Nos, kellett HxH téma is.
[Naruto-Kun Projekt] Hunter x Hunter anime
Realistaaa írta:
Hali,
úgy tudom, itt a mozifilmek is kaptak magyar feliratot, de sajnos nem találom. Valakinek ötlete, hogy honnan tudnám beszerezni?
Realistaaa írta:
Hali,
úgy tudom, itt a mozifilmek is kaptak magyar feliratot, de sajnos nem találom. Valakinek ötlete, hogy honnan tudnám beszerezni?
Tessék
https://naruto-ku...p;sort=ASC
Köszönjük a jelzést!
Hamarosan elkezdünk dolgozni ezen a sorozaton, hogy kiadjuk BD-rip videóba égetett felirattal, és javítani fogjuk az ehhez hasonló apróságokat ^^
A jelzett hibákat a 71. és 105. részek feliratában cseréltem.
A 129-130. részek feliratai nincsenek felcserélve. Legalábbis az oldalunkról letölthető feliratok rendben vannak. Lehet, hogy a videóforrás, amit letöltöttél, tévesen számozta ezt a két epizódot, vagy pedig ha indán nézed, akkor a feltöltő cseszett el valamit, de itt, nálunk minden rendben van a két epizóddal.
Oh wow, nagyon szépen köszönöm, azt hiszem, hogy nemcsak magam nevében! Én még nem láttam, szóval akkor ez jó alkalom is lesz az elkezdésre
Ha szabad megkérdezni, mit gondoltok, mennyi idő alatt sikerül majd kitenni az egészet? (Nem mintha siettetni akarnálak titeket természetesen.) Csak mert szerintem megvárom, míg kint lesz az egész, aztán állok neki, addig még úgyis félévzárás, meg van még más is a listán
És nagyon köszi még egyszer, nagyon kellemes meglepetés ez, királyok vagytok
adasi002 írta:
Hali, ahogy írtad, FullHD-hoz készítitek, de gondolom a Bluray kiadáshoz, ha jól gondolom, igaz?
USBD vagy JAPBD?
Előre is köszi a választ!
Jon írta:
Ha szabad megkérdezni, mit gondoltok, mennyi idő alatt sikerül majd kitenni az egészet?
Ugrás a fórumra: |