Mashima Hiro új mangája: http://kissmanga....?id=427235
Ha nem haragszotok, akkor ezt inkább ide linkelem. Ha már Hiro mangája, akkor maradjon a Fairy tail topicnál.Még,
Sablonos vagy Easter egg nehéz eldönteni, de azért nem volt rossz.
vége
Űrutazással meglepett^^
Csak,hogy tisztázzuk! Még mindig haragszom Hirora, de remélem harmadjára nem fogja ugyanazt a hibát elkövetni.
Első chapternek nem volt rossz, nyomokban Fairy Tailt is tartalmazott A befejezés nekem tetszett, szép lett. Viszont az, hogy a hajóval hol kötnek ki, az engem is nagyon meglepett. Nem voltam rá felkészülve.
Azt lehet tudni, milyen időközönként jön ki az új fejezet?
Ma jött ki Hiro Mashima új mangájának, az Edens Zeronak az első fejezete. Sok szereplő ismerős lesz benne Mashimához híven. Aki olvasta/olvassa, mi a véleményetek róla?
@Adminok: lesz fordítva ez a manga?
Én csak azt tudom mondani, hogy semmi újat nem láttam. Ez még mindig egy Fairy Tail csak jobban keverve a Rave-el. A főszereplő nagyon hasonlít Natsura, megkaptuk Luccyt is csak itt most Happy az ő társa nem pedig Natsué.
Maga az alapfelállás lehet érdekes lenne de nem tudom. Ha már kétszer hibázott miért bíznánk benne harmadjára?
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Egyet értek Jaeger-el ez eddig egy Fairy Tail pici változtatásokkal. Viszont első fejezett alapján nehéz véleményt alkotni. Adok Hiro-nak még egy esélyt ugyan is a Rave-et se nem olvastam se nem láttam így nekem ez a második dobása.
A fejezet nem volt rossz egész aranyos. Elsőre nem hiszem hogy többet lehet róla mondani .
Valószínű nagyon befolyásolja a véleményem, hogy végig arra gondoltam, hogy ha már ezeket az arcokat rajzolja, akkor ugyanennyi erővel tehetné ezt Fairy Tail néven is. Főleg, hogy ez konkrétan a FT első fejezetének rebootolása volt. A csavar a végén azért tetszett és úgy néz ki, hogy Lucyval ellentétben Rebecca mellei nem fognak akkorára nőni mint a feje ahogy halad előre a történet... Mert már alapból akkorák. De ha azt nézem, hogy egy új történettől valami újat várnék, akkor ennyi pozitívumot tudok egyenlőre mondani. Ott lenne még "Natsu" Gajeel hajjal, de csak rövid lett végül (megint). Amúgy tudom, hogy én vagyok hülye, hogy logikát keresek benne, de a Démon Király és Michael nem úgy néznek ki, mint akik állandó szereplői lennének a történetnek, akkor viszont miért lett úgy beharangozva mintha igen?
Csak nehogy Kakuzu és Hidan levadásszák Shikit a következő fejezetben.
Kint van az új fejezet: https://jaiminisb...0/2/page/1
Most már ismerjük Rebecca és Happy hátterét is . (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Nem gondoltam volna hogy Happy egy gép és még fegyver is .)
Ha úgy tekintenék rá mint a Fairy Tail világa 1000 év múlva nem lenne rossz, de igy nem tudom
Shiki még mindig egy Natsu, és Rebecca még mindig egy Lucy. Igaz, hogy Happy most egy kicsit izgalmasabb lett, de semmi túl nagy újdonság. Az utolsó oldalról meg főleg ne beszéljünk. Móka lesz és kacagás végignézni az összes Fairy Tail szereplő reinkarnációját.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Ez a manga eddig minden csak meggyőző nem. Nem hittem volna, hogy 2 fejezet alatt eljutok a már nem is nagyon érdekel szintig.
Régi karaktereket jó újra látni, mint pl. ebben a fejezetben Max és Warren. Sőt, néha még egy az egyben is át lehet emelni őket pl. kedvenc tetovált arcú mágusunk a Raveből. De most valahogy nem tudtam örülni az utolsó oldalnak.
Amúgy Mashima igen szeretheti a vörös hajú nagymellű nőket akiknek a neve E-vel kezdődik . Ott volt Erza majd Eileen most meg Elcy. Kinek szemkötője véletlenül azon az oldalon van mint ahol Erza szeme is megsérült.
Mashima mintha szándékosan kifigurázná, hogy másolja magát.
https://jaiminisb.../2/page/14
Rebecca itt mintha a Lucy és Juvia dns mellet kapott volna egy kis Evergreen vonásaibol is.
A gyerekkori énje meg inkább Yukinora hajat
Pennymester írta:
. (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Nem gondoltam volna hogy Happy egy gép és még fegyver is .)
Már a promó képről kilehetett venni, bár (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: arra nem gondoltam volna, hogy pisztollyá változik így van egy kis Soul Eater-es (Elizabeth és Patricia) és egy kis Transformeres (G1 Megatron) beütése.)
http://sgcafe.com...worldwide/
A kentaur Wendy szerintem durvább. Persze lehet, hogy szatír/faun, vagy a Withcer 3 alapján akár succubus is lehet
Hány FT/Rave/ki tudja még mi más csak ezt a kettőt olvastam utalás kell, hogy becsavarj egy villanykörtét? Mert ennyi után már világosan látom, hogy szinte másról se szól a történet. A Happy Blaster (Tonfa Blaster) és Erzalucy szeme még ok, de amikor egy egész képen csak easter egg karakterek vannak, az már kicsit "sok". A promo képet meg szerintem hagyjuk, mert már a harmadik karakter jelenik meg róla úgy, hogy nem úgy néz ki, hogy fog még egyáltalán szerepelni. Jelenleg a hosszú hajú öreg tartja az első helyet a legjelentéktelenebb szereppel.
Ha úgy tekintenék rá mint a Fairy Tail világa 1000 év múlva nem lenne rossz, de igy nem tudom
Akkor Shiki és Rebecca rokonok lennének. Lehet ez lesz a csattanó a végén. Egy jó kis vérfertőzés. Ok, ennyi generációval később nyilván nem számít annak, de akkor is.