Nah ide lehet kiöntenünk lelkünkből társaink minden hibáját és lehet farkakat méregetni, hogy ki mekkora Carry... :kkshi
League of Legends(PC)
Maga a játékmenet határozza meg, hogy mit kell buildelned. Én szoktam Iron Solarit venni, ha az enemy teamben vannak olyanok, mint Diana vagy LB . Ha meg sima normal meccseket akasz menni akkor ezt szoktam hozni azokra:
- Figyelkők tekintete
- Higanyléptek cipő
- Athéné szentségtelen grálja
Eddig kell okosan játszani, innen meg már gg ez x'D
- Félholt csapás
- Luden Visszhangja
- Rabadon Halálsüvege
Egy adct lazán ellehet tüntetni.
Attól függ, hogy a Thunder Lord, vagy a Wind Speaker mesterséget használod rajta.
Mind két esetben. Vedd meg rá az Arden-t. illetve helyzettől függően fejleszd ki a Frost Queen-t, vagy építsd bele a Sight Stine-ba.
Ha van minimum 1 stealth az ellenfél csapatában, akkor egy slotot áldozz a Pink Wardnak
Thunder Lord esetében
Vedd meg rá a Ludent és a Lich Bane-t
Ezután pedig egyéb AP-s itemek. Javasolt dolgok pl Rylai és az Abyssal, ha a sebzésen kívül is akarsz adni plusz segítséget a csapatnak.
Wind Speaker esetében.
Kevesebb AP-d van ezzek is leginkább az Ardenből és esetleg a Frost Queen-ből fog származni.
A többi egy picit tankossabb tárgy.
pl Frozen Hearth, vagy Frozen Guantlet.
Iron Solari is jól jöhet, de nerfje óta nem igazán tetszik. Ha AP ellen kell védekezned, akkor inkább Banshee.
De még jó lehet ide az Abyssal is.
Ha még jobban rá akarsz segíteni a Pusholásra, akkor az Arden mellé még vehetsz. Ohmwrecker-t, Zz-rot-ot. vagy Banner of Command nevű tárgyakból valamennyit.
A tankosabb változat előnye, hogy jobban be tudsz mennia sűrűjébe védeni a társaidat, illetve biztosabb az ulti használat sikere is. Hátránya, hogy viszonylag keveset sebzel, de cserébe a társaidat erősíted, az ellenfelet gyengíted.
AP változat esetén, meg erősen tudsz pókolni, és jelentős sebzésed van.
Hátránya viszont hogy papír vagy.
Ha teheted mindkét változat esetében próbáld maxolni a CDR-t
EUNE és bedobott B3-ba. Néhányat rankedeztem , jelenleg B1, javarészt normal meccseket megyek ismerőseimmel, akik miatt nem ritka, hogy platos enemykkel kell szembenéznem. Bár mostanság, hogy éjjeli bagoly lettem kevesebbet játszok a haverokkal és így annyira nem szórakoztató a sok afk miatt.
[img]http://kepfeltoltes.hu/160228/LOL8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Nos akkor ilyen is az amikor normal meccsen az általam leírt builddel megy az ember. Csak, hogy ne mondja senki, hogy csak írkáltam valamit, gyorsan játszottam is egy Sona meccset.
B2 be dobott ott is maradtam. Nincs erőm rankedezni és mindkét mainem kinyírták
Szóval gykorolhatok be más biztos nem bannolt carry-ket. Az egyik szerintem Poppy lesz. A másikat nem tudom. Nehéz ez így. Elise-t meg megveszem amíg free volt eszméletlen jó játékokat mentem vele élvezet a karakter.
Rito ezt komolyan gondolta a tehénnel?
http://kepfeltolt...es.hu_.jpg
Olyannyira fingom sincs, hogy mi fán terem Alistar, hogy játék közben el kellett olvasnom a képességeit, hogy melyik gomb melyik, meg hogy az ultija mit csinál. Még a build is lehet fura. (mondjuk nálam mindig az) Tank oszt jóvan.
W – Felöklelés
AZ IGAZI KOMBÓ: Mostantól elő lehet készíteni a Q – Porrá zúzás elsütését, ami azonnal automatikusan bekövetkezik, amint Alistar elérte a célpontját.
Voltam én már S3 is a seasonban, de most megint s5 közepén vagyok. Win Lose ugrabugra van. Élvezem mikor 17-3 vagyok LB-vel, aztán 3-8 Fiddle, 0-8 Jhin és 0-6 Morgana, aztán nem tudom lehozni, mert a drága MF-et védik mint a szenny... Sokszor olyan kiégető ez a játék
Gold5-öt szeretném elérni, aztán utána stopi van, nem fogom kiidegelni magam az ilyeneken....
| Ugrás a fórumra: |