A Fairy Tail manga spoilerei és megbeszélésük.
Fairy Tail manga - Spoiler és annak megbeszélése
475:
Most kezdődik az igazi móka
www.mangamint.com...tail-475-0
Én is ilyesmire gondoltam. Az FT második évada óta mintha javítottak volna egy kicsit a "véres helyzeteken". Most sincs valami sok de remélem a vége fele azért láthatun egy-két ilyen részt is. A Spoilerről annyit, hogy látom Dimeria rákapcsol, habár így is 3v1 lesz. Azt meg nem hiszem, hogy exceed barátunk felbobja a pacskert
Szerintem ő az. Mert a teste hasonlít a Wow féle titánokhoz.
Esetleg felbukkan az utolsó női tag.naruto-kun.hu/man...ail/443/27
Remélem Dimaria nem 2fejezett alatt darálják le. Mert érdekes mágiája van.
Apropó csak én hiányoltam Charle jövőben látás képességét?
Leírom amit eddig én tudok a kövi fejezetről.Ultear Dimaria képessége miatt jelent meg de csak ideiglenes.Dimarianak God Soulos Take over-e van.Halálos sebet ejt Charle aki épp megmentette Wendy-t.Ultear valahogyan megállítja az idejét Charle-nak mielőtt meghalna és Wendynek meg Cherria-nak előhozza a Third Origin-t ami annyit takar hogy erő a jövőből.Gondolom valahogy megkapják szerintem ideiglenesen a jövőbeli erejüket.SPOILER: Erről Gon jut eszembe Pitou ellen. VÉGE Viszont ami ködös hogy Charle-t oylan gyógyító mágiával tudják csak megmenteni ami a varázserejükbe kerül.Kövi fejezet címe Viszlát a 2 máguslánynak.Erejükre céloz valószínűleg.Nekem tetszik ez az irány valószínűleg jobban meglezs magyarázva mangába.Dimaria op
475 full:
www.mangamint.com...tail-475-0
Az igen.Mondtam,hogy ő Dimaria lesz.Végre egy ígéretes harc és egy halott van a jó oldalon is.
Részletek késöbb.
Hát ezt akkor benéztük tényleg egy jó páran, valóban Dimaria volt az.
Én még nem jelenteném ki biztosra, hogy Charla meghal. Igaz nem igazán értettem sok mindent a raw szövegéből, de Ultear technikája, már megint önfeláldozó szagú, pont mint legutóbb. Ha most hirtelen megnő a jó oldalon az áldozatok száma, akkor van okunk gyanakodni.
476:
www.mangamint.com...tail-476-0
Nagyon remélem,hogy ezzel a képpel nem Dimaria veresége lesz.
2-3fejezet várok minimum.
Annak azonban örülök,hogy végre nem egy Fairy tag fogja legyőzni egy spriggan tagot.Már nagyon várom ezt a fejezetet.
476 RAW
http://www.mangam...tail-476-0
Forrás: mangahelpers
http://i.imgur.co... color page
http://i.imgur.co... random oldal
Elsőzör is a color page-n Natsunak mért vörös a szeme? Csak nem END-re utalás?
Másodszor:Natsu ÉBREN!!!!!!!!! Nagyon epic!Az oldalon azt mondja idézem: "But i will burn u to ashes" Tuti Augusték értek oda.
A "random oldal"-on Natsu kb. hamuvá égetéssel fenyeget valakit.
Szerk.: Közben Olivér is beírta. Nem baj. ^^
Most már Natsunak a saját maga által okozott, a nyakán lévő sebhelye mellett van egy sebhely az arcán is, nem mástól, mint a a kedves bratyótól. ^^
Nagyon menő az a sebhely, némi karizmatikus benyomást keltet. ^^
Gray-el csapathatják a Brofist-et
Lehet sokan leírták már előttem de én is várom Gildarts felbukkanását. Kíváncsi vagyok, ahogy hegyeket tüntet el, az a szörnyeteg.
Ugrás a fórumra: |