A sorozat kibeszélésére szolgáló topic ^^
12
|
[Naruto-Kun Projekt] Dies Irae anime
A zene nekem is nagyon tetszik, a grafi tényleg nagyon szép.
A 2. rész most azért belekezdett, bár elég kaotikus számomra még egy picit a sztori Egyelőre nem világos hogy hogyan "aktiválták" a szemében azt a jelképet, meg az erejét. Nekem nagyon tetszett, és tetszik az anime.
Az azért tetszett amikor a templomban voltak, és a beszélgetés kb csak annyi volt, hogy veszek majd neked ajándékot Boldoggá teszel. Hozzám jössz?
Gyors volt picit de végül is minek húzni
Én egyelőre a storyt se értem így 2 rész alapján 0-ik részben mintha átmentek volna egyik dimenzióból a másikba, illetve ezek a "német" katonák vámpírok? Illetve a tábornok akivel beszél a 0-ik részben, annak az erejét örökölte a kis átlagos emberként vagy én nem értem xD
Én úgy vettem ki hogy reinkarnálódtak ebben a korban de valahogy úgy hogy az emlékeik megmaradtak. Lehet az erejük miatt, és igen amolyan vámpírok Amúgy nyugi egyelőre én se igen értem, de nagyon tetszik.
A 3. rész is tök jó volt, nekem nagyon szimpi Kasumi is -annak ellenére amit tett.. igazából nem is ő tette csak valahogy így alakult.... basszus ezt a zavartságot Mirrai Nikki óta nem éreztem, de ez zseniálisan jó sokban hasoonlít a kettő (ködösség, vérengzés, elmebaj... naaagy elmebaj )
Nem hiszem, hogy jó hasonlatok ehhez az animéhez
Ez maga nagyon zavaros, az első pár rész alapján kb semmit nem fogsz érteni a storyból bár utána lassan kiderülnek a dolgok bár mindenre még igy sincs válasz.
De nehéz összefoglalni mert érdekes stílusa van az animének. Ilyen 2vh német katonás, hellsinges, vannak alternatív dimenziók benne talán. De nem tudom sok múlik az utolsó hat részen meg a lezáráson majd. Ha most pontoznom kéne akkor olyan 7 pont körül áll.
Megnéztem ezt az összesen 12 rész, hát az egyértelmű, hogy itt nem lehet abbahagyni, de hogy miért így csinálják... mindegy is.
Szerintem odafigyeléssel vagy visszanézéssel érthető a történet, bár tényleg... furcsa. Az alaptörténet nekem annyira nem jön be, de ez ízlés kérdése. Ennek ellenére gyorsan felkeltette az érdeklődésem, próbáltam minél jobban megérteni mindent. Az tetszett, hogy (ha jól emlékszem) minden részben megtudtunk valami újat, és részről részre rakhattuk össze a történéseket, szeretem, amikor nem rágnak mindent a néző szájába.
A képességeket szeretném jobban megérteni, de nem rosszak. A harcok elfogadhatóak (kevés anime van, amiben tényleg tetszenek a harcok).
A karakterek közül senkit sem kedveltem meg, de nem mondom, hogy olyan rosszak lennének. Karakterfejlődést csak Ren és Marie esetében vettem észre (vagy csak elfelejtettem...), de ennyi rész alatt nem is vártam mást.
Ha adnak neki egy jó befejezést, akkor azt mondhatom, hogy tetszett (sajnos sok érdekes animének van összecsapott befejezése...). MAL-on elég gyenge, de szerintem a review-ok egy része értelmetlen (amikor valaki azt írja, hogy nem érti a történetet, akkor nem olvasom tovább...). Úgy tapasztaltam, vannak sokkal gyengébb animék magasabb pontszámmal...
Ugrás a fórumra: |