Kezdjük újra tiszta lappal.
Duma topic 15
Csak hogy tisztázzuk, a csapat, ami már 8-10 éve a hátán vitte a csevegő részleget, nem fog ide visszajönni. Ez nem fenyegetőzés, nem durcimurci, csak egyszerű tény. Meg lett nekünk mondva, hogy nem belőlünk áll a fórum, gondolkodjunk el ezen. Elgondolkodtunk és csináltunk egy fórumot, ami belőlünk áll, ezzel meg is oldottuk a problémát. Butaság ez a tiszta lap dolog. Ez a lap nem tiszta, hanem szimplán üres, nincs is már értelme a számozásnak, mert semmi köze az előző 14-hez.
Ez teljesen érthető, ha ott jól érzitek magatokat, akkor természetes, hogy ott akartok maradni, nincs ezzel semmi gond.
Ha visszajöttök, visszajöttök, ha nem, nem. Ha a csevegő kihal, akkor kihal, ha nem, akkor pedig nem. Hogy Bastiant idézzem: "Nem fogunk eret vágni, ha nem népesül be újra a hely."
A törlések (bár nem én csináltam őket, csak az utolsó kettőt) pedig azért voltak, mert olyan kommentek voltak, amiket gondolom törölni kellett (az utolsó kettő, amit én töröltem, egészen biztosan ilyen volt).
Ez a döntés az adminok és a moderátorok közös döntése volt, így láttuk jónak, ti máshogy látjátok, elbeszélünk egymás feje fölött, ez van, részünkről szerintem nincs harag, vagy sértődöttség, de keménykedés sem (részemről egészen biztosan nincs), egyszerűen már nem akartuk úgy csinálni a dolgokat, ahogy eddig voltak (ill. a többség nem akarta, én meg megértettem őket).
Béke.
(Nem kékkel írtam, nem akarom, hogy ez "hivatalból valónak" tűnjön. Mindenesetre a moderációval, döntéseinkkel kapcsolatos témák legyenek hanyagolva.)
Na, a miénket csak elmosta az eső, mondjuk azért annyira nem zokogtam miatta. Elmaradtak a rémunalmas, amúgy totál képmutató beszédek, helyette bementünk, aztán osztályfőnöki. Mire vége lett, már sütött is a nap. Sikerült lezárni úgy egy ballagást, hogy senki nem lett rosszul.
Amúgy tényleg vicces 2-3 hete havazott most meg már gyakorlatilag fekete vagyok. Teljesen megszűnt a tavasz. Van tél, meg nyár dögvésszel .
Ha meg már furcsaságok... nem tudom mikor láttam utoljára fecskét nagyon régen. Gyerekkoromba meg szinte csak azt lehetett látni. Most dolgozunk egy horgásztónál, bakker annyi, de annyi fecske van, hogy az valami félelmetes. Nyírom a susnyát és közben arra kell figyelnem, hogy ne figye le a fejemet a fecske bukórepülés közben. Rájöttek, hogy ahol levágom a gazt ott ingyen kaja van. Nem foglalkozik vele, hogy 30 centire bőgetem a 400 Stilht. Éppen csak nekem nem jön.
bakod írta:
jaja remélem kitart ez a szép idő. amint vége a félévnek a szakunkon lesz egy kis bográcsozás :3 bár a végét annyira mégse várom mert szakdogával még eléggé ramatyul állok xD
Ugrás a fórumra: |