Ki nyerne harcban ? (2 soros szabály)
12
|
Ki nyerne harcban ? (2 soros szabály)
Deku barátunk. Főleg, ha Iida abban a szellemi állapotban harcol, ahol most tart. Fejben nincs a helyzet magaslatán (az meg Deku ellen nem éppen jó dolog), plusz a sebesség előnye sem olyan nagy már. A fizikai ereje pedig kisebb, mint Izukunak.
Nem olyan nagy a sebességkülönbség most már, hogy Deku tudja az 5%-os One for Allt. Attól függ milyen szabályok szerint megy egy ilyen duel? Mert ha elég a ringből kidobni lehet meglepné Midoriyát a burst mód de amugy esélytelen Ilda.
Következő:
Tsuyu Asui vs Ochaco Uraraka ezt egyszer úgy megnézném Szóval jöhetnek a tippek.
AFR írta:
Persze olyan elmeállapotban mint amilyen általában hisz Deku nem nem bántotta senkijét.
Szerintem Ochaco nyerne mert ha Tsuyu azt csinálná mint az első évad negyedik részében az kb hatástalan lenne mert Ochaco egy nagyot ugrik és könnyen érkezik le meg minden és más tervet ami hatásos lenne Ochaco ellen most nem jutt eszembe de úgy 60-40 százalékos arányba nyerne Ochaco
Lad
Ez olyan szőrszálhasogatásnak tűnik.
Egyértelmű hogy mikor egy vki vs vkit kiírunk azt úgy nézzük hogy semmi nem tereli el a figyelmét egyiknek se.
És igen a Full Clow-al csökkent a sebességkülönbség de mivel Ilda képessége csak a gyorsaságból áll így szerintem bár már nem röhögné körbe de még mindig jelentősebb a különbség.
Az Uraraka vs Tsuyu meg szerintem Uraraka.
Tsuyu csak úgy tud támadni ha hozzáér ami Urarakának kedvez vagy hozzávág valamit amit könnyebbé tud tenni és így saját oldalára állítani.
Bár szoros lenne a meccs, de láttuk, hogy a jég nem sokat ér Bakugou ellen. Ha használhatnak hős ruhát is akkor Bakugo még inkább erősebb lesz, jobban is akar nyerni és a robbanásai jelenleg erősebbek mint Todoroki tűze aki még nem tudja a az apja szintjén használni mivel eddig hanyagolta.
Szóval 60-40%-ban Bakugonak adom.
Ugrás a fórumra: |