UQ-Holder! manga téma.
117. fejezet, angol
http://www.mangap...older/117/
A harci torna nem lesz probléma, ahogy látom. Bár azért remélem, lesz még olyan ellenfél, aki okoz majd gondot. Az MSN-ben is volt pár nagyon jó harc a tornán (pl. Negi vs. Takamichi), kár lenne kihagyni egy-két trükkös harcot. Még az sem lenne rossz, ha nem Toutának, hanem a többieknek lenne néhány nehezebb küzdelme.
A cicus és a kis sárkány gondolkozhatna mielőtt puszta kézzel nekiugrik két kardforgatónak. ^^" Még Gloria főnöknek is volt annyi gógyija, hogy tekert a kezére valamit, amivel védhette a kardot.
Miért van olyan érzésem, hogy Karin egyre jobban hasonlít Shinobura...?
Hurrá, Zazie megmondta a frankót. Az MSN-ben senki nem volt, aki képesség/mágia szinten manipulálta volna az időt. Kivéve Chao Rinsen "stopperóráját", de az tudomány volt. Így ötletem sincs, ki lehet, valszeg új szereplő lesz. Hacsak közben Dana nem állt a Kezdet Varázslója mellé, ami igencsak nagy szívás lenne.
Jó lenne erről egy kicsit több infót kapni, legalább az időmanipulátor nevét és/vagy kinézetét...
Biztosan lesz olyan ellenfél, akivel még meggyűlik a bajuk. Elvégre még ott a "Király" is, aki az egyetlen S rangú harcos volt 8 hónappal ezelőtt. Valami miatt csak képes volt oly hamar elérni ezt a rangot.
A másik, hogy ugyebár még egy S rangút is le kell majd győzniük, mert ha minden igaz, úgy kapnak csak ingyenes belépést a fő tornára. Úgyhogy én szerintem itt még lesz néhány kemény harca Toutáéknak. ^^
Nem is volt ez olyan rossz fejezet. Azért a csókolózós részt inkább hagyjuk. Erről nem akarok beszélni.
A torna valóban elég könnyen alakul eddig. Érzésem szerint Toutának már csak a fő tornán lesz igazán nehéz ellenfele. Nem szeretném, hogy itt a Földön még szivassák. Ha csak nem tényleg valami régi ismerős lenne az S osztályú ellenfél, mert akkor érdekel a dolog.
Én nem hinném, hogy a macskalánynak meg a másiknak nincs gógyija. 8 hónapja még bőven alázta sebességben Toutát és harci tudásban is. Valószínűleg ő sem gondolta, hogy ennyire megerősödtek ennyi idő alatt. Annak is örültem, hogy legalább már Kuroamruval harcolt együtt. Ő a másik Toután kívül, akinek a jelenlegi erejére nagyon kíváncsi vagyok. Eddig is imádtam a kardfogató technikáit.
Hm Dana a Kezdet Varázslója oldalán? Hát nem mondom, hogy nem adnám. Elég szívás lenne Toutáékra nézve, de Dana személyiségét tekintve kizártnak tartom. (Amúgy tudom csak viccből írtad Chakra, de érdekes dolog azért.)
Chakra ... A Karin egyre jobban hasonlít Shinobura dologban mire gondolsz pontosan? Amit leművelt ebben a fejezetben az mondjuk nekem nem jött be annyira. Azért, aki ilyen idős és ennyi élettapasztalattal rendelkezik kicsit lehetne megfontoltabb is. Tudom, hogy Karin karaktere ilyen meg, hogy Toutát "nem bírja" annyira, de az, hogy bármit mond Touta és Karin fél óráig lehordja, hogy ilyen hülyeség amit mond, meg maga Touta is idióta az kicsit sok. Először várja meg míg megmutatja neki.
Na, de ez közel sem zavart annyira, mint az hangozhatott az előbbiből. Csak szeretném, ha Karint (aki az egyik kedvencem), ne hozza a sensei mindig ilyen kellemetlen helyzetbe.
Még egy dolog. Amikor itt a Holderben először felbukkant a Kezdet Varázslója ott volt Yukihime és Fate is. Akkor volt az, hogy Yukihime "be akarta zárni" Toutát a főhadiszállásra. De Yukihimének volt egy olyan megjegyzése, ha jól rémlik, hogy ő és Fate vesznek részt a tornán. Ez még most is igaz? Mert gondolom ők már csak a Fő tornán jelennének meg, de nagyon tetszene, ha velük is meg kéne küzdeni Toutáéknak.
Elvileg a MotB oldalán az idő manipulátor lehet Chao Az MSN-ben úgy ismertük meg mint aki visszajött hogy leleplezze a mágiáról/mágusokról a leplet és ki tudja azelőtt milyen rossz/gonosz tevékenységeket folytatott. Lehet hogy épp Touta győzte meg, hogy rossz amit csinál így visszajött a tervével, amit Negi "akadályozott" meg
Ha már valaki belekezd egy időutaztatós szálba ott nincsenek egyenes dolgok
@hgabi:
Úgy értem, hogy Karin külsőre (arc) kezd egyre jobban hasonlítani Shinobura. Nézd meg, a manga elején Karin még valamennyire máshogy nézett ki.
Ha Evangeline lenne bármelyikük ellenfele, az számukra kb. pont akkora szívás lenne, mintha pl. Danával kerülnének szembe. Aki olvasta az MSN-t, az tudja, hogy Eva még a mágiája nélkül is elég veszélyes. Elég ha a bábmester képességére (huzalok), vagy a magas szintű közelharci képzettségére gondolunk.
Fate meg... hát ő Fate.
@Shadow_Threat:
Erről az MSN-beli "kissing terminator" jut eszembe. XD
Nem úgy volt hogy a héten nem lesz fejezet? Na mind1, megyek elovasomXD Ohhh, na elolvastam, akkor majd most lesz ez a 2 hét szünet
Gyorsan végig futottam a fejezeten, de azon a földalatt tornán hogy mindenkivel feltörölték a padlót az alap Dana után. De én reménykedem hogy Touta még visszamegy Dana-hoz hogy befejezze a 10 éves edzéstervétXD
Ez a másik személy aki a kezdet varázsló oldalán áll és manipulálja az időt, na erre most kíváncsi vagyok hogy ki is lehet
Akit említettetek MSN-ben csaj, aki visszautazott az időben, nem lehet hogy Ő inkább Touta leszármazottja közvetlenül és Negi-é csak közvetve?
Igen jobban megnézve valóban jobban hasonlít Shinobura Karin. Bár az őszintét megmondva inkább Shinobu kezd hasonlítani Karinra. Tudom, hogy Karin kicsit másképp nézett ki a történet elején, de pl ezen a képen ---> http://www.mangap...lder/117/2 ... Shinobu frizurája, meg arca is nagyon hasonlít Karinéra. Olyan lassan ,mint Karin fiatalabb kiadásban.
Igen Yukihime harci képességei félelmetesek. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok mi történt az MSN és az UQ Holder között, hogy ennyire megváltozott. Csak nyomokban fedezni fel az MSN féle Kittyt. http://naruto-kun...lder/028/9 PL itt, mikor Toutát beoltja. "Te rongy." XD
Ezt a részt visszanézve amúgy még nagyon remélem, hogy találkozunk a jó öreg Kaitoval és a Halhatatlan Vadász Nagumoval.
Igen az igaz, hogy egyikükkel se tudna elbánni Touta, de amúgy Dana az erősebb, mint Yukihime vagy tévedek? Legalábbis emlékeim szerint még Fate is meglepődött milyen könnyen a markában tartja Yukihimét.
Jaj de rossz lesz ez a szünet most. Főleg, hogy már egy ideje a Holder a top 3 manga közé lépett nálam és jelenleg ennek a fejezeteit várom a legjobban. (jelenleg jobban, mint a OP-t, ami nagy szó nálam)
Nagyon jó fejezet volt, mindig tetszenek ezek a megoldások, amikor a valós, jelen idejű cselekmény közben bevágják a magyarázatot, oldalról-oldalra. Most is jól jött ki szerintem
A harcok közben Touta menő volt, ahogy kell lennie, kíváncsi vagyok, lesz-e még izzasztós harca. A csókos jelenetek Nincs velük bajom, kicsit idegesítő már, Karinnál még érdekes volt, de a negyediknél már inkább kínos
És mivel Touta elég magabiztos a tervével kapcsolatban a harcok közben, ezért gondolom kapnak magyarázatot, megoldást erre a problémára is, amit a fejezet végén tudtunk meg.
Ugrás a fórumra: |