A szereplők által birtokolt és használt technikák, képességek kibeszélése.
Naruto - Technikák, képességek
Jon97 írta:
Ettől függetlenül, megállja a helyét az, hogy Kushina ízig-vérgi Uzumaki, és ennek köszönhetően bírta még, míg Naruto már nem. Mármint...bele lehet magyarázni.
De amúgy nyilván igazad van.
itachi01 írta:
Mi az a Rasengan?
Szerk.: Rájöttem.
@Jon, az a kérdésem nem volt valós.
Az eredeti kérdésem az, amire Chakra válaszolt. Muszáj volt mert az admin hsz-a eltakarta az én kérdésemet. Így átírtam arra, amire Te reagáltál, és feltettem újra az eredeti kérdést. Így már nem számít floodnak.
Csak egyet kellett volna lapoznom, és választ kaptam volna az egyik kérdésemre.
Köszi, Chakra!
Nagy vonalakban amire emlékszem.
Jugo enzimjeiből vonta ki Orochimaru a cuccot, amit úgy állított be, mintha ő találta volna ki. (részben igaz)
Jugo és a klánja érzékenyek voltak a természeti energiára, amit el is tudtak nyelni. Ennek hatására vadultak meg mert uralni azt nem tudták.
Amint az többször is látható volt, két élű fegyver a 2. szint. Már, ha tudod uralni.
Másik emberbe juttatva, ha túléli a folyamatot, akkor képes lesz ő is természetenergiát elnyelni.
Szvsz a 2. szinten való fizikai módosulás/mutáció annak tudható be, hogy nem tudja 100%-osan uralni az erőt. Pont, mint Jiraiya esetében.
Na, nekem ennyi jutott eszembe.
Hogy pontosabbak legyünk nem a sharinganból fejlődött ki a rinnegan, hanem éppen fordítva. Egyszerűbben fogalmazva legyengült a rinnegan. (gondolom felhígult a vér) Leggyengébb a sharingan az fejlődik tovább M.s.-á majd ha van a másik fél erejéből DNS-éből akkor jön a rinnegan.
Da ahogy Kaguiát elnézem nem olyan sok köze van a Rinnegannak a Byakuganhoz. Mintha két különböző féle szem lenne, csak hasonló erőkkel ez a két szem erő osztódott a két fia között és abból alakultak ki. Rineganból a sharingan visszafejlődött, másik fiú által meg a Byakugan és gondolom a Tenseigan (de ha jól tudom az maga a Byakugan csak más néven meg egyesült eredetileg) De ez nem biztos.
Én is ugyanígy gondolom.
Kaguya egyik fia, Hagoromo a Rin'negan-t birtokolta. Azt, vagy valami ahhoz hasonló spirális forma Dojutsut kapott Indra. És egy kép is van az animében, melyben a sima 3 Tomoés Sharingan látszódik. A Perfect Susano'o eléréséhez viszont tuti azt a spirális cuccot használta.
És kezdődött a visszaesés/visszafejlődés, ahogy azt Te is írtad.
Úgy tűnik ez a Tenseiganos dolog nem tiszta még, szóval, ha van valakinek ötlete, vagy meglátása a leírtakról, hát írjon. ^^
Jóóóón!!
Jó kis ötletek, minddel egyet is értek.
Annyit még ehhez a byakugan vs rinnegan témához, hogy Kaguyának MINDKETTŐ megvolt. És Rikudou azt mondja, hogy ez így együtt, egy félelmetes erő volt.
Azon kívül, amit itachi mondott a másik topicban, hogy Kaguyánál egy sima byakugan is sokkal veszélyesebb, mint mondjuk egy átlag embernél egy MS, vagy akár egy rinnegan, egyszerűen azért, mert sokkal erősebb a személy, sokkal több chakrával.
Ugrás a fórumra: |