Pontosan bszebi én is igy gondolom hihetetlenül jó még igy is, erre ilyeneket ír megnézném hogy ő hogy csinálná pofázni könnyű.
Amúgy hogy ha valakinek ilyen gondja van majd nézze újra mikor ki jön a jobb változat nem?
Nem ide írni hogy uuu milyen rossz a minősége oszt felbasz idegileg hogy ilyeneket ír bocs a csúnya szóért.
Még egyszer köszi Ayagii a dupla részért isten király vagy
Jobban örültem volna,ha később jön a felirat,mikor már normális videó van.
Mert így nézném,de annyira fos a kép.
Kb,mint mikor kiadták a cyberpunkot!MIindenki már tülkök ült várta.De inkább később adták volna ki....
Akkor ne nézd meg. Várd meg, amíg jön hozzá normális videó. Hogy mikor jön hozzá rendes videó, azt nem tudjuk, nem rajtunk múlik. Habár fel fogok dobni majd egy alternatív ötletet, aminek nem fos a minősége. Majd meglátjuk, mi sül ki belőle.
Komolyan olyan benyögés az elején a kis lávafiútól, hogy elérte a 70 szintet? Most komolyan röhögni támad kedvem.
Arra azért emlékezzünk, hogy a 70-es szint az átlagemberek szemében lényegében olyan, mintha egy "isten" lenne. Normális esetben egy 70-es szintű emberke kb. ráfúj az átlagemberre, és az belehal. Főleg nehéz olyan fiatalon, mint amilyen fiatal az arany generáció, odáig kultiválni. Attól még, hogy a főhőseink "szörnyetegek", az arany generáció sem semmi. Egy későbbi kommentben Pwent szépen kifejtette sztem.
dreamhunter írta:Nekem anno a gyilkos balna nev okoz gondot mert a "Gyilkos Balna" az az "ORCA" vagyis a Delfin igy amikor en olvastam rajuk asszocialtam es anno en ezert is mondtam ez itt kicsit hibas.
Nem hibás. Ajánlom figyelembe a wikipédiát. Kardszárnyú delfin, orka vagy gyilkos bálna. Mindhárom megnevezés korrekt. Most az, hogy én ezt választottam a háromból... hát, ez van. Azt gondoltam, menőbben hangzik, de már megbántam. Azonban nem fogjuk visszamenőleg átírni az egészet csak emiatt, mivel, mint ahogy mondtam már, teljesen korrekt a megnevezés.
Parampelli írta:
Kérdés amikor Bibi néni a pókformában van az a lélek avatárja vagy valami más csak azért kérdem, mert a macskapárosunknak nem ilyen állat-ember lélek avatár kinézete van hanem ilyen világítos fénypáncélszerű izé van rajtuk. (és itt nem a fúziójukra gondolok)
Jó kérdés, mivel a regényben amikor aktiválják a szörny lelket használók a harci lelküket, akkor alapból egy kicsit átváltozik a külsejük, ezzel felvéve az adott szörny alakjának sajátosságait. Fogalmam sincs.
Arra azért emlékezzünk, hogy a 70-es szint az átlagemberek szemében lényegében olyan, mintha egy "isten" lenne. Normális esetben egy 70-es szintű emberke kb. ráfúj az átlagemberre, és az belehal. Főleg nehéz olyan fiatalon, mint amilyen fiatal az arany generáció, odáig kultiválni. Attól még, hogy a főhőseink "szörnyetegek", az arany generáció sem semmi. Egy későbbi kommentben Pwent szépen kifejtette sztem.
/quote]
Én pont ezért is mondtam, hogy szerintem csak a Rókalány lenne képes elvégezni itt a próbákat az aranygenerációból. Pedig szerintem ők ugyanolyan tehetségek mint a Shrek 5 szörnye. A legnagyobb különbség köztük viszont nem a kincs virágok, hanem a nevelés, mert tehetségük ellenére, arra lettek nevelve hogy a könnyebb utat keressék, ez be is bizonyosodott a tornán, ahol a sok sumákság ellenére el lettek verve. Ebből viszont számomra úgy tűnik hogy csak Nana tanult igazán, el is kezdett a nehezebb úton járni. Igaz nem sok jelenete volt azóta, de már nem látom rajta azt a nagy gőgöt ami a torna előtt eléggé rajta volt. Ellenben a másik 2 mintha nem is változott volna semmit, sőt mintha még nagyobb lenne az arcuk, mert éppen a legerősebb szektában vannak.
Ha belegondoltok nem voltak annyira mások a a szörnyek se TSt leszámítva, de szerencséjükre megkapták Nagymestert aki le is törte a szarvukat és olyat adott nekik ami véleményem szerint sokkal többet nyom a latba mint azok a növények. Szorgalmat, összetartást, eltökéltséget, ezek nélkül virágok ide virágok oda, biztos hogy nem tartanának ott ahol.
Ez a gyilkos bálna, kardszárnyú delfin, orca dolog meg teljesen egyértelmű, így dreamhunter is tanult valami újat.
Hát én nem szólóm le olyan módon az aranygenerációt! Írtam is pár védelmet rájuk. Viszont amikor is a lávafiú benyögte a kis rókánknak hogy elérte a 70 szintet az meg rá se hederített (TS-ról ábrándozva) hogy TS meg már a 84. szint körül van. Ezért támadt volna kedvem röhögni, hogy milyen nagyra van magával és sehol sincs TS-hoz képest.
Az aranygeneráció legnagyobb baja meg a beképzelt önteltség volt. Ezért is kaptak ki. Meg most is ez a bajuk. Tehetségükben elszálltak magukkal. Nana volt aki felébredt a vereségtől és komolyabbra fordult mészárló várossal. De aztán ő meg beleesett TS-ba és lényegében vége van neki is. Nem tudom mi lenne (mi lesz) ha TS visszatér és a LCS ellen fordul. Képes lesz-e ellene harcolni. ÉS most nem a szintbeli különbségre értem.
Amúgy emlékezzünk kezdetben a dékán nevelte meg RR-ot nem a Nagymester. ÉS hiába a nagymester nagyon jó tanítása ha nem kapják meg a virágokat ők se jutnak oda ahol vannak. Emlékezzünk amikor megkapták kapásból 5-6-7 szintet nőtt az erejük. Megtisztult a szervezetük. RR 7 kincses pagodája 9 kincses lett- Dagi harci lelke megtisztult és átalakult. És később is említik hogy a nővényeknek hála gyorsult is a kultiválásuk.
Látom nem érted amit mondani akarok. Az pont egy könnyebb út a fejlődéshez, aminek természetesen nagy az értéke. De a megfelelő alapot Nagymester tanítása adta meg nekik, mert gyenge alapra hiába akarsz valami nagyot építeni, össze fog dőlni, mint a gyakorlatilag sokkal erősebb arany generáció a döntőben.
De megpróbálok máshogy érvelni. Ha Nagymester tanításai, és alapozó edzései nincsenek. Akkor is tovább fejlődött e volna Mu Bai És Zhuging lélekfúziója csak a virágok miatt? Szerintem nem, az inkább egy mentális dolog volt, ami az egymás iránti odaadásból fakadt.
A Dékán csak megadta a kezdő löketet RRnak, de ha az nem történik meg akkor Nagymester is helyre tette volna abban biztos vagyok. Mu Bai, Dagi, nagyképű volt, Oscar lusta volt. Az egyetlen akiben az elejétől nem láttam ilyen gondokat az Zhuging, de a csapatmunka fontosságát ő is Nagymestertől tanulta meg. TS és XW meg teljesen más tészta, ezért is hivatkoztam az 5 szörnyre.
A növényeket leszámítva pedig biztos vagyok benne hogy az arany generáció mindig is a lehető legjobb körülmények között végezhette az edzését és kultivációját, ezért én a legnagyobb gyengeségüknek pont azt tartom, amit Nagymestertől megtanultak a szörnyecskék.
Én soha nem néztem le a Nagymester tanításait! Mindig is sokra tartottam. Megfelelő mester és tanok kellenek.
ÉS ami a lényeg ahhoz hogy a mostani szörnyek azok legyenek amik minden kellet! Az összes dolog ami érte őket. A növények is. Társak szerelem és a klánjuk a Nagymester mellet.
És hát Mu Bai És Zhuging lélekfúziója nem a Nagymester tanai vagy a virágok hanem az egymás iránti érzéseik miatt jött létre abban a pillanatban. És láthatjuk a két támogatónk vagy épen a dagira is a szerelem volt hatalmas hatással a fejlődés segítségére. Az ösztönözte őket.
Aranygeneráció gyengéje szerintem egyértelműen az arroganciájuk. Jó helyről származtak tehetségesek voltak és mindent megkaptak amire szükségük volt a legjobb körülményeket. Hasonlóan mint pl RR. Viszont a 7 szörnynek meg kellet tapasztalniuk korán hogy milyen gyengék is maguk. És voltak hatalmas céljaik amik ösztönözték őket. És ezek megint csak inkább a közösség tanította amibe bekerültek.
Visszatérve az 5. próbához. Ez a próba aztán tényleg el fogja húzni az időt és a részeket. Eddigi próbák kb 3 rész alatt le lettek tudva. Az 1 éves edzés. Ez viszont legalább 7 részig elhúzzák. Mert nehogy már legalább 1 részt ne szánjanak 1 TD-ra. ÉS még akkor is igen keveset és gyors csatákat mondok az időhiány miatt. Mert ha már a szörnyeknek is küzdeniük kell meg külön TS-nak el lesz ez húzva. Na de majd meglátjuk hogy oldják meg a dolgokat, csatákat.
De ezek a dolgok összefüggenek, mert ahogy szenvedtek az edzéseken úgy lettek egyre erősebbek a köztük lévő kötelékek is, ebbe pedig beletartozik az ő szerelmük is, és Dagi egész addig együtt fejlődött a többiekkel míg szét nem váltak a torna után. Mire találkoztak addigra ő volt aki a legkevesebbet haladt, ami teljesen megváltozott amikor beleesett XXba.
Én csak azt mondom ezzel, hogy a saját meglátásom szerint, az az alapozás többet ért mint a kincs növények. Amik nagyon sokat érnek, de ha nincs az az erős alap akkor biztos nem érnének ennyit önmagukban.
De tegyük fel anno felismeri Bibi mestere Nagymester értékeit és hagyja összejönni őket, akkor most biztos lenne a Lélek birodalom jövője, és semmilyen kincsvirágokkal nem lenne semmi esélye senkinek se ellenük az egész kontinensen.
Természetesen nem kell egyetérteni velem, és ennél jobban nem is tudom megindokolni, hogy szerintem miért is értékesebbek azok a dolgok amiket a Nagymestertől tanultak, mint azok a virágok amiktől gyorsabban nő a szintjük.
Az 5. próba? Alapvetően én is azt remélem hogy minél hamarabb letudják, az összes többivel együtt, hogy mehessenek vissza mielőbb borsot törni LB orra alá. De ha igazán jó és izgalmas dolgokat láthatunk akkor lehet felőlem 20 rész vagy több is akár.
Bibi nénjével kapcsolatban erre a jelenetre nem emlékszem, főleg nem arra hogy ebben a regényben volt ilyen fajta kultiváció.
Ez a BiBis jelenet szerintem benne van a regenyben is de egyebkent meg nincs jelentosege mert csak a kulseet irjak le ekkor.
Ayagii Amikor azt mondtam hogy hibas a balnas elnevezes nem a forditasra ertettem mert az jo hanem az iroi reszre mert nem igazan gondolta ezt at szerintem.
Tobbiek ti beszelgettek magy inkabb megemlitetettek hogy az arany genyeracio konnyebb uton jar mert nincsenek olyan "nyomas" alatt ill. mindent "talcan" kaptak. Valoban es ez az egyik nagy kulombseg a ket "csapat kozott.
Annyit elmondhatok hogy volt egy furcsa felvetes az 5-dik probaval kapcsolatban hogy csak "el kell hogy fogadjak a szornyeket." Ket problema van ezzel: Az olyan eros TD-k mint a szigeten levok csak az erot ismerik el. A Masik a "csikohal" TD is mondja hogy nem foghatjak vissza magukat kulomben ok kerulnek bajba! Kokemeny harcra lehet szamitani itt es kivancsi vagyok hogy oldjak meg.
Szerkesztette: dreamhunter - 2021.12.15. 18:05
Mint írtam minden összefügg. Én is azt mondom, hogy mindezek a dolgok kelletek hogy azok legyenek akik most.
Amúgy ínyekor lehet ráfogni mindent az ösztönzésre. Minél nagyobb az ösztönző erő annál jobban tudol haladni mert az teljesítési teher. És hát teher alatt nő a pálma. Szóval az arany generáció is kaphatott azért némi nyomást hogy itt tarthatnak. Nem csak hogy megkaptak mindent az edzéshez. Azért megemlíteném hogy szerintem nem igen lehet nekik lélekcsontjuk. max 1. És az meg sokat segítené őket és a LCS pedig rendelkezik velük.
HA meg már építkezési példát hozunk fel nem csak az alap számít hanem a módja technikája és főleg a minőség. Ismerős a Sz* -ból csak Sz* várat lehet építeni. Szóval jó hogy adott a Nagymester technikát de a jó alapanyagot ők maguk adtál és azt tette még jobbá a növény.
Mert azért ismerjük már be hogy ha nem eszik meg a növényeket a torna előtt hiába a nagymester tudása és a jó harci lélek. (amit a növény még jobbá fejlesztett) Nem értek volna el olyan sokat. Pláne az megint mennyit jelentett hogy 40 fölött voltak a növény nélkül meg max 35.
Később is segített a növény tisztító fejlesztő hatása. Nagymester tudása meg inkább akkor már csak alap. Saját út saját edzési módszerek.
Az 5. próbát se húzhatják sokáig. Itt tényleg ott a baj hogy fel van csigázva az ember hogy mi van a kontinensen. Menniük kell vissza. Minél előbb animálisan is visszaérjenek. Mert lehet a próba akár 3 nap lesz max de animálva rengeteg. Minimum 1 rész legalább kell 1 TD-nak. És 7-en vannak. De még azt is keveslem egy jó csatához meg a TD-k némi bemutatásának. viszont nem húzhatják a harcot 10-15 részig mert hiába lesz nagyon jó meg izgalmas meg ott csak 3 nap. A nézőnek az rengeteg idő. Ezért hogy gyorsuljon a tempó pörgetni kell az eseményeket. Szóval jó kérdés hogyan oldják meg. Pláne ez még "csak" az 5. próba. Mikor lesz még kész TS 9 próbája vagy esetleg ha hamarabb is visszamehetnek addigi próbák is milyen hosszúak lesznek?
És még mindig azt mondom hogy erőben nem biztos hogy tudnak (sőt nem is hiszem hogy tudnának) győzni. Inkább a saját tehetségükben kell legyőzni mint a Tang szekta vénjeit győzte le TS.
Én arra gondolok hogy lesz azért a TDken valami korlátozás, azt leszámítva viszont mindent bele. Mert erősek ugyan a szörnyecskék, de TSt leszámítva még a LD szintet sem érték el, és hát láttuk milyen lazán pöckölte el a vén szörny (aki még csak nem is tartozik a legerősebb TDk közé) azt a repülő fickót aki biztos 70+os volt, amikor meg akarták ölni TSt.
Itt meg most elvileg nagyon erős TDkról van szó, így ha rosszul gondolom és nem lesz korlátozás, akkor halvány lila gőzöm sincsen hogyan fogják megoldani. De ez miatt nagyon várom is ezt a próbát.
Nem szeretem a visszaemlékezéseket, de ez esetben megoldhatták volna úgy a készítők, hogy amikor a kontinensre érnek, akkor szembesülnek LB tetteivel, és valaki elmesélte volna pár részben hogy mi történt amíg elvoltak edzeni.
Szerintem se lesznek korlátozások! Az említve lett volna. Ha csak kölcsönös megállapodás valamiben.
Az meg szerintem jó így hogy folyamatban kapjuk mi van a kontinensen. Mert utána meg az fájna hogy több részig csak a kontinenst mutatják és annak történéseit. Hőseinket meg nem. De az más dolog hogy minek tesznek bele olyan dolgokat amik a novelben nincsenek. Ami benne van azt meg átírják lerövidítve.
És isten áldja a az okos telefonokat! Ékezettel sokkal érthetőbb!
Elég sok mindent el tudok képzelni, de azt hogy képesek ilyen szintű TDk ellen egy teljesen komoly harcot megvívni, ami halállal is végződhet. Mert ha nem akkor már nem korlátozás nélküli. Azt bárhogyan is próbálom, egyszerűen nehéz még elképzelnem is. Egyedül TSt tudom elképzelni hogy képes rá, de az összeset? Talán ha megfagyasztja őket, de az sem biztos hogy működne mindegyik ellen. Vagy ott a Yama meghívása, de az is kivédhető.
Közben gondolkodtam, aztán rájöttem hogy gyakorlatilag nem is tudom mire képes pontosan TS jelenleg. Főleg az új gyűrű és a hozzátartozó lélekcsont, na meg amit a hetedik gyűrű adott neki a lélekavatáron kívül. Így ha azokat is beleképzelem a dologba, a halálisten mezővel, ami akkor az igazi ha megvan a lélekavatár. Úgy már egész elképzelhetőnek tűnik hogy képes akár mindet leverni. Na de a többiekről ezt azért nem tudom elképzelni.