Amúgy az új mozi bejelntése kapcsán, végleg megdölt a "Bills, God Vegetto t látta álmában" teória.
lencse
A szám címenem ugrik be, de ráguglizok gyorsan.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
http://www.kanzen...announced/
Itt az új rezes banda
Egyébként én is arra tudok gondolni, hogy "pepperoni" alakít valamit a figurán, más nem jut eszembe ezzel a nagy melákkal kapcsolatosan. Ez annyira nem kerek, de pont ettől érdekes ez a " 4 utas összekapcsolódás "
Visszatérve az endingre, nekem is tetszik a mostani, nosztalgikus.
Olyasmi képességet képzeljetek el mint ami Buu-nak van. Csak ő szerintem élő dolgokat nem képes magába olvasztani csak robotokat, kocsikat stb. Nah ebből lesz az amit a Heroesban láttunk és valaki tuti megfog izzadni vele. Nehogy a végén még ez hozza elő UI Gokut megint vagy Vegita villanását.
Olvastam olyat is, hogy Friezat szívja magába.
https://otakukart...ler-force/
kis játék a nevekkel
KingBradley írta:
xindrix
Dehogy nem volt!
Emlékezz: 23. nagy torna, Piccolo vs Goku...
C17 meg C18 most elvileg módosított szuperemberek, nincsenek bennük nagyon gépi alkatrészek ha jól tudom. Nem kell enniük, vagy aludniuk és végtelen energiával rendelkeznek és lassabban öregednek. Szóval őket nem hiszem, hogy elnyelné majd az U3-as lény Lehet simán csak a robotokat fogja és attól lesz olyan nagy.
Szó nem volt róla, hogy befejezik a Supert csak valaki elkezdte terjeszteni és felkapták. Szerintem még nagyon sokáig nézhetjük majd.
Shenlong nem tudta emberré változtatni az androidokat. Csak a bombát szedte ki belőlük. Módosított emberek, de úgymond pót részekkel vannak. De nem robotok. De lehet attól még valahogy magába tudja olvasztani őket. Így legalább nem csak nagyobbak de erősebbek is lennének miattuk.
Shenlong esetében érdekes, hogy pont akkora az ereje, mint a készítőjének. Ebből kiindulva érdekes, hogy a szuper sárkányt egy Zenonál is hatalmasabb személy készítette vagy Dermi hiába akarna trükközni úgysem teljesíti a kívánságot ami Zenoval szemben áll? Ebben még lehet potenciál egy későbbi arcra nézve. Vagy csak szimplán ő is összefossa magát mint Shenlong Beerus esetében és elkezd "normál" nyelven beszélni.
Ugrás a fórumra: |