2022. október 5-től induló új projektünk fórumtémája.
Adatlap, előzetes, információk: https://www.narut...amp;id=373
[Naruto-Kun Projekt] Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! anime
2022. október 5-től induló új projektünk fórumtémája.
Adatlap, előzetes, információk: https://www.narut...amp;id=373
Már megint egy önző főszereplőt kaptunk aki csakis és kizárólag saját magával tud foglalkozni és másra se tud gondolni mint én, én én. Mi lesz azokkal akiket hátra hagyott, őket ezentúl ki foglya megvédeni? Velük már nem foglalkozik csak előre néz a jövő felé (talán jobban tette volna ha az utat nézte volna akkor a végén nem történt volna meg az a kis galiba).
Mindezt figyelmen kívül hagyva izgatottan várom a következő epizódot és köszönöm, hogy ennyi időt és energiát öltök bele a mi szórakoztatásunkba (remélem ezért közben ti is jól érzitek magatokat.)
Hokushin írta:
Már megint egy önző főszereplőt kaptunk aki csakis és kizárólag saját magával tud foglalkozni és másra se tud gondolni mint én, én én. Mi lesz azokkal akiket hátra hagyott, őket ezentúl ki foglya megvédeni? Velük már nem foglalkozik csak előre néz a jövő felé (talán jobban tette volna ha az utat nézte volna akkor a végén nem történt volna meg az a kis galiba).
Mindezt figyelmen kívül hagyva izgatottan várom a következő epizódot és köszönöm, hogy ennyi időt és energiát öltök bele a mi szórakoztatásunkba (remélem ezért közben ti is jól érzitek magatokat.)
Köszönet a feliratért.
Nekem bejön a stílusa. Jó lesz ez
A főszereplő is szimpatikus. A kis naivitásával, ahogy elhiszi hogy mindenkit át tud verni azzal hogy vissza fogja magát. A nővére meg nem hülye, tudja nagyon jól hogy mi van Gondolom azért is lépett le olyan mérgesen a csaj. Az öccse megölte az elrablókat aztán otthagyta megkötözve, mintha nem is ő mentette volna meg XD
Várom a kövi részt izgalmas eddig
Ismét nagyon király felirat készült, köszönöm szépen!
Külön említésre méltó a szójáték a Krum Pili és Col Os Imádtam
Na hát izgalmas egy anime, legalábbis nekem. Várom a következő részt.
Elején azt hittem átlátott rajta a csaj, mert túl béna volt a "Szerelmi vallomása", aztán meg sokkal nyugodtabb volt. De nem, csak simán kihasználta.
Gyanús nekem az a csávó, aki a csaj jegyese, szerintem van köze az eltünéshez. De persze csak találgatok.
Ugrás a fórumra: |