Isten éltesse sokáig a Naruto-Kun.Hu-t!
Aki még nem tette, olvassa el magvas gondolataimat a születésnap kapcsán: https://www.narut...dmore=2459
[Születésnapi Topic]
Isten éltesse sokáig a Naruto-Kun.Hu-t!
Aki még nem tette, olvassa el magvas gondolataimat a születésnap kapcsán: https://www.narut...dmore=2459
Sziasztok!
Most megnéztem és 2015 óta vagyok tag. (Szerintem régebb óta amúgy ~2010, csak ez újabb profil lehet). Minden esetre ezzel a felhasználói profillal nem kommenteltem még soha.
Őszintén szólva ezzel nem értem, hogy mi a baj (igen elolvastam az írásodat). Én soha sehol sem szoktam kommentelni, mert általában mindenhol csak a köpdösés megy. Nyilván ezen a fórumon nem, de az általános tapaszalások már leszoktattak az ilyen dolgokról.
Szerintem a fórumozás, mint olyan, az is kezd kicsit haldoklani. Rohanó, pörgő világban élünk, ami a 14 de az 5, 10 évvel ezelőttihez is képest sokkal gyorsabb. Az emberek általánosságban nem foglalkoznak emiatt a fórumozással, mert az macera, sok idő, nem csak egy egyszerű komment lehetőség, hogy ez fasza volt vagy sem. Ha ennyire szükséges ez nektek, mint alkotók/készítők akkor szerintem sokkal célra vezetőbb lenne egy egyszerű komment felület, ami a nagyobb külföldi oldalakon is van. Másik kérdés: ha látjátok, hogy milyen sok ezren néznek meg/ olvasnak el egy adott tartalmat az nem többet számít? Ha meg ez az egész hobbi, akkor megint csak nem teljesen értem...
Mindenesetre nagyon szeretem ezt az oldalt, és amit csináltok. Nagyon hálás vagyok azért, hogy a szabadidőtökből erre szántok egy csomó időt. Ha hobbi ha nem, azért ez sokszor biztos macera, meg munkás is egy kicsit.
Amit fentebb írtam pedig semmiképpen sem kötekedésnek szántam. Csak személy szerint kicsit rosszul esett olvasni, hogy hiába vagyok X sok éve hű olvasó meg régebben anime néző, kb. "sz*rt sem érek" mert nem kommenteltem még soha a fórumokban. (Tudom, nem ezt írtad, csak így éreztem utána.)
Remélem még sokáig lesztek és hogy tudjátok majd folytatni ezt a magas minőségű munkát!
Üdv,
Máté
Van igazság abban ami Doomfaszi mond, nálam kimondottan kiveri a biztosítékot amikor folyton negatívan beszélnek egy fordításról amit szeretek, az igen csökkenti a hozzászólási kedvemet.
De mivel már korábban is lett jelezve, hogy azért mégis csak sok munka van ezekkel a fordítós dolgokkal és hát tényleg nem nagy fáradtság megköszönni a dolgot, azóta veszem is a fáradtságot és mindent megköszönök, amit kapok.
A One Piece animével kapcsolatban meg, hát mivel ráfagytam a mangára is ott azért nem nagyon szoktam hozzászólni, leszámítva hogy köszönöm, igaz volt mikor azt se tettem meg mert volt a köszönöm gomb, amikor eltűnt akkor meg nem jutott eszembe, amíg nem szóltatok róla.
100 szónak is egy a vége, Ha kapunk valamit illik megköszönni, még ha a rohanó világunkban erről meg is feledkezünk néha, aki nem így gondolja az képzelje el hogy egyik reggel arra kel a fordító csapat hogy ehhez nekem nincsen kedvem és elmennek kirándulni, szórakozni, szinkronos élőszereplős filmeket nézni, stb...
Ugye milyen aktívak lennének hirtelen a fórumok?
Köszönöm még egyszer az összes eddigi elmaradt köszöneteim helyett, és ha éppen a rész nem is fog tetszeni a munkátokat akkor is meg fogom köszönni.
BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT!
Ugrás a fórumra: |