A régi fórumon ugyan ezen a néven szerepelt ez a téma. Mint régen most is ide jöhet mindenféle alkotás, rajz, festmény, stb.
[img]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/021/8/e/candle_jack_sign_by_tagoston16-d37our9.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Ha vége ennek a hónapnak, talán kipakolás után le tudom nyúlni a hónapok óta tervezett karakterem gyaloglását és futását. Gyűlölöm a fázisrajzot, de a "Nem megbukásért" áldozni kell.
Viszont unalom/vonalrajznak most sikerült összehoznom egy amúgy is megszavazott Sárkánykánt.
[img]http://kephost.com/images/2016/03/27/20160327_215932.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
A mellkasán egyébként nem halványabbak a vonalak, csak a fény rondít bele. Még ha ez nem is volt túl bonyolult, a részletek időigényesebbek lesznek. A kérdés már csak az, mivel fogjak hozzá. Akvarellel mindig is imádtam dolgozni, de az baromi macerás és a lapot is féltem, mert őszintén szólva nem festésre született. Viszont az eredeti kép színvilága olyan megragadó, hogy sajnálnám fekete-fehérbe megszülni. Nagy dilemma.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Jól néz ki. Szerintem vágj bele az akvarellel, jobban nézne ki, mint fekete-fehérben.
[img]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/021/8/e/candle_jack_sign_by_tagoston16-d37our9.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Pont tegnap akartam egy hozzászólást írni ide, hogy legalább tartalmazzon is grafikai munkákat a téma, ha már ez a téma célja, de úgy tűnik szerencsére valaki végre tett be egy művet. ^^
Mindig is vonzottak a rajzok, és maga a rajzolás és a festés, de sajnos nagyon nincs hozzá érzékem. Viszont a mangám szerkesztése közben gyakorta kell retusálni oldalakat, emiatt megpróbáltam mindig minél jobban leretusálni az oldalakat, mert akkor úgy érezhettem, hogy tudok rajzolni. ^^ Szerintem sikerült elég sok jót készítenem a UQ Holder! manga eddigi 116 fejezete alatt, gondoltam megosztok veletek párat. Spoilerezni nem akartam, így direkt a linkek nevei a manga fejezetszámát és oldalszámát tartalmazzák, a képen meg egy retusálás előtti és utáni kép látható.
26. fejezet: 9. oldal <- Ez volt a legelső "teljes" retusálásom, és ezután kezdtem el egyre jobban arra törekedni, hogy minden egyes oldalt leretusáljak olyan jóra, amennyire csak lehet és persze amennyire csak tudom. 38. fejezet: 16. oldal <- Ezen a képen szenvedtem eddig a legtöbbet, mert ezek a vonalazgatások nagyon pepecselős munkának számítanak, és akkor még közel sem ment olyan jól a retusálás, mint most! ^^ 40. fejezet: 1. oldal <- A színes képek retusálásai közül magasan ez lett a legjobb! ^^ De az egész mangának a borítóképei közül is eddig ez a legjobb. 40. fejezet: 7. oldal 72. fejezet: 8. oldal <- Az eddigi összes retusált képem közül ez magasan a kedvencem! 83. fejezet: 3. oldal 89. fejezet: 10. oldal <- Ennek az oldalnak a retusálását élveztem eddig a legjobban. 90. fejezet: 12. oldal <- Végezetül pedig legyen az eddigi szerintem legjobban sikerült retusálásom.
Az efféle hamus, lángos dologba amúgy se lenne túl előnyös pár szál ceruzával és rotringgal belevágni. Viszont akkor ki kell találnom valami egyszerűsített, vázlatszerű dolgot, amivel dolgozhatok cerkákkal az órákon. De, talán van is egy ötletem, de az emberi anatómia sose volt az erősségem. Talán, mert annyira nem is szeretem.
Szerkesztés:
A mai nap elfelejtettem magammal vinni Aurelion Sol firkálmányomat, viszont a Jhin skiccem eltettem szerencsére. Ő most így halad, de talán jobban nem is dolgozom ki, ez csak amolyan gyakorlás:
[img]http://kephost.com/images/2016/03/30/2016-03-3014.12.14.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Érdekes alkata lett... de, mondjuk ez az ő esetében nem meglepő. Különben meg, róla már volt egy másik rajzom, de teljesen még az sincs kész:
[img]http://kephost.com/images/2016/03/30/2016-03-0214.48.53.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Szóval mostanában körülbelül ennyi mindent szültem. Tényleg nem sokat.
Szerkesztette: Sasha - 2016.03.30. 16:00
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Tök jók a munkáitok. ^^ Heni, az a sárkány tényleg király lenne színesben. :3
Én is hoztam egy rajzot. Tudom, hogy az oldal nem foglalkozik az Air című animével, de nekem ez volt a legelső (2012 januári) olyan művem, ami bármiféle japán dologgal kapcsolatos. Bár nem igényelt olyan bonyolult rajzolást, mint a fentebbi alkotások, viszont majdnem egy hétig színezgettem napi több órán át, és végül még azt is elrontottam. (A hajában eredetileg nincsenek barna csíkok.)
Mindenesetre ő itt Misuzu. http://kepfeltolt...es.hu_.jpg
"Nem igényelt bonyolultabb rajzolást"?
Úgy irigylem azokat az embereket, akiknek ilyen tehetségük van. Énnekem egy élet is kevés volna ahhoz, hogy a fentiek közül akár csak az egyiket is elkészítsem.
Én próbáltam színes rajzot keresni most magamtól a rajzod látván @bloodbath (és egyébként nagyon jó lett), meg a Sari miatt. De, rá kellett eszmélnem, hogy nincs... Általános sulis korom óta nincs (vagy is de, egy van, de az annyira +18 lett rossz értelemben, hogy még itthon is eldugtam, nehogy rábukkanjak, kukába ki se mertem dobni) Úgyhogy most újat fogok alkotni. Egyébként elég szép dolgokat lehet kihozni, ha több eszközt használunk, viszont itthon ceruzán és rotringon kívül aligha akad más. Annak örülnék, ha valami digitális rajzpadra telne, elvileg nem drága, akkor talán többre megyek majd a virtuális síkon is. De, arra emlékszem, hogy mégis csak sikerült egyszer egy olyan rajzot összehoznom, ami vegyes technikával készült. Az az SCP - 1471 -et ábrázoló firkám és úgy tudom, ezt már egyszer fel is tettem. Sajnos azóta se sikerült ilyen, viszonylag tűrhetően árnyékolni...
[img]http://kephost.com/images/2016/04/02/20150326_140231_by_outl4st-d8qonbo.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Meg aztán, ritkán jut időm az árnyékolásra, a meglévők is a suli miatt létezhetnek. A másik gond, hogy mire megrajzolom a vonalakat, elmegy a kedvem az egésztől - mivel sajnos ez is megesik. Kicsit "régebbi" példám:
[img]http://kephost.com/images/2016/04/02/12650457_1724698487767392_1955912724_n.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Énnekem egy élet is kevés volna ahhoz, hogy a fentiek közül akár csak az egyiket is elkészítsem.
@Azazel Szerintem biztosan sikerülne valami szépet alkotnod. Akkor főleg, ha olyanba kezdesz, amit kiváltképp szeretsz is. Én például hajlamos vagyok ritka csúnyán, a fentieknél is aránytalanabbul rajzolni, ha olyat kell, amit nem akarok, nem tetszik stb. Ráadásul számos közegben nem is megy. Egyszer mindenképp próbálj meg valamit. Én kíváncsi vagyok rá.
Dekurvajó az az első, már elnézést a kifejezésért. Még a sarinál is sokkal jobban tetszik. *-* Persze a második is elég menő.
Amúgy velem is van csomószor, hogy belekezdek egy rajzba, és még évekkel később sincs befejezve. Most is rajzolok egy natúrósat, kábé két és fél hónapja, és még mindig nincs kész, pedig A4-es lap... A színezés részét utálom, mert ezer évbe telik befejezni. Meg is fogadtam tegnap, hogy én az életben többé nem színezek semmit.
Amúgy én is szeretnék rajztáblát, de nekem is csak ceruzára, festékre és temperára futja... :c Pedig milyen király lenne vászonra festeni valami szép olajfestékkel... ^^
Azazel: Igazából ez tényleg nem bonyolult rajzolás, meg hát ott volt előttem a kép, ami alapján rajzoltam, úgy meg pláne nem nehéz... De szerintem köthetünk alkut: Te megtanítasz tisztítani, én meg rajzolni.
Nekem annak idején volt olajfestékem, használtam is és szerettem, de megöltem vele a szőnyeget, úgyhogy azóta az itt a lakásban illegális tömegpusztító fegyverként van számon tartva.
Amúgy meg... túlságosan macerás és piszkos, hely meg nincs. Örülök, ha "kényelmesen" elüldögélek a szeméthalmaim között itt a monitor előtt.
Egyébként engem is kezd bosszantani, hogy már fel vannak halmozva a vonalrajzaim és bár beígértem, hogy befejezem, egy, egy és fél hét alatt most fogok belekezdeni a harmadikba.
Mondjuk gondolkodtam kicsit erotikusabb témán ismét (mondjuk egy dögös akton), mert tőlem ugyebár az se idegen, a legutóbbi kimondottan szexi lett (még a tanárom is belepirult, pedig pasi XD ), szóval lehet hogy megkísérlek egy hasonlót...
Mondjuk nem tudom, talán egy Spoiler jelzéssel ki tudnám tenni, de lehet, nem kéne...!? Még a végén kapok szexuális zaklatásért. Amit lehet, hogy amúgy megérdemelnék... már a puszta jelenlétem miatt.
Helyem sajnos nekem sincs, túl kicsi ahhoz a szobám, a kacatok pedig túl sokan vannak, de azért jó lenne.
A natúróssal még én sem végeztem, még hátravan kb a 75%-a... Most is azt színezgetem nagy unottan.
Az erotikusra pedig annyit, hogy a fentebb említett mellett én is rajzolok egy, hát, hmm, meztelen nőt csápokkal, de nem azt a tentacle style-t, mielőtt itt még valaki gyanúsítgatna, a csápok nem csinálnak semmit, még csak nem is intim helyen vannak.
(Ha kitenni nem is lehet azt a rajzot, nekem azért majd elküldöd? ^^ Érdekelne mit alkottál végül.)
A csápokat pedig szeressük! Mondjuk mondhatnám, hogy alaptalanul vágták hozzám a(z) (idézem): "Te kislány, látens japán vagy" jellemzést, de az a baj, hogy a Fórumon már tanúbizonyságot tettem arról, hogy imádom a csápokat, szóval...
Különben, egy régebbi erotikus rajzomat már feltettem ide és azzal nem volt baj, azt most be tudom linkelni neked, hogy esetleg felkészülj, vagy tudd mire számíts, szóval tessék (Nem 18+ de azért kitettem):
(+18) Draven rajz
Illetve, ma este kezdek neki és nagyon el kén döntenem, mi legyen a téma. A maszkos pasi kategória marad, a kérdés hogy kettő közül ki legyen, [ Ő ] vagy pedig továbbra is [ Ő ].
Hát ezen a rajzon jót kacagtam! Naggyon jó! Ezek után már várom a következőt.
Hmm, szerintem ha sokat rajzolod a másodikat, akkor legyen az első. ^^
A csápokat pedig lehet, hogy szeressük, de azért mindennek van határa.
Ügyesek vagytok, gyerekek. Jó nézni a képeiteket. :3 Majd én is mutatok párat, habár mostanság alig firkálgatok sajna. :/ Többek között azért, mert betelt a skiccfüzetem és lusta vagyok újat venni. >< Így viszont a papír sarkak maradtak.
Azt hiszem, nyögve nyelősen nekiláttam az első simításoknak, de ez elég hosszú meló lesz, ha valóban azt akarom, hogy ez az egész éljen.
Már amennyire lehet. A cenzúra utána ment rá, de igazából mindegy is. Azért gyerekek kerüljék...
(+18) Reaper
[img]http://kephost.com/images/2016/04/06/REAPER-BYIAOUTL4ST5CPKEITER.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Egyébként a Lindemann - Ladyboy című száma ment a rajzolás alatt, szerintem magyaráznom se kell a dalszöveget.