Sajnos úgy néz ki, tényleg a filmtrilógia jön ezután, nem mondom, hogy túlzottan boldog vagyok a hírtől...
[Naruto-Kun Projekt] Kimetsu no Yaiba anime
33 éves vagyok... leszek vagy 40 mire vége lesz az animének...köszönöm moneyplax..... Szánalmas, hogy mozitrilógiává húzzák el. Persze értem én az okát de akkor is..... egy 24 részes évad jövőre simán elég lenne de nem.... fejik azt a csecset amíg egy szottyadt száradt valami nem lesz. Üröm az örömben, hogy ha idén behozták moziba az animét akkor valószínűleg a trilógiát is befogják hozni majd. És mielőtt bárki azzal jönne, hogy kell a nagyobb büdzsé az animációhoz annak mondanám, hogy a sorozat eddig is god tier animációval bírt, a Tengen Gyuutaro harc is volt az a szint ami az Akaza Rengoku harc. Szóval pénzük így is van, megtehetnék hogy egy évaddal lezárják az egészet vagy csinálnak ilyen 1-1 órás specialokat mint az Attack on Titan-nál.
Az Aniplex a főkolompos, nem az Ufotable. Nem az animációs stúdió dönt arról elsősorban, hogy milyen formátumban és sűrűséggel legyen feldolgozva a forrás.
Lelkiekben arra is felkészítenék sokakat, hogy egyre inkább azt tartom esélyesnek, hogy ez a 3 film tényleg nem fogja feldolgozni a manga utolsó harcát, és a manga végét. Esélyes, hogy arra lesz egy befejező évad.
Na, de játszunk egyet az idővel.
Mivel dátumot nem közöltek, ezért 2024 kiesik. Legelőbb 2025 március vége felé kerülhet moziba az első film véleményem szerint. Ez esetben a második már 2025 decemberében, és szerintem ennek kell leginkább szurkolni. Annak, hogy két film ugyanabban az évben mozivászonra kerüljön. Így a harmadik 2026 augusztusa, legkésőbb mondjuk októbere körül érkezhetne. Ha feldolgozná a manga végét, akkor ez nagyjából 2 extra év lenne (Tudom, tudom, amire hozzánk is elér...). Ugyanezekkel a feltételekkel, de egy befejező évaddal már 2027 áprilisában járnánk. Tehát 3 extra év.
Nem mondom, hogy nem főne le a kávé még 3 extra évtől, de azon kívül, hogy bízom benne, hogy kibírom, mást nem tehetek. Ha a vízionált, 2027 áprilisában kezdődő utolsó évadnál pocsékabb lesz a tempó, annál is többet kell várni, akkor majd Zenitsuvá válok, és több, kisebb idegrohamom lesz.
Én sajnos azt vizionálom a filmek kapcsán, hogy majd évenként egyet adnak ki, leghamarább jövő év tavasza, de ha nagyon nem kapunk erről infót idén év vége felé, akkor 2025 ősz/tél lesz belőle (Itt kérem a fórum Adminokat tegyenek be még síró smile avatarokat a kínálatba, tudjunk kellően rinyálni!)
Sajnos én is teljesen úgy érzem, mint Bastian, hogy nem ez a három film lesz a vége, hanem majd még egy külön rövid évad, vagy pár special epizód...
A filmek felosztásán is agyalok már, hogy csinálják meg, mert ugye a mangában több szálon mennek egyszerre a történések, ide-oda váltakoznak. Nem tudom a filmeknél, majd elővesznek egy szálat és azt viszik végig, vagy sikerül úgy elhúzni, hogy a harmadik filmben legyenek meg a csattanók... nagyon remélem nem így lesz.
Aki nem olvasta a mangát, annak azt javaslom a filmekre vigyen majd egy doboz nyugtatót és százas csomag papírzsepit...
Köszönöm a munkátokat!
Gyoumei azért lefogyva sem volt gyenge, egy egész éjszakán keresztül puszta kézzel legyűrt egy nem is kis démont. Mostmár van rajta izom bőven, képzelem milyen lesz majd az a bizonyos küzdelem. A gyerekekkel való tapasztalata meg elég szomorú lett, Tanjiro legalább hozza a formáját. Nem értem miért nem fejtették ki jobban Zenitsu kapcsolatát még, a harcra akarják meghagyni az egészet? A karakter megjelenése legalább elég feltűnő, ha valaki figyel biztos összerakta már a kapcsolatot.
A pillérek közötti összecsapás mindig élvezetes, abból mutathattak volna még bőven, egy részt is elnéznék belőlle vagy kettőt. Úgy látszik Giyu teljesen feloldódott, ahoz képest amilyen visszafogott. Tanjiro lassan elmehetne pszichiáternek három szó és mindenki boldog körülötte, Sanemi is csak idő kérdése, hogy áldozata legyen a Kamadó bájnak.
Muzan belépője zseniális lévén felépítették egész évadon át, hogyan keresi meg a bázist. A mangában is remek volt, hiszen hírtelen jött a fordulat, de így felépítve szerintem tökéletes.
Igen a mozifilmek mostmár biztosak, már úgymond előzetesek is jöttek szembe a youtubeon. Csak a filmeket erősítették meg pár jelenettel az utolsó részből. Viszont mivel már nálunk is mennek anime filmek a moziban lehet érdemes lesz megnézni a nagyvásznon a csatákat. Majd kiderűl még, de őszintén remélem nem húzzák tovább legrosszabb esetben sem három évnél.
#Kenshin, szerintem Zenitsu kapcsán nem elég a figyelem, én pl. rövid időre megjelenő mellékkaraktereket egyáltalán nem jegyzek meg (főleg, ha már régebbi évadban szerepelt), ha nem írtatok volna róla itt a fórumon, Zenitsunak a sráccal való múltbéli kapcsolata se lenne meg (sőt, még így se ugrott be, majd rá kell keresnem a jelenetre).
Sajnos az Aniplex-ből kiindulva én biztos vagyok benne, hogy évenként egy film lesz.
Mivel a Fate/Stay Night esetében is egy történeti ívet úgymond 3 filmben dolgoztak fel. Nah ott lehet a covid is belejátszott, de akkor is évente jött egy film kb. (2017,2019,2020).
Én abban sem vagyok biztos, hogy nem oldják meg 3 filmben. Mert a Fate szériánál is megoldották.
Köszi az évadot!
Itt is az van írva,
" történet utolsó íve a bejelentések szerint 3 mozifilmen keresztül fog húzódni, "
Nem a Final Battle lesz 3 mozifilmes, hanem az "Infinity Castle".
A "Sunrise Countdown " ezután fog jönni.
Mellesleg több mint valószínű, hogy a mozifilm után sorozatban is kiadják "bővített formában", ugyanúgy, mint az összes többit.
Köszönöm az egész évados munkátokat!
Remélem minél hamarább jön az első film!
Egy-két kis szösszenetet megosztanék veletek, amit észrevettem:
- Muzant alaposan kipattintották a ruha nélküli jelenetekben (tudom a démonok tudják változtatni a testüket, de akkor is szembetűnő volt nekem, pláne, ha valaki visszanézi az első évados Aszakuszában játszódó jeleneteket, vagy, ahogy az első openingben szerepelt, kifejezetten véznának tűnt. )
- hasonló a helyzet Tanjiróval és főleg Genyával, az edzéses jelenetekben félmeztelenül sokkal vaskosabbak a karjaik és a testük, mint ruhában
- Gyomej, mikor fut Muzan felé a buzogány gömbje mögötte "lebeg", mintha önálló életet élne, vagy súlytalan lenne, legalábbis a mozgása nem követi a lánc mozgását. Kicsit olyan, mintha egy léggömbbel futna.
- Mikor felrobban az udvarház, Sanemit abban a pillanatban úgy mutatják, mintha csak pár méterre lenne a kőkerítéstől, mikor végig söpör rajta a lökéshullám. Mikor legközelebb látjuk nincs előtte a kerítés, csak fák, ami fölött gomolyog a füst, mintha jóval messzebb lenne a robbanás helyszínétől, de nem tűnt úgy, hogy távolabb repült volna a robbanástól.
- Kicsit hihetetlen, hogy Muzan nem vette észre a két labdázó gyereket, mikor "bevonult", csak mikor tőle pár méterre elkezdtek labdázni. Ennyi erővel egy Hashira simán meglephette volna
- egy-egy varjúnak sikerült olyan manővereket bemutatni a fák között, amire egy madár nem lenne képes, csak egy vadászgép
Ugrás a fórumra: |