Shiro
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
A Boruto kapcsán kíváncsi voltam, hogy 10-12 rész után Naruto meddig jutott. Két harc között voltak Zabuzáékkal. Aztán nem tudtam leállni részekkel és eljutottam Konoha ostromáig. Oké ez bőven több rész mint ami a Borutoban lement, de igazából pont az hiányzik, hogy a Naruto egy elég kegyetlen világban játszódik amit egy vékony cukormáz borít.
Lefogadom, ha nem volt ninja háború akkor többen estek áldozatul különféle belső ideológiáktól, népirtástól, családon belüli erőszaktól, chuunin vizsgától, ember kísérletektől...stb mint ninják közti összetűzésekben. A béke sem volt kevésbé véres, csak éppen nem szem előtt történt.
Zabuza.
Anno elkönyveltük, mint az első "gonosz" ninját. Persze volt egy parányi jóság benne, de azért "gonosz" volt. Most viszont azt mondanám, hogy ő csupán Vérköd falú rendszerén akart javítani, csak hát nem volt hozzá elég ereje és mint űzött vad csatlakozott az alvilághoz.
Konohát meg nem véletlen neveztük elmegyógyintézetnek, mert a történet valamennyi problémás szereplője megfordult ott.