Még Bakugo se adta fel a harcot Lehet felébred a képessége és villant egy atom erős támadást.
Dekuval mi történt azt titkolja a mangaka kikkel futott össze ellenség vagy barát.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Szerintem inkább csak van egy terve. Vagy akkor az előzőcsatában, ahol kilyukasztották a gyomrát, miért írta azt, hogy kompaktabbak lettek a támadásai? Én arról azt feltételeztem, hogy akkor ébredt fel az ereje Bakugonak.
Ja, lehetnek nomuk, vagy az amcsi vadászpilóták, és adnak egy fuvart Dekunak a hadszíntérre, így spórolni tud az erejével. Majd kiderül.
Lehet, hogy barátok azok mert ha Noumok lennének akkor TomuraAFO nem gondolná azt, hogy mindjárt itt lesz. Hanem nevetne, hogy hahaha Deku nem ér ide.
Bakugo igazán izasztó helyzetbe még nem került, ahol a határain harcolt volna. Most lehet egy hatalmas robbanást fog előidézni.
361. fejezet
Most valamit nem értek. Ez a fejezet azt állítja, hogy maradt még valami jó Tomuraban, vagy hogy hasadt személyiség volt eleve, vagy mi? Mert Shimura-t külön említette Tomura-tól...És elégé furcsán reagált. De az világos, hogy korábban AFO beszélt a hősökkel.
Úgy látszik most nem Bakugo fog rivaldafénybe kerülni, hanem Amajiki.
Egyértelmű, hogy Tomura sosem volt százas személyiség. Erre már fél évvel ezelőtt volt utalás, hogy van benne egy síró kisfiú akit Deku megakar menteni.
De attól, hogy a körülmények tették azá aki nem menti fel attól, hogy nem tudom hány embert megölt.
362. fejezet
Hát, ha ez a végén nem red herring, akkor páran dührohamot fognak kapni a következő fejezet elolvasása után. Mivel nem tartozik a kedvenceim közé, ezért én nem, de kicsit céltalannak találom a halálát most. Mármint, nincs bajom azzal, hogy néha fontosabb szereplők is életüket veszíthetik, csak...hogyan viszi tovább az a történetet, hogy ha meghal? Semmit nem ért el, Shinsonak mindenképpen lenne helye a hős tagozaton (akár egy cserediák, akár Aoyama helyére kerül), ha csak súlyosan sérült is bedühödik, és más módja is lenne arra a mangakának, hogy Deku-t abba az irányba terelje, hogy nem tud mindenkit megmenteni. A drámai hatás növeléséért pedig nem tudom, hogy mennyire jó ötlet egy olyan karaktert megölni, akinek a rajongói és utálói közössége egyformán lelkes (én legalábbis alig találkoztam olyan emberrel, aki semleges lenne Bakugoval szemben).
Szóval adok némi esélyt annak, hogy valahogy túléli, és TALÁN eljut majd odáig, hogy sohasem fogja felülmúlni erőben Deku-t.
A red herring is something that misleads or distracts from a relevant or important question.[1] It may be either a logical fallacy or a literary device that leads readers or audiences toward a false conclusion. - a wiki szerint. De láttam párszor arra használni, amikor az író/mangaka úgy adagolja az információkat, hogy abból téves következtetést vonj le egy ideig. Mivel Jeanist nem fejezte be a mondatot, akár itt is lehet az. Deku-nál is biztosra vettük (mi olvasók egyrésze), hogy az előző csata után Eri-nek kell visszapörgetnie.
Eri amugy ugyanúgy visszapörgetheti Bakugot is
Bár Bakugonak most megállt a szíve éppen vagy legalábbis a kép alapján megsérült.
Én se értem, hogy a mangaka ezzel Dekut akarja majd hergelni, hogy mire ideér mindenki el lesz intézve.
363. fejezet
...és most vagy Deku el kezd Okabe Rintarou-t játszani az eddig fel nem fedett quirk-el, és el kezd keresni egy olyan világvonalat, ahol nem pusztulnak meg mindnyájan, vagy bevetik Eri-t, és nem csak Bakugo-t hanem All Might-ot is visszapörgetik. Mármint, most másként nem látok arra esélyt - mindenféle baromság nélkül - hogy ne bukjanak a hősök. És ezt most nem csak a csatára értem, hanem az egész országra, véglegesen.
All Might fénykorába való visszaállítására, már nem látok akadályt, hisz AFO-t is sikerült visszaállítani, pedig az ő képességének az eredeti példánya, az TomurAFO-ban van, és nem tett rá utalást, hogy nincs képessége. Ebben az esetben viszont annak sincs akadálya, hogy egyszerre két helyen létezzen az OFA. És elégé erőfölényben vannak, mert gyakorlatilag egy fontosabb gonosztevőt se vertek le, viszont AFO a csúcsformájában van...és ok, hogy ezzel elveszett Eri képességének a másolata (hisz korábban azt nem birtokolta AFO!), de nincs is nála újabb töltény, hogy újra megszerezze. Egyáltalán, mi a feltétele a visszapörgetésnek, mert most már nem teljesen világos a számomra.
De az AFO az más történet. Ott a doki lemásolta a képességét és azért létezhet egyszere két helyen, de az OFA-nál ez nem áll fent.
Arról nincs tudomás, hogy Eri amugy hallotakat is visszatudna pörgetni. De igen amugy a hősök nagy szarban vannak.
Toya elszabadult, AFO az meghalt amugy nem? Tomurában él tovább.
Elvileg Erinek a szarvának meg kell nőni és akkor van elég ereje visszapörgetni valakit. Erre eddig viszont nem volt utalás, hogy most esedékes lenne.
Amugy hol van már Deku? Nagyon titkolják mi történt vele. Aztán mi lesz ha megjön? Azt már eljátszották egyszer, hogy elpukkant az agya.
Öhm, Hawks-ék előtt van meztelenül az eredeti testével, szerintem nem meghalt, hanem visszaállította magát. Ezért kérdeztem rá, hogy működik a képessége, mert eddig én is így tudtam, ahogy írtad, de akkor ez most mi a franc? Itt most nem az eredeti él együtt a másolattal, hanem az eredeti az eredetivel, tehát jogos a kérdésem. Mi a franc folyik itt? Meg akkor miért nem lehet visszapörgetni All Might-ot?
Igen, ezért is vetettem fel az időutazást. XD Mi volt Bakugo halálával a mangaka célja. Eraser megtörése? Deku-é? Meg hogy kell értelmezni a " így lettünk MINDNYÁJAN a legnagyobb hősök" részt, ha közben valaki kipurcan közülük? Így lettünk mindnyájan a legnagyobb hősök, mínusz Bakugo? Vagy azaz OFA-ra utalt? (abban a fejezetben volt ez, ahol végre Deku-t visszafogadják az UA-be, Uraraka beszéde után)
Jó rájöttem, hogy utáltam a fejezetet.
Két AFO-nk van lényegében, de minek. Egy külföldi fórumon jó a hasonlat, hogy olyan az egész szitu most mint a DBZ. Hogy van egy nagy tomboló ellenfél és talán majd Deku/Goku állíthatja meg.
Nem tudom kicsit elvesztem.
Dabi meg Shoto technikáját használja csak nála nincs jég, ami hűtse a testét ezért nézz ki úgy mint egy zombi.
Lehet Eri egyik töltényét arra használta a Doki, hogy ilyen visszafordító funkciót csináljon belőle AFO-nak.
Még semmi se biztos. Lehet két fejezet múlva meg feláll Bakugo vagy hozza Deku a senzut és meggyógyítja...
364. fejezet
Hát öhm, nem úgy volt, hogy leállt a szíve? Nekem ez egy kicsit fura.
Meg az is, hogy AFO Eri képességét elég jól használja, pedig nem volt alkalma gyakorolni, és amikor mintát vettek belőle, még nem tudta használni, hogy nem szabadult el? Egyáltalán milyen energiát alakított át? Meg most már tényleg vissza kell valahogy hozni All Mighth-ot, mert most van kb két olyan ellenség, akit legfeljebb Deku tudna legyűrni, a kettő meg sok.
Nem tudom, hogy az amerikaiak most mire fognak készülni, az egyik mintha hátba akarná szúrni őket.
Nem olvassod el rendesen a fejezetet airking?
Leállt Bakugo szíve, de gondolom még nem olyan régen. Ez egy ilyen mangába ahol nem érzékeljük az időt történhetett 10 másodperce is.
Ninja hősünk most valahogyan helyreállítja majd a sérült szívét így megmenekül az élete. Lehet kap egy power-upot is ezáltal.
AFO nem használja Eri képességét. Csak a töltény erejét megfordította a Doki. Ezáltal rövid időre visszafordítja mintha Eri csinálná nem elveszi valaki képességét. De megfog halni csak még berektel pár hőst
Az biztos, hogy kéne erősítést lehet All Might lesz a meglepetés. De egyelőre nem lenne rá magyarázat hogyan kapná vissza az erejét.
AFO se kapta vissza a régi képességeit csak a testét.
Ugrás a fórumra: |