Hogy lehet seedelést kérni egy torrentre? Sajnos többet nem seedelnek már és igy nem lehet leszedni. Tudom nézzem meg online de szeretném ha meg lenne offline is a Naruto mert imádom és nem szeretném ha egyszer csak eltünne.
12
|
Seed kérés
Amíg egy tracker nem zárt, és ezáltal semmilyen szankciót nem lehet kiróni a seed elől meglépőkre, addig csupán az emberi moralitás az, ami seedben tartatja a torrenteket. A stream platformok miatt, úgy gondolom a régi torrentes világ fénykora elmúlt.
Mondd mely részekre lenne szükéged, és valahogy eljuttattom hozzád. 1-220-ig megvan SD-ben égetett angol felirattal. Nem tudom, hogy létezik-e égetett angol sub nélküli, így csak ez van.
Várjunk, várjunk, várjunk.
A mi torrentjeink nemcsak ott vannak fent, hanem MEGA-n is. Ha torrenten épp nincs seed, akkor javaslom direktbe letölteni onnan (ugyanúgy égetett magyar feliratos 1080p videó).
A további részek és a Shippuuden felújított feliratos videói is érkeznek majd előbb-utóbb az oldalra ^^
Toma1994 írta:
MEGA-n is csak 51-ig van a Naruto 51-töl nem találtam.
Én nem értem, mit erőlködik mindenki az ncore-ral.
1) ha fent van 220 rész, akkor az valszeg magyar szinkronos
2) ha nem az, akkor a régi, HLT korabeli felirat van hozzá, ami... ami miatt újrafordítjuk az egészet 80-90%-ban eredeti nyelvről
Ha viszont jó a raw vagy az angol felirat is, akkor miért nem a regisztráció és visszatöltési kötelezettség nélküli nyaa-n nézitek meg, ahol nagyjából és egészében van vagy 50 különböző release, és még évekig lesz hozzá seeder?
Egy magyar oldal, ahol sok minden megtalálható, köztük az is, amit Torma keres. Ennyi. Ne gondold túl.
Japán szinkronos.
Hogy milyen alternatív megoldások léteznek a részek beszerzésére egy olyan ember számára, akiknek egy pillanatnyi kikapcsolódást jelent a sorozat, az nem összeegyeztethető azzal a tudással, amivel ti rendelkeztek.
A kérdés maradék részére pedig válaszol majd az, akit érint.
2 megoldás van, az első hogy átnevezed a feliratot vagy a videót hogy megegyezzen a nevük, akkor teszi be automatikusan. A második jobb klikk a videóra miközben nézed, és felirat hozzáadása, kikeresed a hozzávaló feliratot és már megy is.
Kérdezz nyugodtan, nincs azzal semmi baj.
enderwiggin
Ha jól láttam, olyan csapat nem viszi, akik egy felületen jelentik be az anime projektjeiket. A többiről meg nem tudok neked nyilatkozni. Javaslom azon csapatok felkeresését, akik foglalkoznak donghuákkal, pl. AstaroSub vagy ShaolinBunny.
Mi biztos nem fogunk kedvet kapni hozzá, élni is alig van időnk.
Ugrás a fórumra: |