Na akkor nyitok egy új témát a holnap kezdődő Boruto animének.
Ide a véleményeket és mindent ami az animével kapcsolatos.
Ez már csak nem a Naruto de azért mégis csak hozzá kapcsolódó anime folytatás.
Boruto anime
Na ez felvezetőnek/bevezetőnek nagyon jó rész volt. Ott voltak benne kicsit a régi főszereplők, de tényleg érezni lehet, hogy ez már Borutoról szól. Kedvenc jeleneteim a Hinata-Boruto-Himawari hármas ( Hinata nagyon jó anya, Himawari meg tök aranyos, remélem belőlük is kapunk majd többet), meg Konohamaru-Boruto beszélgetés a végén . Tetszett ahogy Konohamaru kb. félkézzel leszerelte, meg hogy Boruto aztán nem fogja őt senseinek hívni .
Nekem még kicsit szokni kell a modern dolgot, de látszott hogy a készítők is figyelnek erre említések szintjén. Érdekes, hogy akkor ezek szerint Boruto csak abban az időszakban pikkel Narutora amióta Hokage (majd ugye a film végére megbékül), érdekes lesz látni ezt az "ellentétet" is, még jó darabig az akadémiai évek fognak menni gondolom. Anno a 700.fejezetben Sarada ugyanígy furcsán nézett am Borutora, de ott volt benne azért kíváncsiság, követte is, figyelte, itt most még nem tűnik úgy hogy nagyon érdekelné .
Az opening amúgy nekem tetszett, hangulatos, a zene jó, az endinget amennyit hallottam az sem tűnt rossznak, de még a képi világra kíváncsi leszek.
http://watchborut...-1-subbed/
Tessék, én itt néztem.
Jó kis könnyed bevezető rész volt!
Azért mondhatni tipikus apja.
De az a jobb szem? Hát nem is tudom. A mangát nézve Byakugannak néztem volna, de most nem vagyok én abban olyan biztos.Sőt egyre kevésbé. Csak az az érdekes, hogy a filmben ami csak később játszódik nincs benne a szem, és nem is a kapott ajándék miatt jött elő. Kíváncsi vagyok mi lesz az?
De egy biztos már most kiderült hogy Borutó különleges már csak amiatt is. Gondolom mint az apjáék Indra és Ashura lelki reinkarnációi ez is valami hasonló lesz.
Hinatát meg jó volt látni! Ő mint szigorú anya!? Érdekes! Himavarit meg remélem még sokat látjuk és nem csak mellékszereplőként, ahogy Hinatát sem.
Amúgy érdekes dologként kiszúrtam valamit! Az üdítő amit Borutóék isznak a vonaton az az amit a Naruto 10. endingjében is szerepel!
https://www.youtu...5EV-TMj4G0
A film szerintem egy prototípus és akkor még nem találták ki ezt a új szemet és biztos a mangában lévő filmes sztorit is újra meganimálják, de nem fog rossz lenni mint a DR. B. superben.Mert sok változtatás és bővítés is volt + ha a az anime eljut ide még jobban ki lesz bővítve.
Szerintem ez Byakugan, de egy evolúciós úton tovább fejlődött.
Mivel még most iratkoztak be az akadémiára, ezért a 700 fejezet egy darabig nem lesz meganimálva.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Boruto megérkezése haláli volt.
Habár mi volt az a sunyi vírusos kígyó?)
Szerintem nagyon jó kezdés volt! Rengeteg kerdes felmerült még úgy is,hogy ez elvileg egy "filler" időszak lesz.( Mivel a manga is a film eseményeivel kezd,de itt még nem is geninek.) Remèlem még a geninné válás előtt feldolgozzák a Naruto Gaiden történetet is mert az nagyon nagyon tetszett!
Ha megfigyeltétek akkor a jelek pont a jobb karjából indulnak a jobb szemében, és ugye bár az "ajándék " is pont a jobb tenyerében lesz.
Szóval valószínűleg a kettőnek köze van egymáshoz.
Valószínűleg ez is valami isteni erő.
A kérdés már csak az, hogy Kawakinek honnan van és ki is vajon ő?
Szerintem az első 1-2 évad tuti nem! Később viszont valószinüleg rákapcsolódik a manga történetszálra,csak gondolom időt nyernek a mangának mivel az nem hetente hanem havonta érkezik kb. 50 oldalas fejezetekben!
Egyesítve 2017.04.05 23:28:36:
És a filmet is újra fel fogjàk szerintem dolgozni a kisebb de story szempontból nagyon fontos kis változtatások miatt amik már csak a mangában voltak!
Ugrás a fórumra: |