uuh ez király fordulat volt, ha Nasiensnek óriási buff lenne, hogyha innentől használhatna fegyvert is majd
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
A 149. fejezettel engem biztosan sikerült lehengerelni. Amúgy ez egy teljesen fölösleges kérdés volt, ugyanis nincs olyan vészhelyzet amit ne lehetne súlyosbítani.
Kíváncsian várom, hogy a mi kis Csipke Józsikánk hajlandó-e felébredni végre.
Még egyszer mindent köszönök.
149. fejezet
Sisak-Beyblade! Sisak-Beyblade! Sisak-Beyblade-et a népnek!
Az nem kifejezés, hogy a gyermekeket csúnyán bedarálták...
El kellett Nasiensnek az erőnövekedés, de az nem tetszik, hogy ezt a vérvonala jogán fogja megkapni. Továbbá szerintem nem szabadna, hogy az ébredésével elkenje Worreldane száját. Nem lesz ő hirtelen egy tapasztalt szellemfegyver használó.
150. fejezet
A Tökéletes Kocka dolgot én sem értem.
Mondjuk nem most lett a technika először "meggyalázva".
De vannak egyéb problémáim is. Például Worreldane miért nem lécelt le? Megszerezte egyértelműen az ősi, titkos gyógyszert, egy alap teleportációval könnyen kijuthatott volna. De ha valamiért nem lenne képes rá, akkor még használhatta volna a csuklyás trükkjét is. Sőt, mi is van a Camelotba vezető eltűnéssel, amivel papíron mindig operálhatnak egy szorult helyzetben? Ígéretesen kezdett, erre ő is full kretént kezdett tolni csak azért, hogy a jó oldal képviselőit jobb színben tüntesse fel. Különösképp Nasienst.
Szerencsétlen Diane már megint képtelen hasznosnak bizonyulni. Vannak dolgok, amik nem változnak...
Milyen lazán kezelik, hogy a gyermekek többsége egyértelműen halálos sebet kapott. De azért még dumcsiznak, meg látszólag nem sürgős senkinek semmi, nem pánikolnak.
Csalódott lennék, ha Worreldane ennyi lett volna. Azt nem bírnám elfogadni.
151. fejezet
Vajon Nasiens az utolsó oldalon vált Tündérkirálynővé?
Csipke Józsika csak méltóztatott felébredni. A dramaturgiailag optimális helyzetben. Megerősítést nyert, hogy nőtt, és szerintem a hosszú haj is nagyszerűen áll neki. Viszont két dudás nem fér meg egy csárdában, így Percival vagy Tristan kénytelen lesz majd a Meliodas/Estarossa frizurával tolni. Legalábbis nem hiszem, hogy mindkettejüknél maradni fog a hosszú haj.
A felébredése egyébként kísérteties hasonlít Meliodas visszatéréséhez. Vélhetőleg ez tudatos volt Suzuki-sensei részéről.
https://naruto-ku...zai/188/22
https://naruto-ku...zai/188/23
https://naruto-ku...shi/151/20
https://naruto-ku...shi/151/21
Worreldane barátosném továbbra is impozáns. Még a belei elvesztése után is ment tovább. A Sokk Fullánk pedig egy Merlin által már használt technika volt. Továbbra is tartom, hogy valamilyen köze lesz hozzá.
Azt nem tudom, hogy ezekkel a sérülésekkel hogy a viharba tudott életben maradni, de ha Nasiens is túlélheti az egyértelműen halálos és orbitális nagy lyukakat a testén, akkor a lógó belek azok gondolom egy szúnyogcsípéssel érnek fel a Fehér Lovagnak...
Köszi a Fordítást . Végre Perci visszatért és valszeg most már képes a teljes erejét használni arra kiváncsi leszek hogy vajon a sötét oldali énjét is képes lesz majd saját akarata szerint használni .
A Fehér lovag azért élte túl a belezést mert utolsó pillanatban csak bele kortyolt King nektárjába Most meg a jegylyukasztást Perci egy csetintéssel el intézte kiváncsi leszek ki lesz a nagyobb Healer Elisabeth után Tristan vagy Perci
152. fejezet
Várható volt Percival erődemonstrációja, de szerintem Suzuki-sensei átesett a ló túloldalára.
Ugyan Worreldane megkapta a figyelmeztetést, mégis alapvetően szemrebbenés nélkül képes volt végezni vele. Pontosabban képes lett volna, ha Worreldane nem egy különleges szerzet lenne. Az látszik, hogy Percival tanult a naiv pillanataiból, amik majdnem a csapat vesztét okozták, de ez a 180 fokos fordulat a harci hozzáállását illetően szerintem generálni fog még konfliktusokat. Valaki meg fogja jegyezni neki, hogy a régi Percival nem vette volna el szemrebbenés nélkül mások életerejét. Jó eséllyel Anne lesz az.
Az tetszett, hogy Kilbeggan életben tartásával a Kingen lévő átok is megszűnt, és így ő vihette be a harcot lezáró csapást. Még akkor is, ha ő és Diane előtte tudatosan lettek leszerepeltetve...
Worreldane nyilvánvalóan életben van még, csak az a kérdés, hogy vén banya marad-e örökre? Ezt leszámítva a Veszedelmek sajnálatos módon egymás után szerepelnek le. Azok, akik még nem, azok pedig nem mentek bele olyan harcba, ahol az ellenfelük nem akárki volt. Nem lesz ez így jó a jövőre nézve.
Nasien örökölte apjától, hogy félreérthetően beszél. Vicces az rész, amikor Percy feldobja a labdát és Sixtus lecsapja, az elixírrel kapcsolatban, ezzel is is King érzelmi károkat elszenvedve. Lol. Talán Percy jól kijött volna Sixtus-sal, ahogy Lancelot-tal is.
Ugrás a fórumra: |