Új sorozatunk kibeszélő topikja. Adatlap és ismertető: https://www.narut...age_id=257
12
|
[Naruto-Kun Projekt] Tomodachi Game anime
Új sorozatunk kibeszélő topikja. Adatlap és ismertető: https://www.narut...age_id=257
Amimt elkészül az égetett feliratos kiadásunk, igen. Holmi gagyesztáni formázatlan feliratokkal nem szennyezzük az online részlegünket egyelőre, csak ha nagyon nagyon nagyon nagyon muszáj vagy indokolt.
Részemről tetszik. Jók a drámai húzások, és ahogy lassan kibontogatják a karaktereket, a hátterüket, személyiségüket, érzéseiket, stb. Illetve a kapcsolati rendszer felépítése is szerintem jól lett benne megoldva. Yuuichi karakterét (főleg mikor pszichopata módban van <3) pedig imádom.
Alapvetően tetszik, csak egy komolyabb problémám van vele. Szerintem túl keveset láttuk a szereplőket, hogy barátok lennének. Már az első rész felénél bekerültek a játékba, és onnantól kezdve meg megy a bizalmatlanság és a gyanúsítgatás. És, mivel az egész sorozat arról szól, hogy meg tudják e menteni a barátságukat, szerintem az baj, ha a néző alig látta őket, amikor még effektíve jóban voltak. Persze, értem én, hogy ez a koncepció, hogy menet közben kell, hogy kiderüljenek a dolgok. De, ettől függetlenül érdekel, hogy mi fog történni, és lassacskán a karaktereket is egyre jobban megismerjük, és ezzel párhuzamosan megszeretjük/megutáljuk őket.
köszi a Feliratot!
olyan jó is meg nem is. de már érdekel hogy mi lesz a vége
Egyesítve 2022.06.13 23:39:51:
Ez a rész már hozza a legelején látott izgalmakat! Végre beindúlt a dolog. Valaki aki olvassa a mangát annak mi a véleménye az animéről? Most nézem hogy 95 fejezet van kint eddig, nem tudom hogy lehet ezt eddig elhúzni. Mindenesetre várom a folytatást, és köszi a feliratot.
shanpoo írta:
köszi a Feliratot!
olyan jó is meg nem is. de már érdekel hogy mi lesz a vége
Egyesítve 2022.06.13 23:39:51:
Ez a rész már hozza a legelején látott izgalmakat! Végre beindúlt a dolog. Valaki aki olvassa a mangát annak mi a véleménye az animéről? Most nézem hogy 95 fejezet van kint eddig, nem tudom hogy lehet ezt eddig elhúzni. Mindenesetre várom a folytatást, és köszi a feliratot.
Ugrás a fórumra: |