten ki-vel rendelkezik akki meg elérte azt a szintett akkár már milyen isten lehet mellékes hogy pusztítás isten(ahogy észre vettem azt aki egyszer jelölve van az az is lesz eddig nem utaltak rá hogy bárki is vissza utasította volna)
goku vegita meg szimplán erőssebb akkar lenni
vegita meg nem fog Hakait használni ahogy sok minden mást se tanult meg mind2en külön utakon járnak képesség terén
Nem-e azért mondták Whist-ék hogy Gokuék tanítványok mert másféle képen nem is lehetnének ott azon a bolygók ahol Bills él. Hasonló volt a Kaioshinek bolygójával is nem? Oda se léphetne halandó elvileg. NA meg Bills se igen tudott akkor jobbat mondani miért is vannak ők ott.
Én alapból nem értem miért kell egy csillagharcosnak aki SSJblue formában van egy Hakai-t használnia, ami a pusztítás isteneihez tartozna. Így lenne étrelme. Ebből adódóan számomra súlytalan a hakai technika, mert számomra úgy lenne korrekt, ha csak Pusztítás Isteneként tudná valaki használni. Kb. hozzáférést kap ehhez a technikához, ha fel van avatva erre a titulusra. Nonnszensz....
És mi van, ha Goku tudtán kívül Pusztítás Istene jelölt/tanonc, mint Toppo? (ez csak egy teória, lehet hülyeség )
Billstől többször is hallttuk már, hogy "így hogy lesz belőled Pusztítás Istene..." vagy hasonlók, mi van ha Goku megkapta a titulust a tudtán kívül? Néha amennyi esze van a dolgokhoz...úgysem fogja fel, hogy mit vállal el.. Ez magyarázná, hogy miért képes ő is a Hakaira.
Mert lehet ez is úgy működik mint a Kaoshinoknál annó Trunksnál volt.
Tessék?
Ne haragudj, nem akarlak megsérteni, de ez ilyen moshi teória szint volt most kb.
Először is tudtán kívül?
---mint Toppo? Toppo tudtán kívül lett jelölt?
Beerustól egyszer "hallhattál" hasonlót ami nagyjából úgy hangzott el az elején ha jól emlékszem persze, hogy csak nem a "címemre pályázol" aztán lehet, hogy ez a Whis féle edzésen volt.
Mi az hogy Goku megkapta a tudtán kívül a titulust? Ennyi erővel, ebből kiindulva zeno titulusát is megkapta tudtán kívül, mert hát miértne.(irónia)
Pontosan mi is működött Kaioshin és Trunksnál? Mert ez sem tiszta.
Bocs, rosszul fogalmaztam. Toppo nem tudtán kívül lett, a többiek már írták kb hogy gondoltam.. nem voltam egyértelmű.
Trunksnál meg ő kaoshin tanonc volt és ezért tudott gyógyítani(mangában), így gondoltam a párhuzamot, hogy Goku pusztítás Istene tanítvány, így ő megkapta a jogot a hakai használatára.
"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
NA eljött ez a nap is! Ha ilyen tempóban haladunk hamar láthatjuk az új filmet!
Egy kis ízelítő az első 32 perc már fen van mozisan: https://www.youtu...7Z0kr9u1zE
Legalábbis én még ezt találtam.
Már változok az ember elképzelése Brolyról.
Teljesen megértem és még egyet is értek az érzéseiddel, de mégis mit vársz közvetlenül a bemutató után HD minőséget?
Én eleve csak arra akartam célozni az előző hsz-el is hogy ha már ilyenkor kijön akkor igen valószínű, hogy jó minőségben is felkerül elég gyorsan.
ultra ösztön nem az erőről szól elfelejtitek azt hanem védekezés és támadás kombinációja (istenek közt ezért ritka mert mindegyik meg elégszik a pusztítás isten Titulussal és nem edz tovább)
beerus pedig lusta saját maga se tudja milyen erős csak pusztítás isten oszt annyi
túl variáljátok
De biza ad az erőt is, nem is keveset.
Ha nem adna, akkor Gokunak esélye nem lett volna, még ha akár órákkal is előre látná Jiren mozdulatait.
Ha az UI-t csupán alap formakánt kezeljük extrém reflexekkel akkor kb ez történne, mint itt a videó elején:
Én alapból nem értem miért kell egy csillagharcosnak aki SSJblue formában van egy Hakai-t használnia, ami a pusztítás isteneihez tartozna. Így lenne étrelme. Ebből adódóan számomra súlytalan a hakai technika, mert számomra úgy lenne korrekt, ha csak Pusztítás Isteneként tudná valaki használni. Kb. hozzáférést kap ehhez a technikához, ha fel van avatva erre a titulusra. Nonnszensz....
A Whis féle isteni edzések alapjában a pusztítás isten képzések lennének, csak ezt nem mondták még ki. Így pedig alapjában Gokuból és Vegitából is hakaishin tanonc vált, mégha nem is céljuk az lenni.
És miért Goku használta csak?
Egyrészt mert csak ő látta még ezt a technikát, másrészt Goku szimplán különleges és fogékony mások technikáira amiket hamar megtanul.
Értem amit mondasz.
A gond számomra az, hogy aki nem visel hakaishin titulust IS képes használni, jelen esetben Goku. Konkrét Pusztítás Istene kiképzést nem láttunk, szóval a Whis féle edzések szerintem alapjában véve kezdetlegesek voltak, ahhoz képest, de ugye ez is csak feltételezés(részemről).
Igaz konkretizálva sincs, hogy csak Pusztítás Istene használhatja ezt a technikát, de azért mégis így lenne logikus. Toppo jelölt volt, de mivel az aurát is birtokolta így a technikákat is, kvázi átalakult. Én így értelmezem.
Az, hogy kaszttól független ezt más is tudja használni az számomra nonszensz. Értem én hogy edzett Whissel, de Goku super saiyan god(blue) lett. Ennyi erővel kaioshin is hakaiozhat miértne alapon. Sok minden nincs megmagyarázva és csak történnek a dolgok(sajnos) és az ilyen "űr" mindig a rajongókra marad, hogy döntsék el, mi hogy és miért.
Egy Kaio-Shin nem használhatná,mivel nem képes rá.
Ahhoz a technikához valószínűleg kell egy power szint,Gokuék Shinje egy Ssj2-n elámult,a kegyetlen tehetségnek kikiáltott Zamatsu,aki mindennél jobban gyűlölte a halandókat, képes volt ellopni az egyik testét, nyilván meg volt az oka,ő sohasem érhette volna el azt a szintet amit Goku.
Ez ennyire egyszerű,minden a Power level-en múlik, ha én meg akarok tanulni egy cselt Christiano Ronaldotól,nem fog menni,ha egy sztár focista próbálja,simán megtanulja,még ha nem is olyan hatékonyan mint az eredeti.
A hakai csak egy technika, megfelelő szintel tanulható,Gokunak ez megvan,amúgy is ügyes az ilyesmiben,ennyi a történet.
ultra ösztön nem az erőről szól elfelejtitek azt hanem védekezés és támadás kombinációja (istenek közt ezért ritka mert mindegyik meg elégszik a pusztítás isten Titulussal és nem edz tovább)
beerus pedig lusta saját maga se tudja milyen erős csak pusztítás isten oszt annyi
túl variáljátok
De biza ad az erőt is, nem is keveset.
Ezt úgy képzelem el,mint Gohan PU-jét,csak manuálisan,jóval fejlettebb erőszintel,csak God erővel ezt kegyetlen lehet elbirni,mint a Kaio-kent, ezért is fuccsolt be Goku olyan rövid idő alatt.
Szerkesztette: shrek11 - 2018.12.15. 15:32
Ha minden a power levelen múlna, akkor zeno technikáját is el sajátíthatná Goku. Hagyjuk már ezt. Átmentünk komolytalanba.
Kötöm az ebet a karóhoz olyan téren, hogy hakait a Pusztítás Istene tudjon csak használni. Szeretném ha így lenne, de ez nem kívánságműsor
egy kérdés normál halandó és isten erőt ti eddig egynek vetétek vagy külön számoltátok mert 2 erőforrás teljesen más egyik a másikkal nagyon ritka esetekbe ér fel a másikkal
bár 1-2 dolgot alkotók szándékosan csak adot jelenethez van kitalálva és rajongók nem tudnak mit csinálni vele pl hakai/gohan majd későbbi formája vagy bármi egyszeri előforduláss
Elvileg talán mindegy és inkább csak a jellegük különbözik.
Engem inkább az lep meg, hogy honnan a fenéből szerzik ezt a rengeteg energiát?
Mert ez már messze túlmutat az edzettségi szinten.
Ha azt nézzük, hogy Jiren, C17, Frieza, Gohan, Hit meg még páran úgy értek el isteni szintet, hogy tudtommal nem rendelkeznek God KI-vel.
Tudom csak egyedül Jiren pofozna le egy Hakaishin-t, de egy Blue ellen (ami ugye God KI) bármelyik megállja a helyét.
Vajon az univerzumokban hány faj képviselői tudnák elérni, túlszárnyalni Jiren szintjét? Vagy netán az ultra ösztön energia szintjét?
Netén minden lény a potenciálisan képes erre, és az isteneket túlszárnyaló erő szunnyad bennük csupán nem férnek hozzá?
Ha igen honnan ez a rengeteg energia? Netén Zénó osztotta szét, vagy valaki más? Hogy a csilliárdnyi lélek közül bármelyik isteni magaslatokba léphessen.
Netén az erőforrás kollektív és ki kell érdemelni? Ha edzel, akkor egyre több lesz a jussod, de ha hanyagolod akkor elveszítheted.
Ez persze azt is jelentené, hogy adott időben csak egy korlátozott számú egyén lesz képes egy bizonyos szintet elérni. Ugyanakkor ez azt is jelentheti, hogy egyvalaki akár végérvényesen is abszolút fölényre tehet szert.
Teljesen jó kérdések és ezeket olvasva jön rá az ember, hogy hatalmas lehetőség van a DB univerzumban, ami valószínű, míg Toriyama csinálja(mert szerintem utána is fogja valaki folytatni), nem lesz kihasználva soha olyan mély szinten, mely által az ilyen kérdésekre választ lehetne kapni a jövőben bármikor is.