Köszi a fordítást és formázást Tapion-samanak a 4.évad 16.részéhez!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Köszi az egész évados munkát!
Arra azért kíváncsi lennék, hogy Armin érzelmei mennyire voltak valósak, amikor elsírta magát. Plusz végre valamelyikük feltételezte, hogy Erennek esetleg hátsó szándékai vannak, és nem ezek a valós szándékai.
Gabi "megtérése" meg persze megint akadályba ütközött.
Nekem úgy tűnt, csak egy állkapocs darab vergődött a földön, abból hogy regenerálódott egy titán?
Sikerült nekem is bepótolnom Köszönöm szépen az egész csapatnak a munkát.
Láttom sokat beszéltetek rólam itt szóval megjelentem.
Amugy nem tudom nekem vegyes érzéseim vannak. Oké, hogy a szigeten a vezetők nem túl határozotak de ettől nem támogatom Eren tervét sem.
Szerintem Eren agyára ment a sok emlék ami a fejében van, kicsit megőrült.
De az, hogy ilyen módon hátrahagyja a barátait ezt én nem tudom elfogadni. De szívesen olvasnék más véleményt is
Értem, hogy probléma van mindenhol.... De a világ problémáit nem kellett volna Erenek egyedül a nyakába venni. Mindenki utálja a szigetet? Elég lett volna megmutatni, hogy nem akarnak támadni békeköveteket küldeni tárgyalásra, de ha semmi se számít akkor olyan védelmet kiépíteni ami segíthet. Szóval én inkább egy defenzívebb megoldást képzeltem volna el.
Szerintem Eren rejteget valamit, én nem hiszem, hogy Zeke tervét akarná megvalósítani, és az Alapítóval a kezében az övé a végső szó.
Láttátok az új teaser trailer-t? (https://www.youtube.com/watch?v=KRr60gk423Y) Képileg semmi új nincs benne, de a szöveg alapján arra gondolnék, hogy az a kislány esetleg Ymir... (?)
Aha Ymirnek nézz ki
Nem tudom ahhoz képest honnan indult a manga szerintem rossz irányba fordultak a dolgok. A régi barátoknak ki kellett volna tartania egymás mellett taktikáztak volna mint most is részekben volt rá példa. Erre neeeem... Megőrült mindenki meg mindenki utálja a szigetet.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem annyira nem jönnek be a "felnőtt" karakterdizájnok Mikasa inkább nézz ki férfinak, de ez elmondható még pár női karakterről.
Az Nagy Titánháború után az eldiánoknak, különösképp a Paradis-szigeten élőknek sanyarú sorsuk volt, őket utálta és utálja mindenki. Az évadban néhányszor bemutatták, hogy hogyan áll a világ a Paradis-szigethez. Minden baj forrásának tekintik őket, diplomáciai kapcsolatok kiépítésére az Azumabito nemzetén kívül már nem igen volt esély. Ezért is lépett Eren, és cselekedett a maga módján. Kevesebb, mint 4 éve van hátra és miután látta, hogy nem mennek semmire a felhozott ötletekkel, és idő sem volt, lépnie kellett. Egyébként azt én sem hiszem, hogy követni fogja Zeke tervét, majd meglátjuk, hogy mi fog kisülni belőle.
A sok "Mankasa" megjegyzést az évad során nem tudtam hova tenni. Ha valakinek rövid haja van, az már férfinak vagy férfiasnak számít? Alighanem a lényegesen kisebb tábort támogatom azzal, ha azt mondom, hogy Mikasa ezzel a hajstílussal szexibb, mint az előzővel.. A ruházatáról és felszereléséről nem is mondok semmit, Ő egy katona, nem hordhat akármit.
Szerk.: Boku no Sensou simán az év openingje nálam, naponta legalább kétszer biztosan meghallgatom. :'D
Köszönöm az egész évados munkátokat, pacsi nektek.
Ugrás a fórumra: |