Naruto manga
Szerkesztette: Chakra - 2016.02.28. 12:22
Naruto manga
Chakra írta:
Naruto és Naruto Shippuuden manga
Szia Kuro, már hiányoztál
Bocs, tudom, hogy off.
Áh, milyen furcsa, az ember nemhogy megszokja, hogy nincs már Naruto, de szinte már-már el is felejti, nem is hiányzik neki. Megmarad szép nosztalgiának ) A hibáival és szépségeivel együtt.
Az animét meg még úgy is nézhetjük egy ideig.
mac001 írta:
Amúgy meg kivi vagyok a Boruto mangára... Kár h nem Kishimoto fogja csinálni.
Hát aki végigkövette itt a Naruto-t, annak már a rajzolása is szemet szúrhat, ha nem Kishi rajzolja.
Amúgy igen a GT-re gondoltam, nem lenne az jó ha ebből is ''Super'' Naruto lenne.
Bár, jobban belegondolva, lehet hogy jó lenne nekünk, ha Kishi folytatná.
Szerintem egyrészt lezárta/belefáradt/megálmodta a végét/kerek a sztori stb miatt is nem ő csinálja, de biztos teljesen nm adja át más kezekbe, mert hát csak az ÖVÉ, így felügyelni fogja. Már ez is valami.
(egyébként asszem olvastam vmit arról, h egy teljesen új mangába kezd majd)
Hát igen, szerintem is belefáradt, de azért a manga utolsó szakaszát elég gyorsan összeütötte, ahhoz képest hogy mennyi filler volt az animében... A történetet se lehetne már hova vinni, legalábbis miféle bossokkal? Az, hogy megint eljön valaki, aki vissza akarja szerezni a chakrát az Otsutsuki klánból, túl erőltetett lenne. Más Boss-t meg nem tudnék elképzelni.
Boruto manga meg gondolom ilyen Tazunás küldetésekkel fog indulni.
Figy, anno én is aszittem, h Gokuék sayajin módban a legerősebbek, aztán meg még mik lettek... Meg h Freezánál sincs erősebb meg gonoszabb..
Ezzel azt akarom mondani, h mindig jöhet egy BOSS, aki erősebb az előzőeknél és a főhős is fejlődhet a végtelenségig...
A kérdés az, h milyen lesz a sztori és meddig jó. Igazán jó. Mert azért a fanoknak is lehet elegük már a rétestésztából...
Szóval egyébként hiányozni fog a manga, de elég volt ennyi. Ez még totál emészthető. Nem volt szükség több arc-ra.
Borutoék meg gondolom nem Six Paths Madara kaliberű ellenfelekkel küzdenek majd.
Egy olyat megnéznék, ha olyan küldetéseket kapnának mint a 7-es csapat a sima Narutoban. A veszélyesebbekre meg mondjuk Sasuke, vagy Kakashi is beugorna mint felügyelő.
Ugrás a fórumra: |