Goku nem, ezt rosszul értelmezed. Minden újabb gyűrű adta képesség többet fogyaszt mint az alatta lévő. De ha az adott szinten lévő gyűrű öregebb akkor fogyaszt kevesebbet. Például ha TSnak az első gyűrűje nem 400 hanem 100 éves lenne akkor több lélekerő kellene az aktiválásához. Rongrongnak meg ha eddig fogyasztott az a gyűrűje 30 egység lélekerőt akkor most fogyaszt mondjuk 15 egységet.
Köszi az új rész forditását isten király volt, nagyon sok dolog volt szerintem benne amin el lehet gondolkodni, amikor meg láttam RR 2 gyűrűjét hogy lila let majd össsze szartam magam, hihetelen hogy mik mentek végbe ebben a részben alig várom a következő részeket, meg amikor DB meg mutatta a lélek avatárt az is király volt nagyon, alig várom hogy meg tudjuk mik lesznek a kövi próbák biztos hogy azzok is jók lesznek meg jó nehezek is, arra is kiváncsi vagyok hogy csak RR fognak felylődni a gyűrűk vagy a többieknek is szerintem nagy rá az esély hogy fog.
Hogy oszinte legyek nekem nem tetszett ez a resz mert olvasom a novellat es az ahogy ebben a reszben abrazoltak hogy felmennek "egyutt boldogan" a lepcson nekem az Oz a nagy varazslot jutta eszembe mikor az az arany uton dalolva elmentek Oz varosaba. Errol szo sincs. Igenis hatalmas taktikai huzas volt TS reszerol ahogy felnavigalta ill. szinte mindenkit felkisert! Raadasul ez annyira kimeritette hogy a vegen a tobbiek azon aggodtak hogy lesz-e eleg idelye TS-nek befejezni a probat mert neki vissza kell toltodnie mert neki kell a legmagasabbra mennie.
Egyesítve 2021.09.28 21:05:15:
Egy nagyon fontos dolog kimaradt a reszbol es ki fog a kovetkezobol is emiatt! Aki teljesitette a probat annak megszunik a nyomas!!! Vagyis szabadon kozlekedhet utana a lepcson!!!
Akkor lényegében ez a plusz éves javítás az adott gyűrű energia hatékonyságát növeli. Mármint ha jól értem.
De amúgy azért írtam így mert a lila gyűrű már 3. gyűrűjének felel meg. Igaz TS már a 3. gyűrűjétől kezdve mindet fölülteljesítette. Így ő pláne mekkora zseni ebben.
Az hogy megszűnik a nyomás benne volt a részben! Mondva volt hogy amint felért a 108. lépcsőre megszűnt a nyomás. Na akkor azt én sem értettem miért mondta.
Bocsanat rosszul mondtam. Igen emliti Ao, de a jelentosege nem derul ki . Sot NR itt emliti hogy a gyuruk javulasa mit jelent bar nem olyan reszletesen. Par hulyeseg azert van igy is mert NR mindenkit tamogat es valjukbe nem "supergirl" hogy egyszere 3 szemelyt felkiserjen ugy hogy O is a "nyomas alatt" van, ill. ahogy mondtam mivel senki nem valhat kudarcot ezert mindenkit TS kiser es vagy tamogat! A masik NR nem tud egyedul felmenni ezert TS a HATARA veszi. Ez azert is fontos mert igy nem tudja hasznalni a Poklabat! Azert kell igy csinalnia mert kulomben NR nem tudna elviselni a nyomas erejet!
Spojlerkent annyit elarulok hogy 8-12 reszen belul elvileg kiderul BiBi neni gyuruzese vagy egy reszlet.
Spoilerként ne csak árulgass el semmit, mert összeakad a bajszunk...
Mivel tema volt 1-2 napja ezert emlitettem de ugy hogy nem montam el hogy mi lesz csak hogy kb mennyi ido mulva derul ki. Termeszetesen nincs szandekomban olyanrol beszelni ami nem publikus meg.
Annyi lehet a hátránya hogy valaki vérszemet kap és leír több dolgot is mert szerinte az is belefér. Én is szívesen elolvasnám a novellákat, ha kiadnák könyvben még meg is venném, de az anime szempontjából kimondottan örülök hogy nincs lehetőségem rá hogy elolvassam. Mert minden amit eddig olvastam jobb volt mint a mozgóképes verziója.
Az anime meg még mindig jobb mint az élő szereplős változatok.
Amúgy én inkább Bibi néni két harci lelkére lennék már kíváncsi! Mik is azok. Egyik pók de a másik mi lehet? Pedig hol járunk és még mindig nem tudni.
A másik meg hamarabb ismerjük meg a harci lelkeit minthogy hőseink kijussanak a szigetről? Azt hittem ellenük derül majd csak ki. Vagy ilyen hamar elhagynák a szigetet? Valahogy azt nem hinném.
Az ilyenfajta spoillerek csak arra jók hogy elkezdődjenek a találgatások. Sejtelmes, de semmi konkrét. Szabadon szállhat a képzeletünk addig. Pláne rengeteg dolog történhet itt 10-12 rész alatt.
Amúgy van még valami ami kimaradt a novelhez képest?
Eddig is sok változás volt ahogy a novellás különítmény említette már többször is, így simán megoldhatják máshogyan is a 2. lelkének bemutatását.
Az hogy elhagyhatják e a szigetet az függhet a próbáktól is, nem feltétlenül ott fognak elvégezni minden próbát. Én legalábbis annak örülnék a legjobban ha kapnának olyan feladatokat is, amiben végre kell hajtaniuk különböző küldetéseket is.
Az anime meg még mindig jobb mint az élő szereplős változatok.
Amúgy én inkább Bibi néni két harci lelkére lennék már kíváncsi! Mik is azok. Egyik pók de a másik mi lehet? Pedig hol járunk és még mindig nem tudni.
A másik meg hamarabb ismerjük meg a harci lelkeit minthogy hőseink kijussanak a szigetről? Azt hittem ellenük derül majd csak ki. Vagy ilyen hamar elhagynák a szigetet? Valahogy azt nem hinném.
Az ilyenfajta spoillerek csak arra jók hogy elkezdődjenek a találgatások. Sejtelmes, de semmi konkrét. Szabadon szállhat a képzeletünk addig. Pláne rengeteg dolog történhet itt 10-12 rész alatt.
Amúgy van még valami ami kimaradt a novelhez képest?
Ahogy irva volt az utolso resz eleg maskepp festett a novelaban, de valaki eleg jol leirta mi volt a kulombseg es en is osszefoglaltam.
Aki akarja siman rakeresve megtalalhatja a novellat hogy el olvassa, de Ayagii be is linkelte ide es en is onnan vettem a linket.
A hatralevo probak jok es izgalmasak lesznek. Viszont amit kerdeztel hogy mi lesz hamarabb hogy kijutnak a szigetrol vagy BiBi lelke az mar komoly Spoiler lenne igy csak annyit mondhatok hogy "Varj turelmesen vagy olvasd el!" Mind a ketto jo valasztas.
Hálás köszönet a fordítói munkátokért!
Nekem a 175-dik rész elejétől a végéig tetszett, úgy ahogy volt, csak félbehagyottnak éreztem , mert nem mindenki teljesítette az első próbát ahogy azt mások is írták előttem. Mindig olyan rövidek ezek a részek. ( Megjegyzem nem olvastam a novelt és az élőszereplőst se néztem. )
Hali. Először is szeretném meg köszöni az edigi részeket, másodszor szeretnék segítséget kérni mert nekem a 175.részhez nem tudja hozza rakni a 175.rész feliratát. Előte lévöket hozza adta meg is jelenik de a 175.rész-é nem akar hozza társulni más videohoz se.... Mi lehet a gond ? Előre is köszi a választ
Hali. Először is szeretném meg köszöni az edigi részeket, másodszor szeretnék segítséget kérni mert nekem a 175.részhez nem tudja hozza rakni a 175.rész feliratát. Előte lévöket hozza adta meg is jelenik de a 175.rész-é nem akar hozza társulni más videohoz se.... Mi lehet a gond ? Előre is köszi a választ
At lett nevezve igy ujra le kell totened mind a kettot. En javaslom a MEGA verziot es az uj feliratot. en is most csinaltam meg es tokeletesen mukodik.