Hamár így szóba került ismét az ikerlélek, egy ideje már gondolkodok rajta de mivan ha az alap feltétel az hogy egy emberré vált lélekszörny és egy jó minőségü lélekkel rendelkezö ember kell a szülö legyen ahoz hogy ikerlélekkel szülessen valaki ?
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
TS most 76 szintű, tehát hamarosan jöhet egy újabb gyűrű.
Elég lenne neki kivnnie valamilyen ritka növényt az erszényéből amit vésztartaléknak tartogatott vagy még nem volt olyan szinten, hogy érdemes legyen elfogyasztania(valami kamu magyarázat) vagy ha nem is az erszényből akkor a szigeten is lehetnek kincsek, amiket megérezhetett az új képességével s egy ilyen növény dobhatna rajta 4 szintet s akkor csak egy nagy halat vagy polipot kell csak kifogni a 8. gyűrűnek s ha az piros lenne akkor TS minimum 81-82 szintű lenne.
ehhez hozzá jön a nyolc próba ahol próbánként kaphatna legalabb 1 szint ajándékot mit már a többieknél láttuk is ezt.
Ha nem is kapna semmilyen növényt amit valószínűleg nem is fog kapni akkor is most 76. szinten van + 8 próba aminél elméletileg kellene teljesítette próbánként 1 szintett kapnia.
76+8 az 84 szintet min el kellene érnie mire végigmegy az egészen TS.
Ha a 8. gyűrű piros lessz akkor az további 2 de akár 3 szintet is jelenthet. Ha ezen elméletet vesszük alapul vagy is min 86-87 szintet el kellene érnie TS mire vége DE szerintem az a hianyzó 3-4 szint valamilyen módon teljesülni fog s TS mire visszamegy 9 gyűrűvel fog rendelkezni.
XW feltámasztása s TS áldozata. Ezek nem olyan problémás dolgok szerintem.
Azt mondták neki, hogy addig ne rakjon gyűrűket a kalapácsra amíg a füvön nincs kilenc gyűrű akkor elkezdheti pakolni rá nyugodtan a fekete gyűrűket.
Vagy is h TS 9gyűrűsen távozik a szigetről akkor a visszaúton ha nem is rakja tele a kalapácsot fekete gyűrűkkel akkor is már 3-4 simán rárakhatna, sőt már a szigeten is tehet rá legalább eggyet.
Szerintem a feltámasztás csak azután lessz hogy a 9 gyűrű a kalapácson lessz ami ha csak mind fekete is lenne már nagyon is brutál lenne (persze mindd azt találgatjuk mennyi is lessz piros)hiába veszik el a fűről a kultiváció kalapácson a kilenc gyűrű rajta lessz. Akkor a helyzet ugyan az elkezdi pakolni a fűre ismét a gyűrűket s ha mákja van akkor már csak a feketéket s pirosakat kell pakolni rá. akkor mindd a füvön s a kalapácson csak fekete s piros gyűrűk lennének. Ha lehetne így akkor nem is lenne olyan rossz. Persze valami csavarnak lennie kell miért is ne legyen jó.
Abban szerintem megegyezhetünk hogy valamilyen formában meglesz oldva XW feltámadása hogy TS-nek ne kelljen feláldoznia se a kezét se a kultiválását az már más kérdés hogy hogyan, ami nagy kérdés még hogy mennyi idejük van még a szigeten és az Lcs mikor fog cselekedni mert nem gondolnám hogy ülnek a babérjaikon még 5-6 évet .
Meg vegyük figyelembe azt is hogy TS-nek olyan próbája van " Tengeristen utódja vagy örököse lesz " tehát gondolom én hogy a jutalmak is nagyon durvák lesznek.
Azt ugye nem felejtettétek el hogy RR jutalma hogy emelték a gyűrűi éveinek számát 500-al . Na most ha TS-nek is lesz ilyen és az lesz a vége hogy a kalapácson full vörös gyűrűk lennének ?
Van még 1 dolog ami nemrég megütötte a gondolatomat volt arról szó hogy van az Lcs-nek egy lélekcsont fullos készlete . Azt elméletileg a feltételek miatt Bibi néni nem tudja használni mivel szeráf lélek kell hozzá. Na már most akkor neki nem tudjuk hogy mennyi van, pár darab vagy neki is ilyen 5-6.
Engem ami nagyon érdekelne hogy most a tengeristen él vagy halott vagy épp a végét járja ? Mert eddig nemsokat tudtunk meg csak hogy 100-as és hogy nagyon sokat élt és többször is próbált utódot találni és Ts-ben nagyon reménykednek.
Meg van egy hogy mikor volt a visszaemlékezés és Bibi néni elnyelte az előző pápát . Az egy egyedi képesség ? mert eddig ilyenről nem volt szó.
fantom írta:
Nem kel pánikól ni
Hát gondolom a 9 próba után eléri a 100%-ot vagyis tenger isten lesz. Gondolom ez a 100 szint is egyben. Most első próbánál kapott 5%-ot később meg gondolom jön a többi.
De azért az előttem szólókkal kapcsolatban, hogy ha minden próbán kap TS 1-1 szintet meg jönnek a vörös gyűrűk és azokkal is kap 1-2 szintet akkor már mi értelme a kultiválásnak. Mindet ezek miatt kapna. Meg amúgy most ő nem kapott szint növelést mint a többiek. Sőt még gyűrű öregítést sem kapott. Bár azért szerintem is valami olyan lesz a végén a próbáknak hogy TS is kap majd végül öregítéséket és jöhetnek a fullos gyűrűk. Főleg a kalapácsra. De mint láttuk már a lépcsőzéssel mennyit erősödtek. Lehet a többi próbán nem nő ennyit az erejük inkább más testi adogatásuk nő. De lélekerő nem. Pl hova nőjön, ha TS se igen tud gyűrűt szerezni. Vagy a többiek se hogy XX esete is mutatja. Most tényleg dagi lesz itt a jó kérdés.
Na meg azért tegyük már hozzá hogy elvileg minél magasabb egy szint annál nehezebb és többet ér 1-1 szint emelés is. Pl volt említve hogy TD esetén már már 1 szint is mintha az előző duplája lenne. Szóval kész csoda számomra már az is hogy ilyen magasságban hogy tudtak ennyi idő alatt ennyi szintet lépni. Meg azért lehet hogy mondjuk a 60 szintnél egy vörös gyűrű 5 szintet ért de lehet a 90 szintnél az már csak 1 szintet. Későbbiekben meg mondjuk 96-97 szintnél vagy feljebb még fél szintet sem.
Lélekcsontokkal kapcsolatban azt mondta a nagymester hogy a LCS csak a legnagyobb szervezet és lehet akár több ilyen szettje is lélekcsontokból. Szóval lehet nyugodtan Bibi néninek is. Meg külön hogy van egy full csak 100.e éves gyűrűkből való amik az angyaloknak való, de az is csak a 100 szint elérésével nyelheti el a 6. lélekcsontot előbb nem. De Bibinek gondolom csak 10.e éves szettje van.
De amúgy még mindig fúrja a kíváncsiság az oldalamat hogy van 6 féle lélekcsont vajon a külső ezekbe beleszámít vagy azzal lehet vajon 7 is? Pl TS póklábai külső vagy egy törzs? HA külön akkor még lehet törzs és azzal lenne 7 lélekcsontja. Talán még Bibi néninek is.
És ha már egy isten utódot keres magának akkor csak lehet vele valami. Talán tényleg a halálán van hiába 100 szintű (de akkor se halhatatlan csak sokáig él) vagy csak úgymond "nyugdíjba" készül vonulni!?
De ez vonatkozik az angyalkánkra is!? Mert nála is megvan a 9 próba, de hogy vajon az angyal isten is akar vagy csak kap egy utódot?
Az előző pápa elnyelését én valahogy úgy tudom elképzelni mint amit TS is csinál a 8 pókláb lélekcsontjával. Azzal is elnyeli ellenfele erejét. Gondolom Bibi néni egyik lelke csak a pók és annak az egyik ilyen képessége lehet akár TS esetében. Legalábbis valami hasonló.
Eloszor is ha lenne varazsfuve TS-nek miert nem hasznalta az elso proba alatt? Azert mert nincs neki. Ha megnezed az elso proba jutalmait minden ismert jutalom szint emeles vagy gyuru minoseg noveles volt kiveve TS-t igy ha azt veszuk alapul hogy mindenki azt kapja ami a neki legjobb es TS AFFINITAST kapott en nem szamolnek arra hogy jutalmul szintet kap.Freeman írta:
TS most 76 szintű, tehát hamarosan jöhet egy újabb gyűrű.
Elég lenne neki kivnnie valamilyen ritka növényt az erszényéből amit vésztartaléknak tartogatott vagy még nem volt olyan szinten, hogy érdemes legyen elfogyasztania(valami kamu magyarázat) vagy ha nem is az erszényből akkor a szigeten is lehetnek kincsek, amiket megérezhetett az új képességével s egy ilyen növény dobhatna rajta 4 szintet s akkor csak egy nagy halat vagy polipot kell csak kifogni a 8. gyűrűnek s ha az piros lenne akkor TS minimum 81-82 szintű lenne.
ehhez hozzá jön a nyolc próba ahol próbánként kaphatna legalabb 1 szint ajándékot mit már a többieknél láttuk is ezt.
Ha nem is kapna semmilyen növényt amit valószínűleg nem is fog kapni akkor is most 76. szinten van + 8 próba aminél elméletileg kellene teljesítette próbánként 1 szintett kapnia.
76+8 az 84 szintet min el kellene érnie mire végigmegy az egészen TS.
Ha a 8. gyűrű piros lessz akkor az további 2 de akár 3 szintet is jelenthet. Ha ezen elméletet vesszük alapul vagy is min 86-87 szintet el kellene érnie TS mire vége DE szerintem az a hianyzó 3-4 szint valamilyen módon teljesülni fog s TS mire visszamegy 9 gyűrűvel fog rendelkezni.
XW feltámasztása s TS áldozata. Ezek nem olyan problémás dolgok szerintem.
TH csak 2 lélekcsontot távolított el. AY lélekcsontját el se nyelte. Csak a klán 2 lélekcsontját távolította el. A jobb kar és bal lábat. (érdekes hogy pont ezek kellenének TS-nak is, bár biztos szerez helyettük jobb 100.e éves csontokat. Sok még a felpakolandó gyűrűk száma) Amúgy ez a 19 szint honnan jött? Említve nem volt hogy TH hányas szintű volt csak hogy 75 szintre esett vissza. Ja meg TS 6. gyűrűje XW-é nem az 5.! Így jött neki 5 szint. Bár a 7.gyűrűnél meg 4,5 szint volt, de én a fél szintet betudnám annak hogy a lépcsőn volt 100 napig amíg elnyelte. Szóval 4 szintet nőt.
És pont emiatt hogy mennyit nőt egy év alatt lehet kiakadni, mert normál esetben ilyen magas 60 felett 1 év alatt szerintem olyan 3 szint lenne a normális még lehet sok is.
Na meg TS valahogy eleve nem igen kaphat sok szintnövekedést jutalomnak mert akkor tényleg simán lehagyná a többieket. Már gondoljunk csak arra hogy MoBai-tól 1-2 szintre volt mikor megérkeztek a szigetre. Most már 5 szint a különbség. Ha még kapna szint jutalmat mint ők meg jönne megint egy vörös gyűrűt neki már legalább 7-8 lenne csak tőle a többiektől meg legalább 10 szint különbség. Túl sok lenne már így neki. Ennyire nem hagyhatja le a többieket ilyen gyorsan mert mi lenne a 7-8-9 próba végére. A többiek 80 körül lennének ő meg már majd 100 szinten?
És Bibi néni sem biztos hogy elnyelte XW anyjának a lélekcsontját. Mert jó hogy 100.e éves, viszont nem biztos hogy passzolna a készletbe. Merthogy a lélekcsont fúzióhoz azonos lélekállatból kell hogy származzon a 6 lélekcsont. Szóval a fúziós képesség miatt lehet nem passzolna így nem nyelte el.
TH 3 csontot tavolitott el eredetileg . 2 amit a klantol kapott es egy amit a felesege Ah Yin hagyott hatra. Amikor TH levagta a kezet es a labat a vizesesnel TS elnyelte a harmadik csontot es a ket Tiszta Eg csont vissza kerult a klanba. Amit a Venek fel ajanlottak TSnek ha meg csinalja a 3 probat.goku5 írta:
TH csak 2 lélekcsontot távolított el. AY lélekcsontját el se nyelte. Csak a klán 2 lélekcsontját távolította el. A jobb kar és bal lábat. (érdekes hogy pont ezek kellenének TS-nak is, bár biztos szerez helyettük jobb 100.e éves csontokat. Sok még a felpakolandó gyűrűk száma) Amúgy ez a 19 szint honnan jött? Említve nem volt hogy TH hányas szintű volt csak hogy 75 szintre esett vissza. Ja meg TS 6. gyűrűje XW-é nem az 5.! Így jött neki 5 szint. Bár a 7.gyűrűnél meg 4,5 szint volt, de én a fél szintet betudnám annak hogy a lépcsőn volt 100 napig amíg elnyelte. Szóval 4 szintet nőt.
És pont emiatt hogy mennyit nőt egy év alatt lehet kiakadni, mert normál esetben ilyen magas 60 felett 1 év alatt szerintem olyan 3 szint lenne a normális még lehet sok is.
És Bibi néni sem biztos hogy elnyelte XW anyjának a lélekcsontját. Mert jó hogy 100.e éves, viszont nem biztos hogy passzolna a készletbe. Merthogy a lélekcsont fúzióhoz azonos lélekállatból kell hogy származzon a 6 lélekcsont. Szóval a fúziós képesség miatt lehet nem passzolna így nem nyelte el.
Nem tudom honnan vetted de TH sosem nyelte el AY lélekcsontját szóval két lélekcsontot távolított el. A szintjét meg sosem mondták meg szóval nem tudjuk mennyit esett vissza csak azt tudjuk hogy 75-ös lett az eltávolítás után .
Az Lcs lélekcsont készlete elméletileg nem lehet 100 ezer éves az összes darab mert ha visszaemlékeztek akkor azt mondták mikor TH elnyelte AY lélekgyűrűjét hogy a történelem első Titulus Douloja 100 ezer éves gyűrűvel.
Elméletileg lehet hogy meg tudták ölni de a gyűrűjét nem tudták elnyelni és a lélekcsont meg megmaradt de sok még a kérdőjel.
A 100.000 lelekszorny mindig ad csontot is igy amikor TH elnyelte a gyurut egyertelmuen a csontot is.A 121-s reszben a csataban latszik egy pillanatra hogy a csont TH kezeben van az aldozat utan. Sot Abban a reszben mar az akkori LCS Papa is mondja hogy 100K-s TD es megijed de nem mondja hogy az elso a tortenelemben. A 122-s reszben pedid TS elnyeli a 3-dik csontot. TH TD igy minimum 90-s szintu. Azt is tudjuk hogy a testverevel ketten megrengettek a SZM vilagot az erejukkel. 90-75=15 ez a legkevesebb amivel csokkent a szintje de tobbel is csokkenhetett. vagyis a 15-16os csokkenes amit mondtam jo.Hasler írta:
Nem tudom honnan vetted de TH sosem nyelte el AY lélekcsontját szóval két lélekcsontot távolított el. A szintjét meg sosem mondták meg szóval nem tudjuk mennyit esett vissza csak azt tudjuk hogy 75-ös lett az eltávolítás után .
Az Lcs lélekcsont készlete elméletileg nem lehet 100 ezer éves az összes darab mert ha visszaemlékeztek akkor azt mondták mikor TH elnyelte AY lélekgyűrűjét hogy a történelem első Titulus Douloja 100 ezer éves gyűrűvel.
Elméletileg lehet hogy meg tudták ölni de a gyűrűjét nem tudták elnyelni és a lélekcsont meg megmaradt de sok még a kérdőjel.
AY lélekcsontját nem nyelte el!!!!!
Nézd már meg TH-nak a jobb keze és a ball lába hiányzik! Ezekről választotta le a lélekcsontokat! AY lélekcsontja jobb láb. AZ megvan TH-nak szóval azt nem nyelte el mert különben az is hiányozna neki.
És mint írtam a nagymester szerint ha valaki lélekcsont fúziót akar azt csak 6 egyazon fajta lélekszörny lélekcsontjából teheti meg. ÉS ilyen csak a LCS-nak lehet. Szóval ha Bibi felhasznált egy ilyen szettet akkor nem nyelhette el XW anyjának a lélekcsontját. ÉS annak valahogy még kisebb az esélye hogy pont ugyanabból a fajból lett volna egy készletnyi lélekcsont mint amilyen XW anyja volt. Nem is beszélve attól hogy nem tudni vajon milyen lélekcsontot ad majd a szörny halála után.
Szerintem volt ott korábban is aki nyelt el 100.e éves gyűrűt. Honnan tudnának róla információt ha nem nyelt volna el senki. Na meg egy teljes angyalkészlet van, de egyik gyűrűjét se nyelték volna el? Kész pazarlás lett volna.
A 122-s reszben nyeli el! A resz elejen kinyitja a "dobozt" ami 3 csontot tartalmaz es az elnyeles kozben beszel az anyaval is! A 121-s reszben TH monta hogy "beletolta" a levagott lababa mielott levagta.goku5 írta:
AY lélekcsontját nem nyelte el!!!!!
Nézd már meg TH-nak a jobb keze és a ball lába hiányzik! Ezekről választotta le a lélekcsontokat! AY lélekcsontja jobb láb. AZ megvan TH-nak szóval azt nem nyelte el mert különben az is hiányozna neki.
És mint írtam a nagymester szerint ha valaki lélekcsont fúziót akar azt csak 6 egyazon fajta lélekszörny lélekcsontjából teheti meg. ÉS ilyen csak a LCS-nak lehet. Szóval ha Bibi felhasznált egy ilyen szettet akkor nem nyelhette el XW anyjának a lélekcsontját. ÉS annak valahogy még kisebb az esélye hogy pont ugyanabból a fajból lett volna egy készletnyi lélekcsont mint amilyen XW anyja volt. Nem is beszélve attól hogy nem tudni vajon milyen lélekcsontot ad majd a szörny halála után.
Szerintem volt ott korábban is aki nyelt el 100.e éves gyűrűt. Honnan tudnának róla információt ha nem nyelt volna el senki. Na meg egy teljes angyalkészlet van, de egyik gyűrűjét se nyelték volna el? Kész pazarlás lett volna.
Vagyis azt mondod hogy 3 szintet romlott egy 100K-s gyurutol??? Amitol erosebb kellett volna legyen? Mitobb gondolod hogy 5 szinten keresztul ( mar megbeszeltuk es tobbszor emlitve is volt milyen nehez es sok ido szintet lepni 90-s szint felett) nem volt gyuruje? Amikor elnyelte a gyurut 90-91s szinten lehetet max 8 gyuruvel mert kulomben a kilencedik gyurut nem tudta volna elnyelni. AH Yin gyurujet.terra1993 írta:
TH 95-ös szintű volt, 92-es lett miután elnyelnte Ah Yin gyűrűjét.
dreamhunter kérlek értelmezd már kicsit jobban a dolgokat! És nézd meg kinek mi a rövidítése!
Egyrészt mert a 122. részben TS nyeli el azt a lélekcsontot! Nem az apja TH! Sőt még mutatták is hogy miután AY feláldozta magát a kezében volt TS és AY lélekcsontja. Szóval nem nyelte el.
Azért van csak két hiányzó végtag mert azokról választotta le. A két klánbeli amit TS visszaadott. A jobb lába nem hiányzik.
Másrészt nem tudom honnan vette azt a 95 és 92 szintet!? De a 92 szintet úgy értette hogy annyi lett mikor elnyelte AY gyűrűjét és 95 szintű amikor leválasztotta a két végtagját és onnan esett vissza 75 szintre.
Amúgy az is említve volt hogy pont akkor érte el TH a 90 szintet mielőtt AY feláldozta magát. Pont mint TS a 60 szinttel mikor XW áldozta magát. De az is mondva volt ha valaki önként áldozza fel magát nem kell se kerek szint se pedig küzdenie hogy el tudja-e nyelni a gyűrűt. (TS könnyel elnyelte XW 6. gyűrűjét bezzeg mennyit szenvedett a 7. gyűrűnél)
De hogy egyből 2 szintet lépet az még érdekes, de még hihető. Viszont elvileg azután visszavonult és ivott nem kultivált. Szóval hogyan is érte el azt a 95 szintet. Emlékezzünk pl méreg dóló elvileg mióta megismertük azóta 92 szintű nem nőtt volna. TH meg jó elvonult "visszatért" 7 évre de azalatt nem hinném hogy 3 szintet nőtt volna.
TH maga mondja a 121-s reszben hogy a rossz vert es a seruleseit "belepreselte" a jobb karjaba es lababa. Ugyan ugy mint a lelekcsontot. Bar az animeben ezt nem mondja ki. Erdekes hogy azt elfogadod hogy TH a gyurut harc kozben 1 pillanat alatt felszivja de a csontot meg nem. A 122-s reszben TS nyeli el az anyja csontjat ami elotte az apjaban volt.goku5 írta:
dreamhunter kérlek értelmezd már kicsit jobban a dolgokat! És nézd meg kinek mi a rövidítése!
Egyrészt mert a 122. részben TS nyeli el azt a lélekcsontot! Nem az apja TH! Sőt még mutatták is hogy miután AY feláldozta magát a kezében volt TS és AY lélekcsontja. Szóval nem nyelte el.
Azért van csak két hiányzó végtag mert azokról választotta le. A két klánbeli amit TS visszaadott. A jobb lába nem hiányzik.
Másrészt nem tudom honnan vette azt a 95 és 92 szintet!? De a 92 szintet úgy értette hogy annyi lett mikor elnyelte AY gyűrűjét és 95 szintű amikor leválasztotta a két végtagját és onnan esett vissza 75 szintre.
Amúgy az is említve volt hogy pont akkor érte el TH a 90 szintet mielőtt AY feláldozta magát. Pont mint TS a 60 szinttel mikor XW áldozta magát. De az is mondva volt ha valaki önként áldozza fel magát nem kell se kerek szint se pedig küzdenie hogy el tudja-e nyelni a gyűrűt. (TS könnyel elnyelte XW 6. gyűrűjét bezzeg mennyit szenvedett a 7. gyűrűnél)
De hogy egyből 2 szintet lépet az még érdekes, de még hihető. Viszont elvileg azután visszavonult és ivott nem kultivált. Szóval hogyan is érte el azt a 95 szintet. Emlékezzünk pl méreg dóló elvileg mióta megismertük azóta 92 szintű nem nőtt volna. TH meg jó elvonult "visszatért" 7 évre de azalatt nem hinném hogy 3 szintet nőtt volna.
Ugrás a fórumra: |