A magyar fejezetek kitárgyalására létrehozott téma.
Mivel egy befejezett mangáról van szó, aminek az animéjét vittük is, ezért kérem, tartsátok tiszteletben az aktuális mangás kiadást, más szavakkal: Tilos a spoiler!
[Naruto-Kun Projekt] Akame ga KILL! manga
Üdv!
Huh,ahogy látom nem igazán pörög a fórum,de van időm.
Szóval én az animet néztem végig és kíváncsi lennék a mangával való különbségre valaki megírná a fő momentumokat amibe különbözik úgy olvastam az anime készítő szabad utat kaptak így sokat változtattak rajta. köszönöm.
Üdv!
Érdemes tudnod, hogy ahol az anime kezd jelentősen eltérni a mangától (19. rész/38. fejezet utáni események) az még pont a manga fele előtt van. Így a maradék 5 részbe a manga hátralévő 40 fejezetét sűrítették bele, amik akkoriban még meg sem születtek, csak vázlatosan beszélhetett a készítőknek a terveiről Takahiro.
Ha szeretnéd, leírom spoiler mögött majd az eltéréseket, de ha már kiadjuk magyarul, akkor előtted a lehetőség, hogy elolvasd a végéig. Csupán türelmesnek kell lenned, amíg "megöljük" a projektet.
én is az animével kezdtem.. és kb a 19. résznél érezhetően az volt hogy gyorsan nyírjunk ki mindenkit mert mit kezdjünk a karakterekkel... na ezért nem tetszett. a mangát az elejétől kezdtem el olvasni itt az oldalon, de nekem itt sokkal jobban tetszik a manga. és rólam tudni kell hogy én imádom nézni meganimálva a manga eseményeit. kíváncsi vagyok hogyan lesz vége de az animénél csak jobb lehet
Ha tehetném, akkor elfelejteném az anime utolsó 5 részét.
A rutinos rókák emlékezhetnek rá, hogy a "Nincs Akame anime." egyik támogatója voltam. Így utólag jobban tettem volna, ha dobom a 19. rész után, és akkor megspóroltam volna magamnak a rinyát.
A probléma nem az, hogy különbözik a mangától, hanem az, hogy az általános irányvonal hasonló. Mangásként volt fogalmam róla, hogy miféle dolgokra számíthatok a széria hátralévő 2 évében. Csökkent a meglepetések száma, az események rám gyakorolt hatása. Ugyanakkor elégedett voltam a manga befejezésével, ellentétben az animével...
hát az animén behaltam mikor Leone a miniszterelnököt kinyírta... miért engedte hogy belelőjön 6ot?? na az ott tényleg gáz volt, ráadásul úgy hogy utána nem kért orvosi segítséget csak meghalt egy sikátorba mert az milyen jó úgy neki.... remélem a manga nem ilyen hanyag.
Amugy kicsit off: de ennél már csak a UQ Holder animéje rosszabb D az számomra EGYÁLTALÁN NEM LÉTEZIK, szégyen hogy létrejöhetett így.
Tudjátok mi a "legviccesebb" az egészben?Egyik se jobb a másiknál. Pontosítok. Mind a 2 megoldás gáz.
Nagyon jól starolt, közepe izgalmas volt ,de mind2 végénél baszták el. Valahol a kettő között lenne az az arany középút!
Moderátor: Jaeger jól mondja. Ha leírnád a konkrétumokat, azt a angol fejezetek kibeszélésére szánt témába tedd.
https://naruto-ku...ead_id=147
Dungeonlord azért vigyázz a spoilerekkel itt vannak még akik nem olvasták végig a mangát.
Amugy nekem se jött be a mangás befejezés sem. Ha majd le lesz teljesen fordítva magyarra akkor rájönnek itt a többiek is, hogy miért.
Alig várom a heves vitákat.
bakod írta:
én is az animével kezdtem.. és kb a 19. résznél érezhetően az volt hogy gyorsan nyírjunk ki mindenkit mert mit kezdjünk a karakterekkel... na ezért nem tetszett. a mangát az elejétől kezdtem el olvasni itt az oldalon, de nekem itt sokkal jobban tetszik a manga. és rólam tudni kell hogy én imádom nézni meganimálva a manga eseményeit. kíváncsi vagyok hogyan lesz vége de az animénél csak jobb lehet
Elolvastam a legújabb fejezetet Szerintem nagyon aranyos volt a kis szerelmi vallomásunk, de innentől kezdve elég sötét felhők gyülekeznek ha egyszer elérünk a városba a fejezet alapján.
nekem is tetszik a kettejük szála. az elején simán nemet mondtam volna rá mondván hogy Tatsumi is bajban lenne emellett az elviselhetetlenül undok csaj mellett, de azért ő is fejlődött és most már asszem mindenki ezt várta
és igen egyre erősebb ellenfelek kerülnek elő, és egyre többen. én már várom a kövi fejezetet
Külön öröm számomra, hogy Mine megtörte a gyakori "első lány/egyértelmű főhősnő nyer" szabályt, amit egyre kevésbé viselek el napjaink műveiben, tisztelet a kivételnek. Fel nem tudom fogni, hogy egyes szerzők miért ragaszkodnak foggal-körömmel ehhez az elcsépelt kliséhez, amikor igenis lehet rizikót vállalni, és eltérni a normától a történet alakulásának függvényében.
Ugrás a fórumra: |