A rövidke horror animénk fórumtémája.
(Név ne tévesszen meg, nincs köze a Narutóhoz)
Projekt adatlap: https://naruto-ku...amp;id=290
12
|
[Naruto-Kun Projekt] Uzumaki anime
A rövidke horror animénk fórumtémája.
(Név ne tévesszen meg, nincs köze a Narutóhoz)
Projekt adatlap: https://naruto-ku...amp;id=290
hát mintha a 12 éves énem először nézné a Kört! idegtépő, hátborzongató légkör. Zenék a helyén, minden pillanatban jöhet a káosz! Erre rápakolva pedig a már már absztrakt.,szürreális animálás.
Jöhet a kövi!
Addig pedig jöhet az utolsó felvonása a vrazs,vrazsnak! XD
Köszi!
Hunter folyamatban, szerintem egy 10-20 perc és meglesz ^^ köszi a jelzést.
Éjjel néztem meg mind a 3 részt mert annyira mondták hogy para... Még is mi a spirál akar lenni ez a szar?Lesz ennek egyáltalán valami lényege?Remélem az utolsó rész add valami nagy csattanót.Köszönöm a munkátokat, de ez jobban kiakaszt mint a szarvas agancsos lány,vagy mis is ő.
Nem szeretném leírni a teljes véleményem, annak tiltás lenne a vége..Ezzel végre méltó módon lett átültetve animációs formába Itou Junji egyik műve?Nem hiszem el hogy van olyan csiga akinek ez tetszett.Nem gondoltam volna hogy egyszer horror animét fogtok fordítani, remélem legközelebb minőségi művet hoztok el.
Mindenki nyugodtan leírhatja a véleményét, amíg azt kulturált hangnemben és személyeskedés nélkül teszi. Azért még soha nem tiltottunk senkit, mert leírta, hogy XY anime/manga neki nem tetszik ezért meg azért, jobb lett volna ha így vagy úgy csinálják. Azokat a kommenteket nem szoktuk szeretni, hogy "milyen hülye nézi ezt a szart?" stb. Amíg az ilyesmitől tartózkodtok, addig én nagyon szívesen elolvasnám, hogy mi nem tetszett benne.
Nekem személy szerint tetszett (eszerint valamiféle csiga vagyok, bár az orvosom nem biztos, hogy egyetértene), bár az első rész után nagyon sűrű és kapkodós lett, ami viszont nem tett jót neki, simán lehetett volna 8-10 rész is. Viszont követte a manga történéseit és szerintem a hangulatot is átadta, ami a lényeg lett volna. Összességében sokkal jobb lett, mint a régebbi Junji gyűjtemény, vagy a Netflixes Maniac, azokat alig bírtam megnézni.
Ugrás a fórumra: |