Elhiszem hogy jelenleg zakatol a szekerük , de ez nem mindig lesz így
Használja az angyalok erejét , az igaz , milyen kár hogy nem ér velük semmit
Mint a meteoros incidens , ha nem jönnek a lányok , akkor kakukk lett volna
De amikor Tohka átfordult , akkor is csak nézni tudta , és ordibálni , hogy Tohka és Ellen harcolnak
Ha a harc kimenetele másképpen alakul , Shidounak esélye se lett volna Ellen ellen !
Mivel a teste ( jelenleg ) emberi , így kifárasztja , és így sem tudja úgy használni mint az eredeti használó tudja
Olyan ez , mintha beülnék az egyik forma 1-es kocsiba , ami le van fojtva , a eredeti teljesítménye egy negyedére
Nem elég hogy nem tudnám olyan jól irányítani , mint egy profi , de még a sebessége is le van korlátozva
Így bár hogy szeretném is , nem érek a nyomukba a rivális csapatoknak , de még a pálya rekordokat se tudom meg védeni
Kicsit tárgyilagos ,de remélem érthető a hasonlat
Ha meg szeretné védeni azt ami számára fontos , ennyi teljesítmény és tudás nem elég !
A lányoknál is hasonló a helyzet , pl mint láthattuk Tohka
Lepecsételt alakban , esélye se lett volna Ellen ellen
Míg ha feloldja pecsétet , akkor sincs túl sok , de veszélyezteti egy újabb átfordulás esélyét
Ami minden csak nem jó , így képen a aranyos kedves lányból ,egy örült nőszemély válik !
Aki számára mindenki ellenség , aki csak mozog
Amúgy az nem igaz , hogy Shidout nem lehet megölni , ha levágják a fejét , és elválasztják a testétől
Az soha nem nő vissza többé !
Így szerintem meghalna !
Pont erre utazik az a patkány , hogy Shidou meghal , aztán minden szellem megvadul !
Utálom amikor a gonoszok , ilyen piszkos módszereken törik a fejüket
Ki támadjunk ?!
legyen a leggyengébb láncszem a célpont
Nekem nagyon tetszett az időutazós rész , igazán imádom ezt a témát
Mondhatni más választása nem nagyon volt Shidounak
Origami olyan shockot kapott , hogy nem hallgatna se embere , de még magára Istenre se !
Nincs más mód , csak az időutazás
Engem inkább Kurimi segítőkészsége lepet meg
Origami hát igen , nem egyszerű eset , mondhatni , igazán ironikusan tragikus szituáció
Végig üldözte a szellemeket , hogy ne bántsanak senkit , erre ő bánt másokat
Ha csak random járókelők lennének az is kiütné nála a biztosítékot , de meg spékelve a dolgot , nem csak bántotta , de meg is ölte őket , ráadásul a saját szüleit
el se tudom képzelni , hogy a bűntudata és a önmarcangolása , és önmaga utálata , milyen mértékeket ölthet
Természetes hogy bekattant , és átfordult
Viszont nekem nem tettszett hogy átfordult , a átfordult szellemektől nekem rossz érzésem támad
Főleg hogy Wescot is rájuk utazik !
Lényegében , ha átfordulnak főcélponttá vállnak , ami miatt én féltem őket , kicsit tartanék is tőlük Shido helyében
Ez az átfordult állapot , nem egy jó pozitív dolog , sőt én örülnék ha eltűnne a történetből !
Vagy megtanulnák azt az erőt , normál alakúkban használni , átfordulás nélkül _!
Vagy valami hasonló , vissza pecsételni még midig könnyebb , mint észhez téríteni egy megkergült lányt
Nem hiszem hogy ez az erő vala is a hasznukra válna , jelenlegi formájában túl veszélyes
Olyan mint egy a végtelenségig tuningolt gyorsasági motor , ami mi közben irányítatlanan , akit ér elgázol !
Olyan ez mint pandora , vagy Urashima Táró doboza , jobb nem kinyitni !
Szerkesztette: KA-San - 2016.09.19. 21:33