Sziasztok, újra itt. Tudom azt írtam, hogy nem írok többet a fórumra (a sok spoiler miatt), nos arra már nem is, de ide fogok!
1, Élőszereplős.
Nekem tetszett. Oké tudom gagyi.. kis költségvetés, mobillal ingyenes app-al is meg lehet az effekteket csinálni, látszik a kötél amivel húzzák a szereplőket.
De akkor is, a sztori sokban különbözik, csak a fő irányvonalakat hagyták meg. Viszont a világ a jól megszokott és szeretett világ. Hozzátenném még, hogy
animéből élőszereplős filmet csinálni elképesztően nehéz ("sajnos". Nem is láttam még olyat ami után tátvamaradt a szám.. ( ha valaki ismer ilyet az legyen olyan
kedves és írjon rám pm-et)
2. Játék.
Régebben kérdezte valaki, hogy milyen a DD játék. Kipróbáltam (csak mobilra találtam) , eléggé tolja az ember elé a mikrotranzakció lehetőségét, de nem zavaróan.
Ingyenes és ez jó, de rengeteg spoilert tartalmaz!!!!! Ezért is hagytam abba, addig játszottam míg a sztori utol nem érte az anime (tudom hogy nem anime, hanem
valami "manhua" de nem emlékszem a pontos megnevezésre, szóval ezt nézzétek el nekem) történéseit.
3. Anime
Volt róla szó, hogy elkezdett eltérni a regénytől, sajnos nagyon érezhető. Azt még elnézem, hogy 12-es korhatár miatt nincs vér, gyilkolás és egyebek, de azért hogy
ennyire komolytalanná váljon, majd minden részben van olyan jelenet ami kiveri a bizosítékot nálam.. (lehet csak a korom miatt, öreg vagyok már a Tom és Jerry
szerű ökörködéshez..) De ennek ellenére még mindig leköt és tetszik.
Az előzetesek pedig, nos.. megnézem de számítok rá, hogy nem lesz benne a következő részben, kisebb a csalódás.
TS lenyomja LCS embereit, de gyilklás nem lesz 12-es besorolás miatt. Viszont azt gyanítom kifosztja őket.
Örülnék, ha MB-ék visszakerülnének, de mivel trónörökössé lépett elő erre sok esélyt nem látok.
Megköszönném még egyszer, hogy szabadidőtöket áldozok a mi szórakozásunkra!!!
Csak így tovább.