Természetesen többször is letöltöttem mind2-t de akár hogy probáltam nem sikerült hozza illeszteni a feliratot.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
En is ma delutan toltottem le masodjara mert eloszor a masik verzio volt meg. amikor en neveztem at el volt csuszva nekem is ezert eloszor letoroltem a regit es ujra letoltottem mind a kettot. Nalam igy tokeletesen mukodik. Nekem is van hasonlo problemam korabbi DOBUKO-s reszeknel.Williboy írta:
Természetesen többször is letöltöttem mind2-t de akár hogy probáltam nem sikerült hozza illeszteni a feliratot.
Williboy írta:
Mostanában újra néztem az elejéből pár részt. És főleg az fogott meg amikor is a nagymester a LCS jelképéről beszél és hogy mit szimbolizál.
Azért így későbbi tudással már másképpen gondolkozik el róla mint kezdetben.
Elsőnek is azért lenne pár kérdésem másokhoz vélemény, vagy hogy hogy volt benne volt-e a novelben?
Említi hogy az első 2 jel (kard kalapács) 2 kiemelkedő embert jelképez. Korúbban azért másra gondoltam de most leeset hogy az a 2 ember nem Tang Chen és Qian Daoliut volt? Mert csak ők a legkiemelkedőbben és még elég idősek is. És ők tényleg tökéletes jelöltek rá.
Meg hogy Krizantém és Szellem dolo is ott lenne rajta.
Na ilyenkor jött fel bennem az a pár kérdés. Pl milyen idős is lehet maga az a jelvény szimbólum? Előtte volt egyáltalán?
És azért az is hogy Krizantém és Szellem vajon hány évesek lehetnek hogy őket is jelölik rakta? Lehetnem már vajon 100 évesek? Mert TC és QD már jóval 100 fölött kell hogy járjanak. És hogy hasonlóak-e korban? Amúgy nekem kinézetre max 40-50 közöttinek néznek ki.
Amúgy egy kis mateknak mikor TH TD lett akkor ő 44 éves és legfiatalabb. Szóval párosunk már akkor TD mindkettő és idősebben is lettek azok. Szóval akkor legalább 50 évesek voltak. Azóta 22 év telt el. Ha jól emlékszem. (írtátok hogy TS 21 kb mikor a szigetre és és azóta eltelt 1 év) Szóval most ők vagy 70- 75 évesek legalább.
Köszi a részt,menőn néz ki egy-két klánvezér,de ha elefánt a legerősebb,aki úgy rémlik,h kb 84-86 szint akkor nem nagyon fognak gondodt okozni a TS-nek majd... ó,és szép TS 76 szintje.... pfff... hogy is volt a tippem,27-29 évre tippeltem,h eléri TS a TD szintet(és mások még feljebb tolták az éveket),úgy látszik elégé vakon voltunk ...Akkor most RR mértnem tudja használni az avatárt ?Hát az "ÖREG"angyal is szerintem 100 év feleti lehet...és úgy látszik kövi részben kapunk egy újabb ős 100.000 éves szörnyet,bár elég sok szem volt benne,lehet félrevezető lesz megint...Mostmár csak az a kérdés,h TS nélkül a Tang szekta vagy a Shrek akadémia indulni fog-e klánválasztáson?? mert tuti TS már nem ér vissza
Köszönöm a munkátokat!
Hát ez is jó rész volt!
Hát hol is kezdjük? Egész érdekes volt látni hogy a többiek csak simán lépcsőznek és semmilyen nyomás nem éri már őket hiába mennek feljebb! Volt róla szó, de valahogy mégse értem.
És ott volt Oscar! Végre láthattuk mi is az 5. képessége. Érdekes egy képesség! Elég ütős de valahogy nem véletlenül maradt eddig ki. Nagy a hátulütője.
Jött a kék ezüst mezős rohanás és még mi lett belőle. Sárkánnyal harcol!? Kérdezném hogy az a sárkány! Az is benne volt a novelben?
És az egyik legfontosabb! Hát valahogy már kezd kissé unalmas lenni hogy mindig megy a "feláldozom magam érted" dolog! De ide megint csak kellet! Ez fejleszti őket és az érzéseiket!
Jó volt ahogy XW szó szerint felrugdosta TS-t a lépcsőkön. (azt már ne nézzük hogy az arany test 3 másodpercig tart csak a rugdosás közben meg bőven volt idejük levezetni mit is látunk, szóval az se 3 másodperc volt.)
Aztán jött az igazi bum! Ashura Pokol! Mindent vitt!!!!! Lehetett őrjöngni mit vitt megint végbe TS! Még valahogy mintha Bo néni is megijedt volna tőle és az erejétől! Minden nyomást elsöpört!
Jutalom meg ez az 5% affinitás!? mégis mi lenne? Lényegében semmi más? Se lélekerő se plusz évek? Gondolom ez valami nagyobb dolog lesz majd.
És végül az új 7 felső klán! Lényegében az előzetes ellenére is úgy látszik megvan. Jön 7 durva LCS-hoz hű klán. Meg is van oldva. Ezek a tipikus bűnöző senkit semmibe néző emberek.
Amúgy a mamut klán feje 89 szintű! Hogy hol mondták hirtelen nem ugrik be de mondták már.
Gondolom most zajlik, zajlott le a választás. De azon biztos nem szerepel a Tang szekta. Még kivár és felkészül. Nem folynak bele ilyen látszat dolgokba.
Következő részben meg mennek blokádtörőnek. Hasznos lélekgyűrűktől megfosztva. Ilyen az igazi edzés. Akárcsak a nosztalgikus mészárló város, csak most nem lehet ölni. Mennek cápaszemlére. És szerintem is feltűnik az emlegetett 100.e éves démoncápa! Ott is van az előzetesben. (ha ő az) Na rajta meg hogy jutnak túl?
Gondolom azért amiért TS se tudja használni a gyűrűit, túl nagy segítség lenne a 2. próbán.
Szerintem azért vannak benne ezek az effektek hogy látványosabb legyen a próba, mert az sem lenne sokkal jobb ha csak mennek fel a lépcsőn és csak azt látjuk hogy szenvednek a nagy semmitől.
Ilyen feláldozós dolog meg lesz még szerintem szóval ne aggódj miatta, inkább az a kérdés hogy miért lökte hirtelen mégis vissza XWt a tenger isten energiája.
Gondolj csak a Dragon Ballra, ott is egész anekdotákat adnak elő egy elvileg láthatatlanul gyors ütés alatt.
Az affinitás az valami hasonlóság, egyformaság, ebből az jön le hogy egyre kompatibilisebb lesz a TI erejéhez, ami érthető is mert mégis csak a helyére szánják TSt, Mint RRot Bo néni helyére.
Köszi a részt.
Ezt csak goku5 írom senki nem olvashatja el elég spoileres bár a történet szenpontjábol nem mond el semmit ugyhogy csak nyugottan (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Nekem az rémlik a novellából hogy lv90 után minden egyes szint plusz 100 év életkor ezt azért kapják mert nagyon nehéz akár 1 szintet is lépni 90 felett, és ehhez kell a plusz idő én ezt fordítotam ki a szerény angol tudásommal ) de javítsatok ki ha tévedek.
Csak nekem tünt fel, hogy az eddigi a 4 alsó klánból csak az elefánt jelen meg. Futólag említették, hogy a 4 alsó klán a szél/víz/tűz/elefánt Ning Fengzhi az mondta, hogy azért tudott olyan pusztítóan lecsapni Lélek Csarnok, mert a 4 alsó klán csatlakozott hozzájuk. Lehet, hogy a két támadás felőrőlte az erelyüket ,és emiatt nem tudnak meg jelenni. Ez meg magyarázza, hogy Feng Xiaotian miért panaszkodott arról, hogy a Lélek Csarnok emberei zaklatják őket, és megpróbálják kényszeríteni őket a csatlakozáshoz. Logikus a szponzór klán legyengűl akkor az iskolái védtelenné válnak. Ez csak teória, de lehet benne valami.
Ugrás a fórumra: |