Hamarosan induló, új projektünk kibeszélő témája. Spoilernek számít minden, ami a publikált fejezeteken kívüli eseményekre, információkra utal. TILOS a spoiler!
[Naruto-Kun Projekt] Itou Junji Kyoufu Manga Collection
Meg kell vallani, a manga első fejezete kissé csúnyácska. Bár érdemes úgy ítélkezni, hogy tudjuk, ez a fejezet eredetileg '87-ben jelent meg, és a mangaka első munkái közé tartozik. Viszont ez a későbbi fejezetekben sokat javul majd, a végére pedig egy igazán különleges látványvilág fog kibontakozni. Így aki a rondasága miatt hanyagolná, szerintem adjon még egy-két fejezetnyi időt neki.
Én szeretem a horror sztorikat, bár ez így kezdésnek azért nem a legütősebb volt, de lehet csak a történet rövidsége miatt.
Mellesleg értem én, hogy tiszteljük a tanár urat meg minden, de a közös feldarabolás helyett nem lett volna elég simán megbeszélni egy hazugságot és kész.
Ha mindenki ugyanazt mondja nincs az a bíróság, aki bárkit elítélt volna. Azt meg se merem említeni, hogy ez egy sima baleset volt.
Valóban nem túl ütős kezdés az első fejezet, sem történet, sem rajzolás szempontjából, viszont ez meg fog változni. A Tomie-széria a mangaka legelső munkái közé tartozik, úgyhogy idővel lesznek benne sokkal ijesztőbb rajzok, figurák, elborultabb történetek. Ez még nem a kiforrott korszaka, de rövid időn belül majd meglátjátok, hogy egyik fejezetről a másikra mekkorát ugrik a rajzok színvonala.
Ugrás a fórumra: |