Legyen ennek is külön témája, remélem hogy mielőbb lesz folytatása az animének is.
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man manga (Spoilerveszély!)
Egy olyan sorozat, ami kb. önmaga paródiája A jövőben játszódik, ahol a metropoliszokat rendszeresen porig rombolják különféle szörnyek és egy hierarchikus szuperhős szervezet igyekszik megállítani őket. A főszereplő Saitama, aki 3 évnyi edzés után (melynek során kihullott az összes haja) egyetlen ütéssel képes legyőzni bárkit, igyekszik méltó ellenfelet találni magának, lletve elismerést szerezni, de valahogy sosem jön neki össze egyik dolog sem
Mostanában ez volt az egyetlen anime, aminek a részeit egymás után kipörgettem.
Maga a mű egy hatalmas nagy paródia, nem is értem azokat az embereket, akik egyből végigsértődnek és "már megint egy ütéssel csinált belőle lekvárt" mondatokkal dobálóznak. One Punch Man, vajon miért lehet ez a mű címe? xDDD
Egyébként teljes mértékben meg voltam elégedve. Szép grafika,(főleg Saitama átlagos arckifejezése xDD) jól meganimált harcok (amik nem értek véget egyetlen ütéssel ), poénos szituációk, amik néha átcsaptak komorabb/komolyabb hangvételbe.
Egy szó, mint száz bátran kezdjetek bele, csak ajánlani tudom
A folytatást én is várom, habár a manga jelenlegi fejezetei szerint 1-2 évnél hamarabbra én nem jósolnám :/
Jöhet a témába mangás tartalom, vagy a téma kizárólag anime exkluzív?
Lehetne egy, a mangával kapcsolatos kérdésem? Mi a különbség a One Punch Man és a One Punch Man ONE között? Vagy a kettő egy és ugyanaz? Azt észrevettem, hogy eltér a rajzstílus.
Azon gondolkodtam, hogy elkezdem amikor kettő is szembe jött xD
A ONE változat tekinthető az eredeti műnek, ami egy webcomic, vagy webmanga, ha úgy tetszik, amit a szerző, ONE ír és illusztrál. A rajzstílus karikatúrás, de engem egyáltalán nem zavar.
A sima One Punch Man, vagy Onepunch-Man pedig a webcomic átrajzolt változata, amit ONE ír és Murata Yuusuke illusztrál. Többségében megegyezik a webcomic változattal, bár most igencsak bővíti, kiegészíti az aktuális történetszálat. Ez tekinthető a hivatalosan kiadott változatnak és ebből készült az anime adaptáció is. Sajnos, eléggé le van maradva a webcomictól, ezért sokat kell majd várni az anime 2. évadára, már ha megvalósul valamikor egyáltalán.
Beleolvastam a mangába. Az átrajzolt változatot le is daráltam és annyira bejött, hogy szerintem a ONE-nal fogom folytatni.
Szerencsés vagy...
Ugrás a fórumra: |