Mi a kedvenc játékod, játékaid?
Nekem a Diablo sorozat (D1 D2, a hármat nem próbáltam), a C&C játékok. Ezen a kettőn nöttem fel, na meg a Doom2 is örök kedvenc, azzal mostanában is sokat játszok.
Mi a kedvenc játékod?
A Diablo 3 jó lenne,de nem az.Sokat kellett várni rá,hatalmas volt a hype körülötte,de végül nem azt kaptuk amire vártunk.De a 2 a mai napig megvan dobozosan.
CoD 4 talán az egyetlen játék amivel 8 éve játszom és már átléptem vele a 3000 órát.
De nagy kedvencem még az Assassin's Creed sorozat (a 2,Rev, és 4)
Mass Effect trilógia
Bioshock
Life is Strange
D3 még mindig tervbe van véve. De igazából nem sok jót hallottam róla. D2 nekem is meg van eredetiben.
CoD4 az tényleg jó volt, igaz én csak single-ben, de sokat játszottam vele. Bár játékidőben a CoD MW3 ráver szerintem. Kevésbé volt jó az alap kampány, de a survival mód, arra brutálisan rá voltam függve.
Jedi Knight játékok jók még, meg a KotOR 1-2.
Nekem is a Mass Effect trilógia az egyik legnagyobb kedvencem. Olyannyira lekötött a történet, illetve a tény, hogy kedved szerint alakíthatod a végkimenetelt, akkora piros pont volt nálam, hogy rögtön kétszer is neki kellett esnem
A CoD-okból nekem még a 2 volt az örök kedvenc, mondjuk a 4 sem volt rossz
Összeírok egy személyes all time top 10et mert unalom van meg nátha.
1. Kotor 1-2
2. Heroes 3
3. Pokemon 1-3 generáció
4. Fable
5. NFS. Most Wanted
6. Total Club Manager 2004-2005
7. Counter Strike 1.6
8. League of legends
9. Minecraft
10. Gta San Andreas
G3ri írta:
Nekem is a Mass Effect trilógia az egyik legnagyobb kedvencem. Olyannyira lekötött a történet, illetve a tény, hogy kedved szerint alakíthatod a végkimenetelt, akkora piros pont volt nálam, hogy rögtön kétszer is neki kellett esnem
G3ri írta:
Mass Effectnek mennyi nagyjából az időigénye? Azt ki kéne pörgetnem egyszer, de nem merek belekezdeni ilyen függőséget okozó dolgokba.
G3ri egy hozzászólásodat kitöröltem, mivel a fórumon tiltott a duplaposzt. Ez egy alap szabály itt, kérlek a továbbiakban ügyelj rá. (Röviden: egy témán belül csak akkor írhatsz új hszt, ha valaki más is írt már, nem lehet két hozzászólásod egymás alatt.)
Akkor azt hiszem a Mass Effectet elkerülöm még egy darabig. Mert én ilyen játékokban pont olyan avgyok, aki minden apró kis szar melléküldit is megcsinál, elmegy mindenhová, stb. Kotorban is ez volt. Szóval ezt majd csak ha lesz időm.
Bioshock játékokat játszottad már, Aes?
Megéri,mindnek remek története van,az Infinite és a két kiegészítője a Burial at Sea 1. és 2. része viszont kiemelkedően jó.
G3ri egy hozzászólásodat kitöröltem, mivel a fórumon tiltott a duplaposzt.
Van.Az 1. és a 2. rész szorosan összefügg, mindkettő a víz alatti városban,Rapture-ban játszódik és mindkettőnek elég komor,sötét atmoszférája van.A 3. az Infinite új sztorit kapott, Columbia lebegő városában játszódik.A fő sztorin kívül kapott két kiegészítő kampányt Burial at Sea néven,ezek megint Rapture-ban jászódnak,de szintén más a sztorijuk.
Nekem személy szerint az Infinite és a két kiegje a kedvencem.Az Columbia gyönyörűen néz ki,szinte már művészien és a játék történelme is brutálisan sötét.Elég ha megnézel egy interaktív festményt ,elmondja hogy a hős megváltó kiket é hogyan gyilkolt szarrá.
Kazekage írta:
Összeírok egy személyes all time top 10et mert unalom van meg nátha.
1. Kotor 1-2
2. Heroes 3
3. Pokemon 1-3 generáció
4. Fable
5. NFS. Most Wanted
6. Total Club Manager 2004-2005
7. Counter Strike 1.6
8. League of legends
9. Minecraft
10. Gta San Andreas
Én simseztem, meg startlapjátékoztam, amikor még kislány voltam. :3 És volt néhány egyszerűbb játékos CD-ROM-om. Az autósjátékokban mindig bénácska voltam. Azóta meg nem játszom, max. ilyen androidos ügyességi meg logikai játékokat. xD
Unokatesómat szerettem nézni, mikor GTA-zott, meg még volt egy pár játéka, amire nem emlékszem. XD Meg egy haverom volt nagyon kocka, csodáltam azokért a dolgokért, amiket csinált, őt is jó volt nézni.
Ugrás a fórumra: |