------------------------------------ Szerk.
Szereplők kibeszélése.
Szorítkozzunk a személyiségük és történetük megvitatására. A technikáik tárgyalására van külön téma.
------------------------------------ Szerk.
Előző inkarnációmban mondtam valami olyat, hogy Piccolo amúgy sohasem volt gonosz, csak próbált megfelelni apja örökségének. Pl amikor Gokuval küzdött a Budakaion. hiába csinált hatalmas pusztítást, mégsem ölt meg senkit, mivel előtte a fenyegetőzésével, és a bemutatkozásával jól elkergette a publikumot.
Amikor átlövi Goku vállát, akkor is csak kínozza, hogy "ne lássátok mekkora gonosz vagyok", ám megölni nem kísérli meg
Na meg aztán öt évig nyugton maradt. Oké, hogy nem támadt Gokura, de mások életével simán zsarolhatta volna.
De aztán rájöttem, hogy ez az egész egy hülyeség.
Francia barátaink azt a nevet adták Piccolonak, hogy Petit Couer. Mivel mi a franciáktól vettük át, hát abban a tévhítben éltem, hogy a Petit Couer ezonos az Ifjú Sátánnal. Vagy maximum Kicsi Ördögöt jelent.
Nem gyerekek. Azt jelenti:
Kis Szívem.
Na ilyen névvel próbáljatok meg démonkirályként tetszelegni!
Szóval nem azért nem kezdett öt évig embereket irtani, meg városokat rombolni, mert ő olyan jó gyerek, vagy mert tartott Gokutól, hanem mert ha meghallják a nevét, akkor az emberek a túlvilágra röhögik magukat.
Előbb, mint hogy ő végezne velük.
Nomen est omen.
Szerkesztette: Cartnecker - 2016.03.08. 12:25